Dansexpressie bij IntermeZZo

Zwolle – Dans is een plezierige manier van bewegen, die het lichaam en de gezondheid versterkt. Maar dans is ook een uitlaatklep, door te dansen kun je lichaam en gevoel in balans brengen. Dit geeft ontspanning én energie. Je voelt je vitaler en daardoor beter toegerust om het dagelijks leven aan te kunnen.

Dansexpressie bij IntermeZZo stimuleert je op een speelse manier om in beweging bewust bezig te zijn met jouw kwaliteit van leven. Samen dansen is fijn, biedt ontspanning en versterkt je innerlijke kracht. Het is bedoeld voor vrouwen en mannen. In een groep van maximaal 10 personen kan men door middel van dans en muziek in beweging naar buiten brengen wat er van binnen leeft. Danservaring is niet nodig, plezier in bewegen op muziek wel. Er is alle ruimte om naar eigen kunnen deel te nemen. De oefeningen, eenvoudige dansen en muziek zijn zeer gevarieerd. Afwisselend in contact met de ander en met jezelf, van meditatief tot uitbundig.

Dansexpresie bij IntermeZZo vindt plaats in sessies van 1-1,5 uur. Nadien is er, tijdens koffie of thee, ruimte om gezamenlijk na te praten. Bij elke bijeenkomst staat 1 thema centraal, afgestemd op de deelnemers. Het is prettig om makkelijk zittende kleding en antislip sokken of dansschoentjes te dragen.  

Dansexpressie wordt gegeven door Elske Brethouwer en Carla Dekkers van Dance Inside. (www.danceinside.nl)

Aanmelding via de mail van IntermeZZo, intermezzo@nazorgcentrum.nl  o.v.v. dansexpressie en startdatum of via telefoon 038-4246088. Maar u kunt natuurlijk ook even bij ons binnen lopen voor verdere informatie en aanmelding.Zie ook onze website: www.nazorgcentrum.nl  De kosten zijn € 3,50 per les, er wordt gewerkt met een 5 rittenkaart van € 17,50. Koffie en parkeren gratis. Wanneer:  Elke 2e donderdagmiddag in oneven weken van 14.00 tot 15.30 uur.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. sinds kort heb ik het genot van dansen ontdekt! ik zat altijd vast in het patroondenken van ik kan dat niet en zo heb ik mijzelf een hoop ontzegd! maar nu volg ik de priesteresopleiding bij wilde wijze vrouw en heb gemerkt hoe helend de dans kan werken. ik heb wild gedanst, verstild gedanst, meditatief, sensueel….ik vond het zo mooi!! ik hoop dat jullie nog veel mensen ook dit plezier kunnen meegeven!! roos

Reageer