Verkeersomleidingen Middelweg en Mastenbroekerallee

Zwolle – In opdracht van de gemeente Zwolle voert aannemer Van Gelder wegwerkzaamheden uit op de rijbaan van de Middelweg – het gedeelte tussen de Mastenbroekerbrug en de kruising Waallaan – en op de rotonde Mastenbroekerallee – ter hoogte van de Drapenierlaan. De activiteiten vinden ’s avonds en ‘s nachts plaats in de periode van maandagavond 30 augustus tot en met vrijdagochtend 3 september, telkens tussen 19.00 en 06.00 uur. Het werk bestaat uit frees- en asfalteringswerkzaamheden. De klus veroorzaakt niet te voorkomen geluidshinder en maakt verkeersomleidingen noodzakelijk.

Aan de Middelweg ter hoogte van de kruising Waallaan worden op dinsdag 31 augustus overdag tussen 9.30 en 15.00 uur lussen geslepen. Het betreft de rijrichting vanuit Stadshagen naar de Zwartewaterallee (naar het centrum) die pas geasfalteerd is. Het verkeer in beide rijrichtingen behoudt doorgang.

Vanwege het werk op de Middelweg worden in de periode van maandag 30 augustus tot en met donderdag 2 september van 19.00 tot 06.00 uur, de beide rijrichtingen afgesloten voor het verkeer. Het verkeer op de Middelweg komend van Stadshagen richting de Zwartewaterallee en omgekeerd wordt ter plaatse met borden omgeleid via Stadshagenallee, Hasselterweg en Blaloweg.

In de avond en nacht van woensdag 1 op donderdag 2 september van 19.00 tot 06.00 uur voert de aannemer frees- en asfalteringswerkzaamheden op de rotonde Mastenbroekerallee ter hoogte van de Drapenierlaan. Afhankelijk van de weersomstandigheden brengt de aannemer in de nacht van donderdag 2 september op vrijdag 3 september tussen 21.00 en 06.00 uur een slijtlaag aan op de Mastenbroekerallee en de Middelweg. Het betreft het gedeelte tussen de Drapenierlaan en Waallaan. Het verkeer in de beide rijrichtingen wordt ter plaatse met borden omgeleid via de Stadshagenallee, Hasselterweg, Blaloweg vice versa.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Ik hoop dat die lussen zijn voor een roodlicht-camera: Door rood rijden is hier schering en inslag. Zo’n camera zou de kosten van het wegonderhoud binnen de kortse keren terugverdienen.

Reageer