Week van de Verbinding start met Open Coffee

Zwolle – Maandelijks organiseert een groepje actieve, ambitieuze ondernemers een Open Coffee bij café Mizu, met als doel op informele manier kennis maken met collega-ondernemers en ideeën uit te wisselen. In deze passende setting trapt het college van burgemeester en wethouders de Week van de Verbinding af tijdens een speciale Open Coffee op maandag 6  september van 9.30 uur tot 11.00 uur.

uitnodiging_open_coffee_470.jpg

Tijdens deze speciale editie van de Open Coffee in het kader van de Week van de Verbinding trakteert het college op een bijzondere kop koffie en worden op ongedwongen en informele wijze ideeën uitgewisseld onder de inspirerende leiding van gastheer Willem Gunneman.

College zoekt innovatieve suggesties en ideeën
Het college heeft in het collegeakkoord aangegeven dat zij graag input wil van de stad om verder uitvoering te geven aan de plannen voor de komende vier jaar. Daarom is zij op zoek naar inspirerende suggesties en innovatieve ideeën van mensen uit de stad. De gemeente krijgt zo een goed beeld van wat er in de stad leeft en waar wensen en behoeften liggen. Zwollenaren kunnen hun suggesties indienen via de speciale website van de Week: www.weekvandeverbinding.nl. Deze staan ook centraal tijdens de Open Coffee.

Week van de Verbinding 2010
Tijdens de Week van de Verbinding, van 6 tot en met 9 september 2010, gaat het college van burgemeester en wethouders van Zwolle de stad in om haar oor te luister te leggen. De gebruikelijke agenda is deze week vrijgemaakt om, op uitnodiging, op bezoek te gaan bij allerlei initiatieven en samenwerkingverbanden in de stad. Gedurende vier dagen dompelt het college zich volledig onder in de stad. Overdag bezoekt het college in het geheel of opgesplitst in kleinere groepjes allerlei instanties, verenigingen en bedrijven op uitnodiging van deze partijen. De Week bevat daarnaast een aantal openbare en informele bijeenkomsten (ook in de avond) die voor iedereen toegankelijk zijn. Zo krijgen zoveel mogelijk mensen de gelegenheid in contact te komen met het college. Zie ook www.weekvandeverbinding.nl en www.twitter.com/verbinding.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Afvalbakken zat, mogen ze gerust komen doen. Heb het papier al aan een ander meegegeven. En van de week gebeld voor een volle ondergrondse stortbak. Doe maar lekker een bakkie, doe ik nu ook. Met verbinding is ook nixxx mis mee. Er worden tegenwoordig al genoeg kloven geschapen.

Reageer