Stremmingen wegens werkzaamheden op fietsstroken

Zwolle – De gemeente Zwolle voert van donderdag 2 tot en met donderdag 9 september op verschillende locaties in de stad asfalteringswerkzaamheden aan fietspaden en fietsstroken uit. Het werk bestaat uit frezen en asfalteren. De activiteiten veroorzaken stremmingen voor het wegverkeer. Fietsers worden geadviseerd om een andere fietsroute te nemen. Het gemotoriseerd verkeer kan tijdens het werk te maken hebben met een versmalde rijbaan of een stremming.

Wegens frees- en asfalteringswerkzaamheden op de fietsstroken van de Hogenkampsweg moeten fietsers op de avond van donderdag 2 september en de nacht van 3 september tussen 19.00 en 06.00 uur rekening houden met stremmingen. Het betreft de fietsstroken gelegen tussen de Zwartewaterallee en de Geert Grootestraat, in de beide fietsrijrichtingen. Tijdens deze werkzaamheden is ook een stremming van het autoverkeer noodzakelijk. Een omleiding wordt ter plaatse met borden aangegeven.   

Middelweg en Wethouder Alferinkweg

Het fietspad van de Middelweg, en wel het gedeelte gelegen tussen de Kastanjestraat en Van Wevelinkhovenstraat, wordt wegens asfalteringsactiviteiten van vrijdag 3 tot en met donderdag 9 september afgesloten voor het fietsverkeer. In dezelfde periode worden tevens asfalteringsactiviteiten verricht op het fietspad van de Wethouder Alferinkweg, op het gedeelte gelegen tussen de Luttenberstraat en de Grasdorpstraat. Het gaat om één fietsrijrichting. Gemotoriseerd verkeer krijgt te maken met een versmalde rijbaan en kan daarvan hinder ondervinden.

Artikel delen:

Reageer