Jelle Kuiper presentator Thorbeckegracht Concert

Zwolle – “Zijn energie, gebaren en mimiek houden het publiek, dat de tent nog net niet afbreekt, in het gareel”, zo schrijft Het Parool over Jelle Kuiper. De bezoekers van het Thorbeckegracht Festival zullen tijdens het avondconcert van het Thorbeckegrachtfestival op 11 september niet alleen van mooie muziek gaan genieten, maar zeker ook van de onweerstaanbare humor en flair van Jelle Kuiper.

 

jelle_kuiper.jpg

De organisatie van Thorbeckegracht Festival is trots dat cabaretier Jelle Kuiper het avondconcert op het hoofdpodium zal presenteren. Niet alleen omdat Jelle Kuiper een bekende naam is in de theaterwereld, maar zeker ook omdat hij de vaste presentator is van het Amsterdamse Kleinkunstfestival en presentator is geweest van de UITmarkt in Amsterdam. Daarnaast kunnen mensen hem kennen van ‘leuk trouwen’. Jelle Kuiper is namelijk de eerste cabaretier in Nederland die mensen officieel mag trouwen. De presentatie van het avondconcert door Jelle Kuiper zal het Thorbeckegracht Festival dus ongetwijfeld  iets extra’s geven.

Later in het seizoen, op 13 april 2011,  is Jelle Kuiper te zien in Odeon de Spiegel theaters met zijn nieuwe show “De Presentator”. In deze show beleeft hij dé nachtmerrie van iedere presentator: je kondigt iemand aan, maar krijgt een seintje dat de artiest nog niet klaar is. Of je de tijd even wil volpraten. Drie minuten gaat nog wel, maar een uur? Tot hij eindelijk wordt afgelost door de lang verwachte gast… een finalist van het Amsterdams Kleinkunst Festival!

Kijk voor meer informatie over het Thorbeckegracht Festival op: www.thorbeckegrachtfestival.nl

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer