Diezer jongeren vermaken zich met 6-kamp

Zwolle – Vanaf dinsdag vindt in Park De Hogenkamp Summer@ThePark plaats. Het jongerenwerk van Travers Welzijn heeft een programma gemaakt voor jongeren vanaf 12 jaar. Er vinden allerlei leuke activiteiten plaats.

26-08-2010_zeskamp_park_hogenkamp_4.jpg

Donderdagmiddag stond in het teken van 6-kamp met als hoogtepunt een stormbaan van maar liefst 60 meter lang! Daarnaast was er een buikglijbaan en nog veel meer leuke 6-kamp spellen. Helaas was door het slechte weer de opkomst deze dag niet goed. Slechts enkele jongeren kwamen op het evenement af. Vrijdag, tijdens de laatste dag van Summer@ThePark, vindt er een voetbaltoernooi plaats waar verschillende teams zullen gaan strijden voor de diverse prijzen. Ook zal er deze middag een meidenhoek zijn waar je je nagels kan laten pimpen en een workshop zumba kan volgen. Deze dag zal afgesloten worden met een loungedisco! Lekker dansen en kletsen op de muziek van een DJ.

26-08-2010_zeskamp_park_hogenkamp_1.jpg 

26-08-2010_zeskamp_park_hogenkamp_3.jpg

Naast deze leuke activiteiten zal er een plek in het park worden ingericht als jeugdhonk. Dit zal een plek zijn om elkaar te ontmoeten, lekker met elkaar te kletsen en spellen te spelen. In het jeugdhonk zijn o.a. muziek, tafelvoetbal, playstation, WII en een bar aanwezig. De hele week zullen DJ’s van Xower het event opluisteren met de nieuwste hits!  Het jeugdhonk is de hele week geopend van 13.00 tot 17.00 uur.

26-08-2010_zeskamp_park_hogenkamp_2.jpg

De kosten zijn € 2,- per dagdeel. Voor vragen kan je terecht bij Travers Welzijn, 038-452 5992.

Artikel delen:

Reageer