Nieuw zakenevenement: Zakenvloer Zwolle

Zwolle – Zet een organisatietalent en een strategisch ontwerper aan één tafel, zorg dat het onderwerp ‘grootschalig zakenevenement’ – waaraan bij beide behoefte bestaat – ter sprake komt en de uitkomst is een verrassend nieuw idee. Dat is ongeveer hoe het nieuwe zakenevenement Zakenvloer tot stand is gekomen.

Zakenvloer Zwolle ontstond in de hoofden van Annet van Limburg (evenementenbureau Pre) en Arjan Biel (reclamebureau gewoon biel.), maar door het creatieve concept en het grote enthousiasme van de twee later ook in de harten van de partners in de stad. De 1e editie van zakenvloer is een feit op 18 november 2010. Deel één van www.zakenvloer.nl staat ondertussen online en de eerste deelnemers hebben zich al aangemeld; Zakenvloer 2010 is een feit! De officiële kick off van dit nieuwe zakenevenement vindt donderdag 2 september plaats in de ABN AMRO IJsseltoren aan de Grote Voort.

Zakenvloer is letterlijk ‘de vloer op om zaken met elkaar te doen’. Daarom krijgt u als vloerhouder geen stand om u achter te verschuilen, maar een eigen stukje beursvloer om actief over heen te lopen en op af te spreken met andere vloerhouders en bezoekers. Persoonlijke kracht en authenticiteit van u als ondernemer staan hierbij centraal, niet de grootte van uw stand of de commerciële inslag van uw bedrijf. Iedere onderneming start dus met hetzelfde uitgangspunt; het stukje vloer. Daardoor kan iedere ondernemer aan het evenement mee doen! Zo ontstaan er andere gesprekken en verfrissende combinaties.

Starten vanuit hetzelfde uitgangspunt betekent niet automatisch ‘allemaal hetzelfde’. Integendeel! Iedere vloerhouder krijgt een gepersonaliseerd vloerkleed met daarop het bedrijfslogo, passende uitspraak of een verhelderende productfoto van uw onderneming. Daarbij hoort een bijpassende gepersonaliseerde festival chair om tijdens een gesprek op te kunnen zitten. Het eigen stukje vloer en bijbehorende chair worden daarmee het visitekaartje van uw onderneming. Laagdrempelig en makkelijk benaderbaar: “Wat staat er op uw kleed? Interessant! Mag ik even bij u komen zitten?” Eén op één contact met andere vloerhouders en bezoekers -die bij binnenkomst een Zakenvloer festival chair krijgen- is het resultaat.

Als vloerhouder kunt u vooraf, via deze website, kijken naast welke andere onderneming u uw vloerkleed wilt uitrollen. Zo kunt u uw kleed naast een samenwerkingspartner leggen om samen andere vloerhouders en bezoekers te overtuigen van uw kennis en kunde. Of juist naast die ene onderneming waar u altijd al mee om tafel hadden willen zitten om eindelijk dat eerste contact te leggen. Ook kunt u vooraf andere ondernemers uitnodigen voor een gesprek en alvast afspraken inplannen. Tijdens het evenement kunt u daarnaast via Twitter en een groot scherm contactverzoeken, aanbevelingen en tips live de zaal in zenden. De ontmoetingsmogelijkheden worden optimaal benut.

Al vanaf 475 euro bent u vloerhouder. U krijgt hiervoor:
– een gepersonaliseerd vloerkleed (standaard 2×2 m, uitbreiding mogelijk)
– een gepersonaliseerde festival chair
– een link naar uw eigen website
– mogelijkheid tot vooraf maken van afspraken met andere ondernemers
– toegang tot workshops en sprekers (voorrang op bezoekers)
– hapjes, drankjes en diner
– toegang tot spectaculaire slotact

Bezoekers betalen 49,50 euro entree. U krijgt hiervoor:
– een Zakenvloer festival chair
– toegang tot workshops en sprekers (vloerhouders hebben voorrang)
– hapjes, drankjes en diner
– toegang tot spectaculaire slotact

Artikel delen:

Reageer