Jonge vrouw lastiggevallen bij Forelkolk

Zwolle – Op woensdag 25 augustus rond 04.00 uur fietste een 21-jarige inwoonster van Zwolle over de Zwarteweg in de richting van de Forelkolk. Zij bemerkte, dat zij gevolgd werd door een onbekende fietser. Toen deze fietser haar passeerde is zij gestopt om een sms bericht te verzenden. Op het moment, dat ze weer verder wilde fietsen zag ze dat de onbekende fietser terug kwam in haar richting. Bij haar gekomen wilde de man haar telefoon pakken. Hierdoor "viel" ze met haar fiets. Door hard te schreeuwen reageerde een aantal mensen en ging de onbekende fietser er snel vandoor in de richting van de Forelkolk.  

Het slachtoffer kon het volgende signalement opgegeven van de onbekende fietser. Het betrof een – lichtgetinte man,- tussen de 23 en 27 jaar oud, – kort krulletjes haar, – opvallend "grotere" neus, – Fietste op fiets met fietstassen. De politie verzoekt getuigen van het voorval of diegenen die menen op basis van het signalement de man te kennen, contact op te nemen met de politie tel: 0900 8844. Ook kan er anoniem gebeld worden met het telefoonnummer 0800-7000.

Artikel delen:
Reacties 16
 1. Goed dat ze in de gaten had dat ze gevolgd werd.
  Wie weet wat er anders was gebeurd. >:(
  In ieder geval aanpakken zo’n gast.

  Betreffende het signalement: Het was Pinokkio toch niet 🙂

 2. Met ook de aanrandingen aan de Bachlaan van korte tijd geleden zou je er bijna weer toe geneigd zijn om een lokagente in te gaan zetten, maar dat mag vast alleen als er ergens structuur in zit.

  Wel knap dat om 4 uur ’s nachts een aantal mensen reageerden op haar geschreeuw. Ze zal dan wel een dusdanig volume op moeten hebben gezet dat anderen er wakker van zijn geworden of zo….

 3. Natuurlijk moet die hufter met zijn gore poten van iedereen afblijven…lekker stiekum midden in de nacht een weerloos slachtoffer. We hebben het er hier echter ook al vaak over gehad

  Op woensdag 25 augustus rond 04.00 uur fietste een 21-jarige inwoonster van Zwolle over de Zwarteweg in de richting van de Forelkolk.

  21-jarige vrouw om 4 uur alleen door de nacht….helaas maar dat kan niet meer anno 2010.

 4. Hij moet mijn meisje eens tegen komen.. heeft hij ineens een wipneusje!

  ’t Is te gek voor woorden dat een vrouw, op welk tijdstip van de dag dan ook, niet alleen over straat kan.

 5. Wim, zou jij je meisie midden in de nacht alleen over straat laten gaan?

  Zeker te gek voor woorden. Maar je kunt bijvoorbeeld ook de achterdeur niet meer voortdurend open laten als er niemand is. Of de fiets niet op slot zetten. Tijden veranderen.

 6. Dick, “mijn meissie” en ik gaan nagenoeg altijd samen op pad. Wat ik echter wilde aangeven is dat deze figuur haar niet had moeten treffen die nacht, dan was zijn signalement iet wat aangepast 🙂

 7. Ik weet niet zo goed hoe ik het zal vinden, als diegene in z’n eentje is ga ik er denk ik vol bovenop maar als ze met 2 zijn, dan geef ik denk ik maar gewoon me spulletjes af…

 8. Ik denk ook dat ik als ze met meer zijn ik, mijn spullen gelijk af zou geven. Maar toch ik zou ook kunnen zijn dat ik zo boos word dat, ja ik weet het eigenlijk niet.

Reageer