Miss Montreal hoofdact tijdens GRASconcert

Zwolle – De GRASweek organiseerde donderdagavond op het Park Weezenlanden in Zwolle het traditionele GRASconcert. In de feesttent traden onder andere Miss Montreal, Boemklatsch en The Mad Trist op.

img_5208.jpg

Het GRASconcert is altijd het hoogtepunt van de GRASweek en heel Zwolle was uitgenodigd om van dit concert genieten. Ondanks het slechte weer en het aflasten van het buitenpodium was een avond vol muziek en gezelligheid. Naast de hoofdacts traden ook Twee Ons en Canadian Sunset op het hoofdpodium op. De hoofdact van het GRASconcert was de in nog in Zwolle woonachtige geboren Twentse Miss Montreal (ze gaat verhuizen naar Amersfoort). Miss Montreal’s single ‘swing the night away’ is de eerste single van haar nieuwe album ‘So… Anything Else?’. Het nieuwe album kwam 16 juli uit en staat nu al op nummer 7 van de album tot 100. Hiervoor heeft ze al vele hits uitgebracht. Met onder andere ‘Just A Flirt’ en ‘This Is My Life’ werd ze steeds bekender. Haar carrière begon, wonderlijk genoeg, met een commercial voor de tv. Nu heeft ze al vele optredens door heel Nederland. Waaronder ook het optreden tijdens de GRASweek op het GRASconcert.

img_5304.jpg

img_5279.jpg

img_5318.jpg

De GRASweek is dè algemene introductieweek van Zwolle. Iedereen die in Zwolle gaat studeren aan het HBO mag hieraan meedoen. Dit jaar wordt de GRASweek voor de zesde keer georganiseerd. GRAS staat voor ‘Gezamenlijk Ruiken Aan Studeren’ en is een gezamenlijk initiatief van de Christelijke Hogeschool Windesheim, de Katholieke Pabo Zwolle, de Gereformeerde Hogeschool, ArtEZ en de gemeente Zwolle.

img_5356.jpg

img_5303.jpg

img_5418_copy.jpg

Artikel delen:
Reacties 3

Reageer