Uitkaart busreizen FC Zwolle

Zwolle – Tijdens de uitwedstrijden van FC Zwolle wil de Supportersclub van FC Zwolle dat er zo veel mogelijk mensen meereizen om FC Zwolle te steunen. Ook bij uitwedstrijden kunnen supporters het verschil maken door achter hun spelers te gaan staan. De spelers waarderen het zeer dat Supporters de moeite nemen om achter hun aan te reizen. Vaak worden uitwedstrijden al redelijk bezocht en is er altijd een gezellige en positieve sfeer, maar het kan natuurlijk altijd beter. 
Om iedereen in de gelegenheid te stellen om de uitwedstrijden te kunnen bezoeken wil de Supportersclub dit jaar proberen om elke uitwedstrijd minimaal 1 bus te laten rijden. Hiervoor heeft de Supportersclub van FC Zwolle een kortingskaart in het leven geroepen. Hierdoor kunnen de kosten voor de supporters naar beneden worden gehaald en biedt de Supportersclub aan nog meer mensen de mogelijkheid om mee te kunnen.

Hoe werkt het:
  • Je koopt voor € 25,- een uitkaart voor het Seizoen 2010-2011
  • Je betaald per uitwedstrijd nog maar € 15,- ipv  € 20,-
  • Je bent verzekerd van kaarten voor de uitwedstrijden * 

Kaarten kunnen worden gekocht in het Jupiler Supporterscafé tijdens de businschrijvingen.

Dus als je maar 5 wedstrijden met de bus gaat heb je het er al uit. In tegenstelling wat men vaak zegt, is het vaak erg gezellig in de bus,  je hoeft geen BOB te regelen, rijdt niet verkeerd, wordt begeleid bij aankomst en vertrek. Een drankje en af en toe een hapje worden geregeld. Je kunt zelfs je eigen Dvd’s en dergelijke meenemen als je wil. Kortom allemaal voorwaarden voor een gezellige uitwedstrijd van FC Zwolle.
Schaf dus snel je uitkaart aan, motiveer ook je vrienden, familie en mede supporters aan om ook een uitkaart te kopen. "Alleen samen kunnen we er voor zorgen dat er iedere uitwedstrijd minimaal 1 bus gaat, hoe meer zielen hoe meer vreugd."
LET OP!!! Deze actie geld alleen voor leden van de Supportersclub FC Zwolle.  De bus rijd pas als er minimaal 25 supporters zich hebben opgegeven. Ongeacht uitkaart, lid of geen lid.
Ben je nog geen lid doe dit dan snel, leden hebben  ook  voorrang op de kaartverkoop voor uitwedstrijden.
* Uitkaarthouders moeten zich wel aanmelden voor drukke uitwedstrijden om gebruik te maken van hun gereserveerde kaarten.

Artikel delen:
Reacties 7
  1. Je gaat naar de businschrijfavond en laat je uit kaart zien, dan betaal je dan ipv 20 euro 15 euro voor je kaartje inc je busreis.

    Capiche?

  2. oftewel: supclub lidmaatschap + uitkaart = ??39,- . Bij elke uitwedstrijd krijg je ??10,- korting. Dus als je 4 uitwedstrijden in een seizoen met de bus bezoekt heb je het er al uit!

Reageer