Algemeen Log 159

Dit is een Algemeen Log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 250 reacties van een vervolg ( Algemeen Log 160 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang!

Artikel delen:
Reacties 313
 1. H? h?!!
  Dit is veel leuker winnen, dan in dezelfde minuut als de nummer 1.
  Het gaat natuurlijk om de uitslag, maar het stiekum toch leuker om zelf het doelpunt te maken!

 2. denk dat adm… wakker schok

  =======

  Klopt, zo snel had ik het niet verwacht.

  Hihi… Het politieke log is dan ook een heel heet topic. Bracht nogal wat reacties los. Met name van mij…:o

 3. Goedemorgen!

  Wat een dag gaat het worden! Kabel halen, draadloze muis+toetsenbord ophalen (2e hands), mooie compucase+voeding ophalen (gratisss :))… En… podotherapie (steunzolen). Ben je de eerste schooldag vrij, moet je alsnog overal heen. Oh ja, en mijn banden zullen wel zacht zijn, na 8 weken stilstaan… :S… Goedemorgen!

 4. Nou QM, net 4 weken gewerkt (laatste week a/b), maar alsnog… Ik zie wel weer een beetje uit naar de sleur… Met vrienden klooten.. Ach, gezelligheid maak je zelf. Daarom heb ik ook een tosti-ijzer gekocht voor op school 🙂 🙂 🙂

 5. EVA; superrrr, vorig log hield ik je nog digitaal aan de praat. Je verdiende loon!!! :D:D:D
  Hopen dat die log er niet zo traag als dikke stront door wordt geperst.

 6. Langs deze onsympatieke weg wil ik de admins veel sterkte wensen met het politiek log….politiek is nl overal. Eens met Eva over hokjesdenken. Was daar juist heftig tegen aan het vechten. Sommige mensen schijnen niet anders te kunnen.

  Vind het zelf overigens prima, post zelf ook over zeer diverse zaken. Van de Zwolse politiek hoef je daar niet te verwachten; want veruit de meesten zijn alleen rond de verkiezingen luidkeels aanwezig. CDA-Zwolle heeft nog niet eens verantwoording afgelegd aan hun stemmers.
  Waar Martijn van V. voor de gemeenteraadsverkiezingen….meen na aandringen van ElRey aangaf dat hij niet met PVV wilde regeren. Tja….

  Nou ja, in elk geval: allen gefeliciteerd met een nieuw hok 😀

 7. Super Han! Deze Reunie-uitnodiging[/url] op sportpark “De Siggels” nader gespecificeerd in heur kantine 😀 Krijgt de rest van de amateurverenigingen ook nog een poster? Ga zaterdag eerst even kijken hoe Hans Stroeve het in Zaterdagnachtkoorts doet :D:D:D

 8. Gister 23.27 nixxx van gehoord verder

  Bommelding in vliegtuig naar NederlandEen vliegtuig van WizzAir, dat van Boedapest naar Eindhoven zou vertrekken, heeft uren aan de grond gestaan vanwege een bommelding. Er zijn uiteindelijk geen explosieven gevonden.

  Aanvankelijk moesten drie mensen het vliegtuig uit. Later werden alle passagiers verzocht het vliegtuig te verlaten. De politie kwam ter plaatse en drie uur later konden de passagiers weer het vliegtuig in. Of de drie personen die als eerste het vliegtuig moesten verlaten, ook weer naar binnen mochten is niet duidelijk.

  Eindhoven Airport was vanavond gesloten, daarom werd er uitgeweken naar Schiphol. WizzAir wilde niet reageren op het incident.

  Vanuit de Europese Unie is er onlangs veel kritiek geweest op het vliegveld in Boedapest. Het vliegveld zou, met name op het gebied van veiligheid, verbeterd moeten worden

 9. @ Appie, vrolijk open gezicht…grijze meneer maar dat kan niet komen doordat ie als zo lang met VUT/Pensioen is ivm Marine-werkzaamheden 😉

  Ex-WVF-ers meer dan welkom denk ik haha. Streek houdt het er daar ook al een tijd uit. Jullie hebben een mooie kantine. Helaas waren er rond het middaguur nog wat weinig topperTs. Daarom hadden we ze zelf maar meegebracht 😉

  Het 1e valt tegen zeg: Tegen CSV.

 10. Ik zal mijn ogen goed open houden voor de grijze duif.

  En de kantine zonder SVI-toppers rond het middaguur: kan kloppen er zat een heel stel in Lemelerveld. En die hebben het daar prima gedaan :D:D
  Fijn dat jullie hun zo goed vervangen hebben in de kantine.

  Ja 1e is jammer. Is ook nog een heel jonge ploeg. Komt vast nog wel goed.

 11. @ Appie; haha

  de grijze duif.

  Is Willem van de W. ook al weer bij jullie…of nee, hij is geloof ik keeperstrainer bij WHC?

  Graag gedaan (vervanging).

  Lees net dat CSV toch verder is….toch nog een Zwolse ploeg. Volgens mij komen die anderen ook nog uit koekstad: dubbel mooi.

 12. Prima kerel W.. We zijn eens met hem Ned.kampioen van de waterschappen geworden. Klein veld en hij en Benny D. waren ongeveer voor 75% verantwoordelijk voor de triomf 😉

 13. Wij van de felicitatiedienst feliciteren;

  Eva met d’r 5e gouden plak

  Eregalerij:

  met 3: JanD, Verdieping, Appie, Koko Hattem en Plantje

  met 4: Wim

  met 5: Bernard en Eva

  met 6: Gezellig, drama123, Ingrid, Natascha en ja-tsja

  met 7: Derk

  met 8: Tim

  met 12: Assendörper en Joppuh ( gaat weer spannend worden!)

  met 21: Dick

  :D:D:D

 14. Bericht door dick, op 30 augustus 2010 om 09:16
  @ Derk; wat zei Koko?

  Dick van mijn mobiel is het scherm stuk gegaan dus een nieuwe gekocht, maajou telefoonnr en die van koko had ik in het toestel opgeslagen dus niet op de sim. Zal zo even de mails nalezen om die nrs weer terug te vinden.

  Trouwens wennen hoor aan zo’n touchscreen ik vind het tot nu toe maar niets. Menu zit ook heel anders in elkaar.>:(

 15. Zwolse,

  Ik zie dat je stukje is geplaatst op Telegraaf.nl. Valt me mee want vaak vindt er censuur plaats. Mijn stukje is niet geplaatst. Te anti Wilders en dat valt niet in goede aarde bij de teletubbie lezers.

 16. Bernhard.

  Denk dat die erdoor geslipt is:D van de 10 reacties worden er 9 geweigerd van mij,omdat ik niet aardig/lief/ vol begrip en mij niet aansluit bij de kudde van Geert.;)

 17. @ Derk, ik moet wachten op mijn nieuwe gsm…de voorbereidingen zijn getroffen maar de dame die erover ging. Ging net met vakantie. Ach lekker belangrijk, ben thuis te bereiken en hier op kantoor.

 18. @ Zwolse & Berend; Welke vrijheid van meningsuiting zullen ze nou precies bij de TeleTroepToeTerT bedoelen?

  Denk dat daar enkel de mening van de commercieel-aantrekkelijke massa geldt.

 19. Went snel hoor Derk zo’n touchscreen. Ik kon er eerst ook niet mee overweg, maar laatst zat ik even met de mobiel van een van mijn huisgenoten en ik snapte maar niet waarom het ding niet reageerde… was het er zonder touchscreen ;D En ik moest hard nadenken hoe het ook weer op de oude manier moest…

 20. Dat kunnen die 1,5 miljoen stemmers van Geert je wel vertellen Dick.

  Ben je het niet met je eens dan moet je als links tuig opzouten en je bek houden want het volk heeft gesproken.:o

 21. ‘Bayern M?nchen biedt op Van der Vaart’

  Naar verluidt bereidt Bayern een bod van twaalf miljoen euro voor op Van der Vaart, die onder de nieuwe coach José Mourinho op een zijspoor is beland bij Real. Zondag aanschouwde hij vanaf de tribune hoe ??De Koninklijke?? met 0-0 remiseerde tegen Real Mallorca.

 22. ‘Ajax meldt zich voor Hadouir’

  AMSTERDAM ?? In de zoektocht naar mogelijke versterkingen voor de selectie is Ajax beland in Kerkrade. De Amsterdammers hebben zich officieel gemeld bij Roda JC voor Anouar Hadouir.
  Volgens Dagblad de Limburger zou de club van trainer Martin Jol Hadouir per direct willen overnemen. Roda JC zou niet onwelwillend tegenover het vertrek van de 27-jarige aanvallende middenvelder. Zijn contract loopt namelijk eind komend seizoen af.
  —–
  Landzaat bij Twente.

 23. Er wordt steeds gesproken over de 1,5 miljoen stemmers op PVV. Het volk heeft gesproken wordt dan gezegd. En de miljoenen stemmen op andere (linkse) partijen? Ik word er zo moe van.

 24. Met Maike gaat alles prima hoor, heeft zich prima vermaakt op de camping.
  Met name de konijnen vind ze wel interessant.

  Speeltuinwerkzaamheden gaan gewoon door, we hebben net de zomerkampdagen gehad en zijn nu weer bezig voor a.s. zaterdag (buurtfeest).

  Zo het nu lijkt zit het weer komend weekend niet echt tegen, wel wat fris maar geen heftige buien meer.

  Wat een water zeg

 25. Bernhard.

  Begrijp dat jij ook actief de reacties daar leest,is het jou niet opgevallen dat wat ik aankaarte dat Geert een grote aartsleugenaar is, omdat die in dat bewuste intervieuw praat over zijn 50% stemmers winst en daar het over 3,5 miljoen kiezers heeft,daar niemand over spreekt?

 26. @ Koko ; ’t was hier niet zo zeer veel water, maar vooral veel wind. Binnen 5 minuten lagen er een heel zwikje bomen op een oor. De gemeente is de hele ochtend al bezig om de bomen die uiteindelijk gekapt moesten worden tot hapklare brokken te zagen of te versnipperen.

 27. De schrijver van politieromans Appie Baantjer is overleden. Hij is 86 jaar geworden. Baantjer was de schepper van de politieman De Cock, een rechercheur in Amsterdam. Van zijn boeken zijn miljoenen exemplaren verkocht.

 28. Tweet van de dag

  ma 30 augustus 2010
  Populariteit v/d term “moraalridder” zegt iets over puberalisering van maatschappij. We laten ons niets meer zeggen.

  Chris Klomp
  ——–
  Kan hier gerust, lijkt me niet op ’t politieke bordje thuishoren.

 29. Klossen met garen zijn hier genoeg dick leeft de gemeenschap van. Over klossen gesproken nu ben ik de klos en kan naar Schiedam gaan, nou tot laters dan maar. >:(

 30. Dank allemaal voor de felicitaties!!!
  Dank Derk voor de mooie medaille!!!!
  Vanmorgen naar het UWV geweest, nu heb ik officieel vakantie (en daarna hoef ik pas te solliciteren)…
  Dus nu eerst zo maar eens lekker gaan lunsuh en dan met het gezin op stap…

  btw… wat is het politiek log eenzaam en verlaten???? ;):o

 31. Uh, nee (nog) geen politiek:

  ⤽Ah! We kunnen ook, zoals ik al zei vergiffenis vragen en vergiffenis geven, dat is ook nog een mogelijkheid.⤝

  (Kardinaal Danneels in De Standaard, 28 augustus 2010, transcriptie van de Danneels-tapes, geen link)

  Je moet maar durven. Op 8 april dit jaar heeft kardinaal Godfried Danneels, tot voor kort de hoogste prelaat binnen de Belgische katholieke kerk, een slachtoffer van seksueel misbruik voorgesteld om te wachten met openbaarmaking tot de dader met pensioen zou gaan: ??Eigenlijk, monseigneur gaat volgend jaar zijn ontslag geven, eigenlijk zou dat beter zijn dat je wacht.?? Het slachtoffer was notabene dertien jaar lang, tot zijn achttiende, misbruikt door zijn oom, bisschop Roger Vangheluwe.

  Toch suggereert kardinaal met aanhoudende druk het nog maar even onder de pet te houden: ??Ik weet niet of je daarmee voordeel zou doen met het aan de grote klok te hangen, noch voor u noch voor hem.?? En dan verwijst de prins der kerk in één moeite door nog maar een keer naar een grote christelijke traditie: ???maar ik vind het eigenlijk al heel serieus dat hij dus duidelijk zegt: kijk, dat is een erge zaak en ik vraag er u uitdrukkelijk vergiffenis voor.?? Kardinaal Danneels betwistte de authenticiteit van de tapes niet, maar hij vindt nu nog altijd dat hem niets te verwijten valt in zijn ??pastorale benadering??.

  [/quote]

 32. @Dick,

  Dikke tinne is volgende week, a.s. zaterdag is het nog dikke koko:D

  Ik ben de camping niet afgedreven, sterker nog ik ga er vanmiddag weer naar toe en blijf dan tot donderdag.

 33. Alweer een schietpartij

  Bij een schietpartij in de hoofdstad van Slowakije zijn zes mensen omgekomen. Zeker dertien en mogelijk negentien anderen raakten gewond. Volgens het dagblad SME was de schutter een jongen van vijftien die later zelfmoord heeft gepleegd.

  De jongen zou volgens een getuige in het wilde weg om zich heen hebben geschoten. Hierbij werden vier vrouwen en twee mannen dodelijk getroffen. De politie weigert momenteel nog elk commentaar en komt later met een verklaring.

  Het incident had plaats in het district Devinska Nova Ves in de stad Bratislava. De buurt is ondertussen afgezet door de politie.

  15 jaar dat jochie 😮

 34. Klinkt ook bere-gezellig Koko “dikke Koko”. Camping: met dank aan het uitstekende waterbeheer van het verantwoordelijke waterschap….denk ik 😉 Veel plezier!

 35. Haha Dick, ik heb gewoon een prachtige vlonder in de veurtente;)
  En met de scootmobiel kom ik waar ik wezen moet zonder de pootjes nat te krijgen.8)

 36. Kijk en daar horen ze: vertroeteld worden door Koko met aandacht en zorg. Ze kunnen er gerust en lekker gekoeld wachten op het ontkurken en welverdiend ledigen. :D:D:D

 37. Het zal nu wel wat langer duren voordat er een nieuw log wordt geopend maar dat houdt ook in dat ik niet iedere avond op sk?rp hoef te staan. Het was de laatste tijd bijna iedere dag bingo.

 38. Gisteravond was ik net uitgelogd en wilde afsluiten en toen zag ik ineens dat nieuwe log. Toch nog snel even inloggen maar Eva was me net voor.

 39. Bericht door Assendörper, op 30 augustus 2010 om 14:07
  Laten ze elkaar maar mooi gek maken op dat politieke log. Mij zullen ze daar niet zien.
  =====================================================
  Er is niemand die je dat verplicht toch?

 40. Ha die Tim, ’t haventje in .attem is moeilijk te bereiken. Ze zijn bezig met de Geldersedijk / bevrijdingsweg. Je hebt wel een shovel nodig om er te kunnen komen. Denk dat we moeten uitwijken naar a landen.

  Het zonnetje schijnt hier in koekange en Koko gaat vanavond een lekker hap(je) eten in fun party centrum westerbergen:D

 41. BeeldBuisBode

  EénVandaag (N1, 17:59)
  – Misdaadschrijver Appie Baantjer overleden
  – Verdwijnt de zuinige, belastingvrije auto?
  – Doorbraak in onderzoek naar ziekte ME
  – Veel overlast dronken jongeren

  Netwerk (N2, 20:25)
  – Terugblik op de reportage Het gijzeldrama van Beslan

  Voetbal International (RTL7, 20:30)
  Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp bespreken het laatste voetbalnieuws

  Nova (N2, 22:15)
  – Onderzoek naar werkwijze IPCC afgerond
  – Formatie: het milieubeleid vergeleken

  Sportjournaal (N3, 22:50)
  – Hockey: WK voor vrouwen: Nederland – India
  – Tennis: US Open, de eerste dag
  – Wielrennen: Vuelta, derde etappe van Marbella naar Málaga
  – Voetbal: Het Nederlands elftal bereidt zich voor op de EK-kwalificatiewedstrijd tegen San Marino

  REPO: De advocatenclub (N3, 20:30)
  Vanaf vandaag vijf avonden lang TV Lab op Nederland 3 (zie hier voor meer). Met onder andere deze realityserie over vier jonge, ambitieuze advocaten die mensen helpen die zelf geen geld hebben voor rechtsbijstand. Wilt u in het TV Lab-recensentenpanel? Klik hier

  NIEUW: MaDiWoDoVrijdagshow (N3, 22:00)
  Nieuwe dagelijkse nieuwsshow met Paul de Leeuw, Filemon Wesselink en Erben Wennemars. En omdat er deze week toch al zoveel geëxperimenteerd wordt, doen de heren dat de komende dagen ook. Gewoon, even uitzoeken wat werkt en wat niet
  ****MET EX-ZWOLLENAAR ERBEN!***

  FILM: The Life and Death of Peter Sellers (BBC 2, 00:30)
  Fraai biografisch drama met Geoffrey Rush in de rol van legendarisch acteur Peter Sellers (Pink Panther, Dr. Strangelove), die op 54-jarige leeftijd overleed aan een hartaanval. Dat leven behelsde o.a. worstelingen met relaties met vrouwen, een persoonlijkheid met vele kanten én een allesoverheersende moeder. Met Stanley Tucci als Stanley Kubrick

  MaDiWoDoVrijdagShow (N3, 22:00)
  Nieuwsshow met talkshow met Paul de Leeuw, Filemon Wesselink en Erben Wennemars
  Knevel & Van den Brink (N1, 23:00)
  – Politicoloog Meindert Fennema, schreef een biografie over Geert Wilders

  BeeldBuisBodeBeschouwingen

  Na Sterren op het doek (Omroep MAX) en De zaterdagavondshow (SBS6) was Marc-Marie Huijbregts dit weekend ook in Kruispunt (zondag, Nederland 2, 19:40, 207.000 kijkers) te bewonderen. Hans Beerekamp (NRC Handelsblad): ??Wilfred Kemp leidt cabaretier Marc-Marie Huijbregts rond door Vaticaanstad. De laatste noemt zich nog steeds katholiek, maar vindt de verwachting van een hiernamaals toch eerder bij een ⤸Eftelinggeloof⤝ passen. En hij bekent dat hij veel liever hetero was geweest, want dan moet de wereld als een snelweg voor je open liggen.??

  De 23ste editie van Zomergasten (zondag, Nederland 2, 20:15, 660.000 kijkers) zit erop. Presentator Jelle Brandt Corstius had gisteren Erwin Olaf als laatste gast en bezorgde Bert Brussen (Nu.nl) een moeizaam avondje, waarin het beste voor het laatst bewaard werd. ??Historisch was de emotionele betrokkenheid van Olaf bij de gebeurtenissen op 11 september. Had Olaf zich in de twee uur daarvoor als een wat gesloten maar hartelijke kunstenaar laten kennen, met vooral de neiging zo snel mogelijk weer het makkelijke en luchtige op te zoeken, nu was er die gepassioneerde ernst. Zijn betoog tegen geweld en voor de (Amerikaanse) vrijheid deed wellicht wat nichtenkitscherig en pathetisch aan, zijn woorden waren niet minder waar, en zeker niet betekenisloos.??

  * PS, gezellig hier -NOT-

 42. Ruud van Nistelrooy bij EK-kwalificatiewedstrijden tegen San Marino en Finland. Het is voor het eerst sinds Van Nistelrooij herstelde van zijn zware knieblessure dat hij weer onderdeel uitmaakt van de nationale selectie.

  In december verhuisde de 34-jarige aanvaller van Real Madrid naar Hamburger SV in de hoop op een plaatsje in de WK-selectie van het Nederlands elftal. Van Marwijk vond het echter niet overtuigend genoeg, en nam Huntelaar mee als tweede spits achter Van Persie.

  Van Nistelrooy begon dit seizoen in de Bundesliga uitstekend. In twee wedstrijden maakte hij drie doelpunten. Tegen Schalke 04, de beoogde nieuwe werkgever van Klaas-Jan Huntelaar, was hij matchwinner door allebei de doelpunten voor zijn rekening te nemen.

  Van Nistelrooys laatste interland dateert alweer van juni 2008, toen hij in de kwartfinale van het EK de gelijkmaker tegen Rusland scoorde. Nederland verloor de wedstrijd uiteindelijk met 3-1, en Van Nistelrooy gaf te kennen niet meer voor het Nederlands elftal te willen uitkomen. Daar komt hij nu op terug.

  ==========

  Lekkere avond mensen!

 43. Moby Dick Al eens geprobeerd? Zit aan de Th. a kempusstraat. En anders hier d’Olde Soldoat, die zijn ook prima hoor komen ze vanuit duitsland zelfs voor over :D:D:D

 44. Mobey dick is veruit mijn favorietste snackertent. heerlijke raspatat, leuke bediening en niet duur.
  en zelfs vanuit berkum goed bereikbaar.

 45. Moby Dick, daar kom ik al zeker een jaar of 4 niet meer omdat ik vind dat de kwaliteit erg hard achter uit is gegaan…..

  Ik ga liever naar Alberto, die is wat duurder maar dan heb je ook wat.

 46. @ Koko, hoe gaat ie, dus nog steeds in Koekange. Je bedoelt café stroomberg. Heb er wel regelmatig op het terras gezeten maar een nog nooit een balletje gegeten.

  Denk eerder nu jij er weer bent dat er maar een gakballen contestlog moet komen, kun we alle wetenwaardigheden over lekkere gakballen in Zwolle e.o. spuien.

 47. Hallo Ingrid, hier alles oke hoor. Ben vanmiddag weer in koekange geland. Afgelopen zomer zijn we hier zo’n 6 weekjes geweest en natuurlijk de weekenden.

 48. Die biefstuk heb ik al op. De volgende keer neem ik er twee mee en dan gooi ik er wel één over de fax. 😀 Dat wordt dan wel een hele platte.

 49. @ingrid, de kinderen zijn naar school en de caravan blijft tot eind oktober hier staan.
  Ik ben hier alleen met behulp van de buren en personeel van de camping. oost west, koekange is ook best.

 50. Yup dat is stroomber en idd zit Alberto aan de Vechtstraat.

  Nou ik heb net lekker mijn zuurkoolstamppot met rookworst op, nog een kleine 2 weekjes dan mag ik een 7 dagen lang turks eten:D

 51. Haha Natascha jij gaat dus even lekker er tussen uit? goed bekeken.
  Trouwens die turkse knoflookworst van özen is ook goed te eten, lekker op turks brood met kaas, even in de oven en dan een beetje knoflooksaus er over. Jammie

 52. Eet smakelijk koko!

  Idd ff nog een weekje naar Turkije en dan is het weer gebeurd met de vakanties voor dit jaar, dan alleen nog ff weekendje Ardennen met de familie:D

 53. Toch bedankt voor ’t skreeuwen Derk. Ze is wat dovig en zou eigenlijk nodig in een bejaardencentrum oid moeten wonen. Maar de 93-jarige is met geen stok uit d’r huisje te krijgen.

 54. Ben ik hier op ’t “vreet en zoep-log”?

  Mooi dan zit ik goed. Tim, heb je nixxx te melden over het balletje dat we samen bij “De Weste in Westenholte” aten? 😮

 55. Bericht door Koko Hattem, op 30 augustus 2010 om 18:27
  Eet smakelijk plantje, kun je niet overnachten onder een of andere brug
  Wel net zo voordelig toch

  Dank je Koko!
  Nee, ik slaap niet onder een brug. Ik heb wat dat betreft een prima baas: hotel wordt betaald. Tevens krijg ik per overnachting nog een aardig netto bedrag om mezelf te onderhouden. Nee, geen klagen daar!

  En door hier te slapen krijg ik net iets meer rust in mijn donder! 🙂

 56. Bericht door dick, op 30 augustus 2010 om 19:38
  Ben ik hier op ’t “vreet en zoep-log”?

  Volgens mij wel. Hoe bavalt dat politiekelog? Nu nog een log voor de dagelijkse politie persberichten en we zijn er. 😉

 57. Met koko is er ook een dosis humor ook terug gekomen 😀

  Fijne avond dan, Plantje :)…

  Dick, onze gakbal was ook noemenswaardig 🙂 Rondje bij de schaatsbaan én wicherT even gesproken 😀

 58. Sascha weer 😀

  Kondigt wel weer een probleem van de pensioenfondsen aan: We leven steeds langer…..Dus…..

  Asjeblieft zeg: dat wisten we toch al lang. Hebben ze weer een excuus nodig?

 59. @ Verdieping, misschien kan ik vandaag nog op tijd een afvaardiging bij het spijkerbroek hangen krijgen. Ze zijn hier net een Zwols kwartier geleden vertrokken. Maar ja, het zijn meiden he; bedenken zich nog wat makkelijker 8)

  Sascha net op het journaal (voor v.Nistelrooy-item) “Zoals hier in Lemelerveld….bij Zwolle” waar ging dit over?

 60. Bericht door dick, op 30 augustus 2010 om 19:44
  De baas betaalt toch niet Plantje; dat doet de klant toch

  Uiteindelijk wel natuurlijk. Maar ik heb ook wel eens voor een bedrijf gewerkt waar ze het niet zo goed geregeld hadden.
  Ze doen in ieder geval hun best en regelen dat IK het in ieder geval niet hoef te betalen! Mooi toch? 😉

  Bericht door Tim, op 30 augustus 2010 om 19:58
  Met koko is er ook een dosis humor ook terug gekomen

  Fijne avond dan, Plantje …

  True that Tim…true that… 😀

  Een fijne avond heb ik wel. Ik vermaak me wel met een beetje knutselen. Ik had natuurlijk liever gehad dat ik het al af had…maar ja…het zit niet altijd mee!

 61. @ Plantje; logisch vind ik. Vind het te gek voor woorden als je de kosten voor het overwerk zélf zou moeten betalen. Neem aan dat jij vanavond ook liever thuis had gezeten.

  Als je er toch bent; vermaak je daar maar en neem er maar 1 (of 2) op De Grote Markt. Proosten op het onvolprezen WeblogZwolle 😀

 62. Plof ook eens wat tekstblokjes vol dan Joppuh en (T)ja….niemand heeft gezegd dat de tekst zinnig moet zijn. Oordeel zelf aan de hand van bovenstaande bijdragen 8)

 63. Ohja was de naam even kwijt. Wij zijn op een paar km van jou op vakantie geweest in Ruinerwold. Op een dinsdag zijn we nog langs geweest maar toen was de fam Koko weg. Die kleine jongen wou meteen weer naar het zwembad toen we op het terras zaten. Volgend jaar zitten we op die camping dus heb alle info al mee gekregen.

 64. Hmmm

  verukkelijk dessert is ook pannekoek, met 2 bolletjes vanille- ijs en plakjes appelmetwatkaneel erover.
  Kannietheerlijker!

  en

  varkenshaasje met groene pepersaus en boerenjongensijs

  blup

 65. Van juni tot eind augustus, zoals het er nu uitziet met die camper en een tent maar wie weet koop ik wel een sleurhut en blijf er langer. Het is nog geen 1/2 uur rijden en je bent wel weg dus ook leuk voor de weekenden.

 66. Kom maar heel weinig bij Kolk, dick. Kom vaker bij zijn buurman de afhaal Surinamer. Als je van pittig houdt dan is een broodje Bakkeljauw een echte aanbevelerT.

 67. Zo…laatste rapportje in basis gemaakt… Dan wordt het toch maar eens tijd om het hotel op te zoeken.
  Ik weet niet of daar inmiddels gratis internet is. Anders wens ik u allen een fijne avond! (Ik weet niet of ik nog zin heb om met de laptop online te komen)

 68. Bericht door Koko Hattem, op 30 augustus 2010 om 22:06
  volgens mij gooit Derk bij elke haring wat uitjes bij

  Ik las ergens dat de haringen van de tent dan wel beter blijven zitten mocht het een natte periode worden :D:D:D

 69. Oh, wat zijn de heren weer aan het beppen.
  Net het nieuwe programma van Paul de Leeuw gezien, weet nog niet wat ik er van moet vinden. Nou ja tis voorlopig iedere madiwodo.
  Maar wel Ilse de Lange de hele week da’s wel weer gaaf.

Reageer