Het weer: buien

Zwolle – Maandagochtend is het nog buiig en staat er ook nog een stevige noordwestenwind. In de middag draait de wind naar het noorden en neemt wat in kracht af. De buien houden de hele middag nog aan, maar zijn niet zo intens als vandaag. Het wordt gemiddeld 17 graden.

29-08-2010_weefoto__luttekestraat_.jpg
Luttekestraat

In de avond wordt het overal droog en klaart het hier en daar wat op. Het koelt af naar 9 graden en in het binnenland kan er wat mist ontstaan. In het noorden en aan de westkust ontstaat geen mist, want daar waait een matige noordenwind. Dinsdag kan er een enkel licht buitje vallen, maar verreweg het grootste deel van de dag is het droog. Vanaf de Noordzee wordt er bewolking aangevoerd, maar boven Nederland ontstaan er enkele gaten in deze bewolking, waardoor de zon af en toe kan schijnen. Het wordt 18 graden in het noorden tot 21 in het zuiden van het land.

Ook woensdag wordt een dag met veel wolken, maar het blijft overwegend droog. Met ook af en toe zon weet de temperatuur op te lopen tot gemiddeld 20 graden.

Het droge weer lijkt een tijdje aan te houden. Tijdens het weekend komt er mogelijk zelfs wat meer ruimte voor de zon, waardoor de temperatuur verder kan oplopen naar zo’n 23 graden.

Artikel delen:
Reacties 4

Reageer