FC Zwolle vrouwen debuteren in eredivisie

Zwolle – Nog even en dan is het zover. De eerste competitiewedstrijd van de Vrouwen van FC Zwolle. Op donderdag 2 september wordt er geschiedenis geschreven.

fc_zwolle_vrouwen-44.jpg

Op de velden van Be Quick’28 in Zwolle, gelegen naast het stadion van FC Zwolle, wordt om 19.30 uur afgetrapt tegen niemand minder dan regerend landskampioen AZ. Iedereen is van harte uitgenodigd om het team van trainer Bert Zuurman te steunen. De entree is gratis. Laat ook zien da je supporter bent van FC Zwolle Vrouwen en be there! FC Zwolle Vrouwen-AZ donderdag 2 september 19.30 uur bij Be Quick.

Artikel delen:
Reacties 9
  1. @ Fred Jan Benavente

    Ff voor de duidelijkheid Annelies Tuin, ook wel Lies genoemd, speelt nog steeds (al 18 jaar!!) bij BeQuick28. Inderdaad afkomstig uit een echte voetbalfamile. Opa was Bé Tuin.

  2. Lies vanaf haar pakweg jaar 5/6 jaar meegemaakt bij Be-Quick,tot haar 13/14 jaar,toen ging ze bij de meiden spelen .Vanaf de F pupilletjes altijd in het zelfde elftal als mijn zoon gespeeld.
    Leuke en fijne meid en vaak kunnen lachen als ze in haar jonge jaren langs de lijn opmerkingen hoorde van oh er speelt een meisje mee die pakken we zo in.Lies zette een tandje bij en ging geheid na de wedstrijd(vooral na winst) ff verhaal halen met de opmerking zeiden jullie wat?
    Leuke kampioenschappen met dat grut meegemaakt.

  3. @ Berend Oom van Lies heeft het dus niet van een vreemde Wijhe, nu nog Hatto Heim. Kon pa nog een balletje raken? Lijkt meer een volleyballer…

Reageer