Begeleid theaterbezoek voor senioren

Zwolle – Onder het motto ‘samen uit, samen genieten’ organiseert stichting Vier Het Leven theater- en concertbezoek voor senioren die niet graag alleen op stap gaan. De stichting verzorgt sinds 2008 theaterarrangementen in de regio Zwolle in samenwerking met Odeon De Spiegel Theaters, De Verhalenboot en nu ook Filmtheater Het Fraterhuis. 

 

Hoe werkt het? Een enthousiaste groep vrijwilligers spant zich in voor een heerlijke avond uit. Hierbij wordt gezorgd voor de entreekaarten, drankjes, het vervoer (door een vrijwilliger-begeleider) en prettig gezelschap! Mensen die via de Stichting reserveren, ontvangen tegen een kleine meerprijs op het entreekaartje (1e rang) bovenstaand “totaalarrangement”. Ook senioren met een rollator of rolstoel zijn van harte welkom.

Het programma… In september zijn er nog kaarten voor Dvorak (23/9), Carribean Cocktail (24/9) en Brahms (28/9). In oktober gaan we naar de opera Tosca (3/10), Mao’s Last Dancer (7/10, in Filmtheater het Fraterhuis), het Weense Operette Gala (10/10) en Tango (29/10). In november gaan we naar het toneelstuk Holland, een drieluik (3/11), Hamlet (4/11), Karakter (5/11), The Blues Brothers (6/11), Trijntje Oosterhuis (12/11), het Soweto Gospel Choir (13/11) en tot slot Le Matin van Chopin (21/11).

Voor deze arrangementen betaalt men tussen de 20 en 60 euro.

Senioren die een arrangement willen reserveren of meer informatie wensen, kunnen elke werkdag tussen 9.00 uur en 12.00 uur bellen met telefoonnummer 035 – 52 45 156. Op dit nummer kan men ook het volledige programma van het 3e kwartaal 2010 opvragen. Meer informatie: www.4hetleven.nl.

In Overijssel/Gelderland bestaat Stichting Vier Het Leven momenteel in de regio Zwolle (voor senioren uit Zwolle, Dalfsen, Nieuwleusen en Hattem), in de regio Arnhem e.o. en in de regio Vechtdal (voor senioren uit Ommen, Hardenberg en Dedemsvaart).

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Begeleid theaterbezoek voor senioren”

Reacties zijn gesloten.