Hedon Presents

Zwolle – Niet langer is de toegangsprijs een reden om opkomende acts niet te gaan zien. Op vrijdag 10 september geeft het Zwolse poppodium Hedon in het kader van “Hedon Presents” bezoekers de kans om drie veelbelovende bands op één avond te gaan zien, en wel met gratis entree.

Vorige edities zorgden voor een goed gevulde zaal en ook ditmaal zijn de verwachtingen hoog gespannen met de pop/rockformaties Are You A Lion, The Information en Sideditch op het programma. 

Are You A Lion

Wat begon als een vrijblijvende jam groeide voor Are You A Lion al snel uit tot een handvol veelbelovende demo’s en de buitenwereld begon op de deur te kloppen. Are You A Lion brengt Amerikaansgeoriënteerde, alternatieve rootsrock met duidelijke invloeden van bands als Midlake, Moss, The Shins en 16 Horsepower, maar de band geeft ook oude meesters als Neil Young en Bob Dylan op als inspiratiebron. Om daarna om het hardst te roepen dat ze toch vooral een eigen geluid hebben natuurlijk. In het najaar van 2010 wil de band haar eerste album gaan opnemen.

Sideditch

Een ding is zeker, de heren van Sideditch weten de aandacht te trekken! Is het niet door hun aparte verschijning (geheel zwart gekleed met witte bretels) dan is het wel door hun fijne sound. De softrock band uit Deventer stond al eerder dit jaar op het podium van Hedon tijdens de finale van De Doorbraak, dé popprijs van Overijssel. Nu staat het vijftal opnieuw op het podium en de heren zijn vastberaden er weer een groovy avond van te maken!

The InformationThe Information kent in 2009 een sterke start door, na slechts twee keer te hebben opgetreden, al op Eurosonic te staan. Een half jaar later begint de Meppelse band aan de opnames van hun eerste demo, een eerlijke en rauwe plaat vol vervreemdende liedjes. Met teksten over het verlies van dierbaren, de dood en eenzaamheid is het misschien niet een plaat die je je oma cadeau doet maar wel eentje om keihard in je auto te draaien, om vervolgens net iets te hard te rijden of misschien juist weg te dromen bij het stoplicht. 

Hedon Presents: ARE YOU A LION / THE INFORMATION / SIDEDITCH


Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                    : Vrijdag 10 september
Open                          : 20:30 uur
Aanvang                     : 21:00 uur
Entree                         : GRATIS

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Hedon Presents”

Reacties zijn gesloten.