Gratis met de bus naar thuiswedstrijd FC Zwolle

Zwolle – In het lopende seizoen 2010-2011 bieden Betaald Voetbal Organisatie FC Zwolle en openbaar vervoersbedrijf Syntus Overijssel alle seizoenkaarthouders van FC Zwolle gratis vervoer naar de thuiswedstrijden aan.

Op vertoon van je seizoenskaart kun je, vanaf drie uur voor aanvang van iedere thuiswedstrijd van FC Zwolle tot drie uur na het einde van die wedstrijd, gratis gebruik maken van de Syntus bussen naar en vanaf het stadion. Met stadslijn 3 kun je bij het stadion komen.

Kijk op www.9292ov.nl voor jouw persoonlijke reisadvies.

Onderweg raadpleeg je mobiel.syntus.nl voor de meest actuele reisinformatie.

www.syntusoverijssel.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

11 gedachten over “Gratis met de bus naar thuiswedstrijd FC Zwolle”

  1. Leuk initiatief.
    Alleen jammer dat ik minstens een half uur onderweg ben met de bus, terwijl ik met de fiets binnen een kwartier thuis ben…

  2. Hoe je het ook wend of keert, het is een geste waar je gebruik van mag maken, en niets moet gelukkig.

    En als syntus in andere steden rijd waar ook ere/eerste divisie (lekker ouderwets) wordt gespeeld, dan zal daar ongetwijfeld dezelfde aanbieding gelden. (ook al zal het misschien maar voor 1 seizoen zijn)

  3. @ Edwin, zo lees ik het niet. Ze geven voor mijn geboel alleen aan dat je om bij het stadion te komen, over moet stappen op bus 3. Dus op het station overstappen op bus 3.

  4. Het is geldig op alle buslijnen van Syntus in het vervoergebied. Stadslijn 3 is alleen om aan te geven dat daarmee het stadion het makkelijkst bereikt kan worden.

Reacties zijn gesloten.