Opening troeplokaal Vaandrig Lengton Groep

Zwolle – Na een brand en een verbouwing is de tijd gekomen het totaal vernieuwde en gemoderniseerde scoutingcomplex van de Vaandrig Lengton Groep feestelijk te openen. Dat zal plaatsvinden op zaterdag 4 september a.s.


Archieffoto Weblog Zwolle

De scoutinggroep bestaat dit jaar 100 jaar en is de oudste nog bestaande scoutinggroep van Nederland. Bijzonderheden: De opening zal gebeuren door een mystery-guest die rond 16.00 uur in limousine met escorte zal arriveren op het terrein van de scouting-groep. De identiteit van de mystey-guest wordt voor de jeugdleden geheim gehouden. De jeugdleden zullen ballonnen oplaten, er is een rondleiding door het gebouw voor de genodigden. In het gebouw is een expositie van materialen die betrekking hebben op de geschiedenis van de groep.

Het gebouw is volledig herbouwd door de leden van de vereniging, met hulp van vrijwilligers en de landmacht. Op 2 oktober zal in het kader van het 100-jarig bestaan van de Vaandrig Lengton Groep een reünie worden gehouden op hetzelfde terrein. Oud-leden kunnen zich nog opgeven via de website: www.vaandriglengtongroep.nl

Artikel delen: