Wijkkermis op Petuniaplein in Westenholte

Zwolle – Van woensdag 1 t/m zaterdag 4 september wordt er op het Petuniaplein in Westenholte een wijkkermis gehouden.Woensdagmiddag wordt de kermis geopend door Wichert aan het Rot, die voor de Westenholtenaren geen onbekende is.

kermis_westenhote.jpg
Wichert is sterk verbonden met de wijk Westenholte waar hij al jarenlang woont. In Westenholte is hij een geziene en gewaardeerde bewoner die bijzonder betrokken is bij het wel en wee van ‘zijn’ wijk en al enkele jaren is hij vraagbaak voor de wijkbewoners.  Door zijn inzet voor een levendig Westenholte met vooral zorg en aandacht voor de (oudere) medemens is hij de verpersoonlijking van Noaberschap in Westenholte. Op de wijkkermis staan een aantal leuke attracties. Voor de kleine kinderen zijn er de minicars, touwtjestrek, een draaimolen en suikerspin. Voor de oudere jeugd zijn er de botsauto’s, de grijpkranen, e.d. Samen met de winkeliers van het Petuniaplein kunnen het een paar leuke dagen worden. De kermis is ’s middags en ’s avonds geopend. De vergunning voor deze kermis werd aangevraagd door de wijkvereniging WVF.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

13 gedachten over “Wijkkermis op Petuniaplein in Westenholte”

  1. Dus als ik het goed begrijp Wichert…. als ik dus wil weten wie je nou toch eigenlijk bent, moet ik morgen met mn kleine meid naar de opening van de kermis???
    Hoe laat is die opening????

    =========

    13.00 uur 😉

  2. Kijk dan morgen maar uit naar een roodharige bijna 3 jaar jonge meid, met veel plezier in haar oogjes… De oogjes heeft ze van mij, de rode haartjes van haar pappa.

  3. En geloof me… het is een geheim wapen.
    Of eigenlijk…. ze zijn heel ontwapenend…

    MarKel verliest altijd zijn standpunten als hij eenmaal onze ogen aan het werk heeft gezien…

  4. Wichert Aan het Rot zal de opening niet verrichten.
    Dit schrijft hij elders op dit weblog:

    Kan helaas vanmiddag de opening niet doen van de kermis. Krijg net vanochtend in alle vroegte bericht dat ik vanmidag mij moet melden voor de therapie, en die mag ik niet overslaan. Gezondheid gaat voor.

  5. @Wichert,

    Ik was even bang dat Eva nog maar iets van 17 jaar was ofzo maar ze is toch al heel wat ouder dan dat en maar 1 jaar jonger dan ik. Ik weet nog wel dat je op de kar stond en ik was toch echt niet net geboren ;D

  6. Schatten, ik ben 34 en nog maar 7 jaar woonachtig in Westenholte… De huidige kaasboer ken ik van gezicht (en hij mij; ik laat blijkbaar een onuitwisbare indruk achter ;)). En ondernemers in het centrum van Westenholte ken ik ook van gezicht, maar namen zijn nog niet over en weer ter sprake gekomen…

Reacties zijn gesloten.