Gestolen beeld uit tuin Geleen gezocht

Zwolle – In de nacht van afgelopen zondag op maandag is bij de bejaarde ouders van H. Veldkamp een beeld uit de tuin van hun woning aan de Geleen in de wijk Aa-landen gestolen. Tot nu toe is het beeld zoek.

beeld_geleen.jpg
Archieffoto Fam. Veldkamp

Het 1 meter hoge beeld is gestolen op het moment dat vader Veldkamp op de hartbewaking ligt, en het een spannende tijd is of hij hier weer uitkomt. In ieder geval wordt het een zware periode van revalideren voor de vader die al drie weken in het ziekenhuis ligt. Vader is 75 jaar, moeder 72. De zoon heeft vader nog niet verteld dat het geliefde beeld gestolen is, want het beeld heeft veel emotionele waarde. Dat kan hij er nu niet meer bij hebben, zegt de zoon H. Veldkamp. Hij vraagt de bezoekers van Weblog Zwolle uit te kijken naar het markante beeld.

Artikel delen:
Reacties 20
 1. Mocht het beeld ergens in Zwolle staan, dan is het wel herkenbaar. Goed dat de foto erbij geplaatst is.
  Beterschap met de vader! Hopelijk is het beeld voor zijn terugkomst naar huis weer terug.


  ⚠️ Meld

 2. Tjonge jonge! Zo zie je maar weer… je weet nooit welke additionele reden er is om NIET te stelen. Die oude mensen kunnen dit er inderdaad niet ook nog eens bij hebben.

  Ik hou de oogjes open en ik vertrouw erop, dat de mede webloggers het ook doen!


  ⚠️ Meld

 3. Jammer dat het schandblok op de Grote markt niet meer bestaat.
  Ik zou de laffe dief daar graag eens een dagje inzetten om ook eens als standbeeld te fungeren.


  ⚠️ Meld

 4. Als de dief (dieven)dit leest en er spijt van krijgt zet hem op de Zalkerdijk 15 neer dat ziet niemand ,hoef je je niet bekend te maken maar dan zorg ik dat hij op de juiste plaats terecht komt , maak je de familie gelukkig en je eigen gemoedsrust(indien aanwezig)komt het ten goede


  ⚠️ Meld

 5. het verschil tussen mijn en dein is ver te zoeken en ach ik vind het mooi dus kip ik pak je en nu is het van mij, met de moraal van somige mensen is ver te zoeken recpect voor de medemens is er ook al haast niet meer ( de goeden uitgesloten) en ongeacht de ziekte van de eigenaar vind ik dat je met je vingers van andermans spullen moet afblijven. ik hoop dat de eigenaar opknapt en als hij thuis komt dat ZIJN beeld weer staat waar het hoort


  ⚠️ Meld

 6. Deze persoon/personen wonen niet ver weg, dikwijls is men op de hoogte van de situatie van de afwezigen en dan slaan ze hun slag.
  Walgelijke figuren!


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.