15.000 euro voor goede doelen bijeen gelopen

Zwolle – De twintigste editie van de Zwolse hardloopwedstrijd Salverda Berkumloop heeft 15.000 euro voor het goede doel opgeleverd. Het inschrijfgeld van de 1.500 deelnemers bracht 11.220 euro op en de donaties van de deelnemers bedroegen samen 1.880,60 euro.

img_5718_copy.jpg

Het totaalbedrag is door bouwbedrijf Salverda, initiatiefnemer van de loop, verhoogd naar 15.000 euro. Het geld gaat naar drie goede doelen: het verbeteren van leefomstandigheden van zigeuners in Roemenië, de bus van gehandicaptenkapel ‘De Tower Snörren’ en vakantie voor Tsjernobylkinderen in Nederland. De deelnemers mochten zelf aangeven welk doel ze wilden steunen. Het resultaat is dat 7.500 euro naar de vakantie voor Tsjernobylkinderen in Nederland gaat, 4.500 euro naar de bus van gehandicaptenkapel ‘De Tower Snörren’ en 3.000 euro naar het verbeteren van leefomstandigheden van zigeuners in Roemenië.

Artikel delen:
Reacties 3
 1. Respect :D:D:D Goede doelen ook:

  – het verbeteren van leefomstandigheden van zigeuners in Roemenië,
  – de bus van gehandicaptenkapel ??De Tower Snörren??
  – vakantie voor Tsjernobylkinderen in Nederland.


  ⚠️ Meld

 2. Pet diep af voor Jan W. die hier ook gewoon meeliep. :D:D:D En elke zaterdag nog steeds een skerp, gewaardeerd en scorend spits blijkt te zijn. Hij is vast ouder dan ons oudste nog voetballende lid. Zeker nu Benny (bal onder de knie) de W. gestopt is.


  ⚠️ Meld

Reageer