Zwolle pakt UIT tijdens Thorbeckegrachtfestival

Zwolle – De partners van het Zwols Uitburo pakken gezamenlijk UIT tijdens de Kunst en Cultuurmarkt van het Thorbeckegrachtfestival op zaterdagmiddag 11 september. Met speciale acties, kortingen en complete culturele verrassingspakketten die ieder uur verloot gaan worden willen zij de bezoekers duidelijk maken wat Zwolle aan cultureel uitgaansaanbod te bieden heeft. Voor de muzikale omlijsting staan de UITburo-partners Odeon de Spiegel Theaters en Popodium Hedon garant. Ondermeer Laura Jansen en Lilian Hak verzorgen een spetterend optreden op het Zwolle pakt UIT-podium.

De zomerperiode is voor wat betreft het culturele uitgaansaanbod niet de meest drukke tijd van het jaar. Achter de schermen is er echter wel volop doorgewerkt om de consument weer een divers en aantrekkelijk cultureel uitgaansaanbod voor te schotelen. Zodra de maand september zijn neus aan het venster steekt begint cultureel Zwolle zich weer te roeren. De aftrap van het culturele seizoen 2010/2011 in Zwolle wordt verricht tijdens het Thorbeckegrachtfestival op 11 september, waar tevens de Kunst & Cultuurmarkt zal plaatsvinden. Hier zullen o.a. de partners van het Zwols Uitburo zich presenteren met hun culturele uitgaansaanbod.

Onder aanvoering van partners Odeon de Spiegel Theaters en Poppodium Hedon is het Zwols Uitburo een samenwerking aangegaan met het Thorbeckegrachtfestival. Wil je weten wat er op cultureel gebied in en om de stad te beleven is dit seizoen? Bezoek dan tussen 13.00 en 18.00 uur de Zwolse Kunst en Cultuurmarkt op het Broerenkerkplein. Men kan hier uitgebreide informatie inwinnen op het gebied van kunst en cultuur en profiteren van vele aanbiedingen die alleen op 11 september gelden. Ook wordt er elk uur een cultureel verrassingspakket t.w.v. €250 verloot. Het speciale UITburo promoteam deelt programmaflyers uit met een aangehechte kanskaart. Bij inlevering van deze kanskaart op het festivalterrein dingt u automatisch mee!

Ook staat er op het festivalterrein voor De Librije een Zwolle pakt UIT-podium van partners Odeon de Spiegel theaters en Poppodium Hedon. Hier zullen o.a. Lilian Hak en Laura Jansen optreden. Upcoming talent Lilian Hak, voortgekomen uit hetzelfde ‘nest’ als Kyteman, zal laten zien en horen dat ze haar sampling, geïnspireerd op klassieke oude films, tot een prachtig orchestraal geheel kan combineren met ‘echte’ muzikanten. Met haar alternatieve popliedjes en prachtige gevoelige pianosongs van haar eerste CD Bells is de Nederlands-Amerikaanse singer/songwriter Laura Jansen de slotact van de Kunst&Cultuur Markt, voordat het programma op het hoofdpodium begint.

Artikel delen:

Reageer