Zesde ronde Wijkbudgetten Zwolle

Zwolle – Met de verspreiding van de folders over de Wijkbudgetten is de zesde ronde van de Wijkbudgetten begonnen. Deze week ontvangen bewoners van Veerallee, de Binnenstad, Hanzeland en Stadshagen de folder. Daarin staat hoe zij hun idee voor de Wijkbudgetten kunnen indienen.

Tegelijkertijd ontvangen inwoners van Spoolde, Vreugderijk, Katerveer/Engelse Werk, Windesheim, Harculo, Hoog-Zuthem, Herfte, Wythmen, Haerst, Tolhuislanden en Langenholte een flyer over de Premie op Actie. De gemeenteraad heeft dit jaar besloten om voor deze gebieden het budget Premie Op Actie te verhogen. Premie Op Actie werkt niet met verkiezingen, maar geeft buurtbewoners wel budget om initiatieven die de wijk ten goede komen te realiseren. Ideeën voor de Wijkbudgetten moeten uiterlijk 31 oktober 2010 worden ingediend.

Dat kan via de antwoordkaart in de folder of via www.wijkbudgetten.zwolle.nl. De budgetten voor Premie op Actie zijn vanaf september 2010 beschikbaar en moeten voor 31 december 2011 zijn besteed.

Mochten bewoners van de genoemde delen van Zwolle de folder over de Wijkbudgetten of flyer over de Premie op Actie niet ontvangen hebben, dan kan die aangevraagd worden via telefoonnummer 14038.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Een groep uit Stadshagen hoopt deze week te horen of ze door zijn naar de 2e ronde….Maar wat een geweldig idee:

    Een feest muziektent (misschien wel na uitstekend Assendorpersvoorbeeld ;)) in onze mooie wijk :D:D:D

    Ben absoluut voor, zeker als het toch een muziek- anex feesttent mag worden 😉


    ⚠️ Meld

Reageer