‘Kracht van de Verbinding’

Zwolle – Om de gemaakte verbindingen die tijdens de Week tot stand zijn gekomen kracht bij te zetten en om alle betrokken te bedanken wordt de Week van de Verbinding feestelijk afgesloten. Op donderdag 9 september 2010 van 19.00 tot 21.00 uur is iedereen welkom in het stadhuis!

Daar waar de Week begint met een goed gesprek tijdens een kop koffie, wordt dit gesprek ook voortgezet na de Week van de Verbinding. Het college van burgemeester en wethouders wil namelijk graag in gesprek blijven met inwoners, bedrijven en organisaties in Zwolle. De afsluiting van de Week staat daarom in het teken van ‘Kracht van de Verbinding’. Wat er deze avond precies op het programma staat is voor iedereen nog een verrassing. Het wordt in ieder geval een muzikale en enerverende avond. Samen met improvisatiecabaretier Willem Gunneman kijken we namelijk terug op de Week. De ervaring leert dat Willem voor hilarische en onverwachte momenten zorgt.

Tijdens de Week geen gelegenheid gehad het college persoonlijk te ontmoeten? Dan is dit de avond om dat alsnog te doen. Er is voldoende gelegenheid om informeel met burgemeester en/of wethouders van gedachten te wisselen en een gesprek aan te gaan.

Artikel delen:

Reageer