Jaqueline Voskuil geeft workshops creatief schrijven

Zwolle – Van 4 tot en met 11 september is de jaarlijkse Week van het Schrijven. Heb je zin om, maar geen idee hoe te beginnen met het schrijven van je levensverhaal? Jacqueline Voskuil, schrijfster van twee boeken, geeft je vele tips om te starten en om verder te schrijven. 

Jacqueline Voskuil, auteur van ‘Dromen en wat ze voor ons betekenen’ en ‘100 dromen’ is ook een ervaren workshopleidster creatief schrijven. Zij verzorgt donderdag 9 september een workshop Levensverhalen schrijven in Bibliotheek Zwolle Centrum. Het doel van de workshop is om bepaalde schrijftechnieken te leren. De workshop biedt de gelegenheid om vervelende of juist mooie ervaring(en) verder van je af te schrijven of juist naar je toe te halen. Ter voorbereiding op deelname aan de workshop is het handig als je al een (kleine) tekst hebt, zodat zij kan zien waar eventuele knelpunten zitten en hoe ze je daarbij verder kan helpen.

Heb je zin om, maar geen idee hoe te beginnen met het schrijven van je levensverhaal? Jacqueline Voskuil je vele tips geven om te starten én om verder te schrijven. Deze laagdrempelige workshop is geschikt voor alle leeftijden.

Levensverhalen schrijven: donderdag 9 september van 19.30 tot 21.30 uur in Bibliotheek Zwolle Centrum. Deelname kost 5 euro (reservering vooraf) of 6 euro (aan de zaal). Reserveren is mogelijk via www.bibliotheekzwolle.nl.

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer