Algemeen Log 162

Dit is een Algemeen Log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 250 reacties van een vervolg ( Algemeen Log 163 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang!

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

234 gedachten over “Algemeen Log 162”

  1. Wij van de felicitatiedienst feliciteren;

    Derk met z’n 8de gouden plak
    En natuurlijk Eva en Assendörper (skerp blijven hoor)

    Eregalerij:

    met 3: JanD, Verdieping, Koko Hattem en Plantje

    met 4: Wim en Appie

    met 5: Bernard

    met 6: Gezellig, drama123, Ingrid, Natascha, ja-tsja en Eva

    met 8: Derk

    met 9 :Tim

    met 12:Joppuh

    met 14: Assendörper

    :D:D:D

  2. Bericht door Assendörper, op 1 september 2010 om 23:53
    Derk gefeliciteerd. Ik had je toch bijna te pakken en dat zonder klapschaatsen.

    Laat jij morgen nu maar eens die 2 programmas lopen dan gaat het sneller als klapschaatsen en anders kom ik wel eens naar je pc kijken als ik in de buurt ben.

  3. Bericht door Sil, op 2 september 2010 om 00:04
    @Derk, 15:17
    Sorry, ik had je reaktie niet meer gelezen. Ondertussen het apparaat weggebracht en hopelijk morgen klaar. Bedankt!!!!

    Dan zal het ook wel goed komen toch? Als ik in Zwolle woonde had ik hem voor je gemaakt.

  4. Ohja la je bericht erover maar moest ineens wat anders doen.

    Gaat redelijk morgen weer naar het UMC zoals het er nu naar uitziet de laatste keer en over 3-4 maand nog een operatie, verders is ze moe en lusteloos niet die vrouw die ik voor een half jaar geleden nog kende.

  5. Derk; Om nog maar even over mn vorige werkgever te praten… Weet je dat je de vervoerskosten naar het UMC ook vergoed kan krijgen via de verzekering??

  6. Hebben we het later wel eens over, maar volgens mij gaat die vlieger bij ons niet op. Zo net een lang telefoontje gehad en ik ga ook slapen. Tot morgenavond!

  7. G*DVERDOMME nu wil mijn computer alleen nog maar tot het eerste scherm met Packard Bell, daarna stopt het opstarten. WAAROM IK? ik heb nu echt een huge problem!

    Goedemorgenpost stond klaar, kan er nu niet bij…

    Ik voel me nu wel heel klote, eerst mijn laptop en daarna mijn computer… Verd*mme.

  8. HALLELUJA! opeens DOET HIJ HET WEER! vanochtend drie kwarier lopen kloten, toen besloten om de stroom er een half uur af te laten, nu aanzetten en… Wat een opluchting! Als ik niet zo nuchter was, zou ik gaan dansen!

  9. Hij laad de bios niet eens, want numlock wordt niet aangezet terwijl ik dit wel in de pref’s heb aangegeven… Zou dit moederboard ook kaduuk zijn?

  10. Allemachtig Derk, nog voor 8:07 😮 Of zoontje naar opvang brengen en daarna nog weer onder de lakens? Nou ja, succes.

    Wat een drama toch:

    bericht door Derk, op 1 september 2010 om 23:37
    Jullie krijgen de groeten van Tim posten is voor hem geblokkeerd.

    Is mij dus ook 5x gebeurd 😮

    PS. om genoemde redenen ga ik ook niet meer feliciteren. Ben geen CDA-er 😉 Maar jullie veel plezier met jullie dingetje.

  11. Succes Tim, maar kan er voor dat PC-geneuzel een apart log komen; of kan er gebruik van de mailert worden gemaakt? Dank u 😛

    En geen ochtenservice >:(>:(>:(

  12. Bericht door dick, op 2 september 2010 om 08:28
    Allemachtig Derk, nog voor 8:07

    Nou dick ik was om 6.45 al aangekleed beneden hoor en die jongen wordt altijd om 7.40 gehaald om met het busje naar school te gaan in Kampen.

  13. Ik snap het UMC verhaal inderdaad ook niet helemaal, dacht al heb ik iets gemist. Maar ook niet alles hoeft hier op het log.
    Ondanks dat sterkte Erica en Derk.

    @ Plantje volgende week al. Te gek 21/2 week.

  14. Ligt het nu aan mij maar als ik linksboven alg.log aan klik zie ik nr: 162 niet.
    Toen ik vanmorgen wilde kijken zag ik onderaan 161 afgesloten, tis dat ik 162 in de reactie’s links zag staan.

  15. Vanaf school dan maar even…

    Loesje
    W: 270px

    Fokke & Sukke
    Voor Fokke & Sukke hier[/url] klikken.

    Sigmund
    Voor sigmund hier klikken.

    Garfield
    Voor garfield hier klikken.

    MAX-grol Humor van leden van onze favoriete omroep
    Vogels
    Komt een oudere vrouw een bruin cafe binnen met een papegaai op haar schouder. Tegen een stel behoorlijk aangeschoten mannen zegt ze; ‘wie raadt wat er op mijn schouder zit mag met me naar bed.’ Zegt er een olijkerd ; ‘een struisvogel’ Zegt de vrouw dat reken ik ook goed

    W: 320px

    Escher
    Omdat Escher toch wel één der groten is uit het Nederlansche geschiedenis, en het respect binnen onze landsgrenzen voor deze optische kunstenaar wel wat meer zou mogen worden aangewakkerd, een dagelijkse Escher. Fascinerend, om met een kopje koffie naar te kijken en wakker te worden.

    W: 460px (470=max)

    Daarnaast heeft M. C. Escher ook nog een aantal wonderschone uitspraken gedaan, waarvan ik er nu één citeer.

    I try in my prints to testify that we live in a beautiful and orderly world, not in a chaos without norms, even though that is how it sometimes appears. My subjects are also often playful: I cannot refrain from demonstrating the nonsensicalness of some of what we take to be irrefutable certainties. It is, for example, a pleasure to deliberately mix together objects of two and three dimensions, surface and spatial relationships, and to make fun of gravity.

    From Escher on Escher: exploring the infinite (1989) edited by J. W. Vermeulen and H. N. Abrams

    ++++++

    Verzoekjes? Voor het politieke log wil ik er ook wel wat samenstellen hoor… Mits daar behoefte aan is.

    Maar bovenal…

    GOEDEMORGEN, ZWOLLE!

  16. Bericht door Tim, op 2 september 2010 om 10:34
    idee. Zou het kunnen dat mijn CMOS batterij leeg is?

    Zeker!

    Bericht door Tim, op 2 september 2010 om 10:56
    Plantje, heb jij een netbook op marktplaats staan?

    Nope…welke dacht je dat van mij was?

    Tim… draai je Ubuntu op beide machines? (laptop en je desktop). In ieder geval wel Linux geloof ik.
    Ik weet nog dat een collega van mij heel trots liet zien, dat zijn machine met Linux veel rustiger was. De fan ging nauwelijks aan. Terwijl het ding in Windows bijna constant aan het blazen was.

    Ik vroeg me daarop af of het wel gezond is, dat de fan zo weinig draait…daar had hij geen antwoord op.

    Dus…misschien zit het ‘m daar in.

  17. Pfff wat een super radiodraadje -Veronica top 1000 op internettuner!

    U2 weer, Queen, Hazes, The Killers met Human alles komt voorbij!

    Ben gewoon het nieuws vergeten 😉

  18. PE; hier ff verder anders gaan we off-topic:

    Nog geschaakt de laatste tijd?

    Bericht door Peter Erik de Visser, op 2 september 2010 om 13:30
    Tuurlijk.

    —-Blijf je winnen?

  19. Oeps, mijn laptop is weer terug en staat nu 87 update’s van windows binnen te halen. Een bootdinges was spontaan verdwenen uit mijn windows. Enfin, hij werkt weer en vanmiddag alles maar weer installeren. Die jongens hebben snel en goed werk verricht. Ik weet niet meer wie de tip gaf van die link hier, maar bedankt!!!!

  20. Nederlands experiment bij Real Madrid heeft de club de ??68,5 miljoen gekost….

    Rafael van der Vaart, die voor ??11 miljoen naar Tottenham Hotspur vertrok, en Royston Drenthe, die dinsdag tekende bij Hercules, waren de laatste landgenoten op de loonlijst bij Real.

    Twee seizoen geleden gingen er zes Nederlanders spelen voor de ‘koninklijke’ uit Madrid. Naast de twee eerder genoemde spelers kwamen Wesley Sneijder, Arjen Robben, Ruud van Nistelrooy en Klaas-Jan Huntelaar voor een totaalbedrag van ??127,5 miljoen.

    Nu, twee jaar later, zijn alle Nederlanders weer vertrokken uit de Spaanse hoofdstad voor een totaalbedrag van slechts ??59 miljoen.
    ———–
    Dan mogen ze Dinsdag 23 november ook nog eens (vol frustratie) naar Mokum

    :D:D:D

    Sowieso is er maar 1 club in Spanje natuurlijk: BARCA 😉

  21. :):):) Na het winnen van het EK werd nog beweerd dat de Catelanen en de rest van Spanje dichterbij elkaar waren gekomen. Geloof het allerminst. Je hebt gelijk! 😉

  22. Dick, even in een mailtje? Ik ga het anders vergeten. Mijn blijdschap is groot, omdat het probleem van mijn COMPUTER het batterijtje was.

    Daarnaast: Wat is verstandiger, de laptop openmaken en nieuw batterijtje in doen en risico lopen dat hij ietsje beschadigd opdat de garantie kwijt is, of hem gewoon naar de dixons brengen?

  23. Man valt verdachte aan in rechtszaal Zwolle
    ZWOLLE – Een man heeft donderdag in Zwolle een verdachte tijdens de zitting in een rechtszaal aangevallen. De man werd vrijwel meteen overmeesterd door de parketpolitie, meldde een woordvoerster van de rechtbank Zwolle.

    © ANP

    De 39-jarige verdachte stond terecht voor bezit van en het maken van kinderpornografische afbeeldingen. Ook zou hij een minderjarig meisje misbruikt hebben.

    De man die de verdachte aanvloog is de vader van het slachtoffer, meldde dagblad de Stentor. De rechtbank kon dat niet bevestigen.

    De zitting is na de aanval kort geschorst geweest, maar is later op de dag hervat. ”Dit soort incidenten komen niet vaak voor, maar belangrijk is dat de parketpolitie er snel bij was”, aldus de woordvoerster.

    De man zat als een van de betrokkenen in de zaal. ”Slachtoffers hebben daar recht op.” Toehoorders hebben een plek een verdieping hoger, achter glas.

    © ANP

  24. Braziliaan steekt naalden in kindje
    AMSTERDAM – Een man in Brazilië heeft bekend dat hij twee naalden en een spijker in een meisje van 1,5 jaar heeft gestoken, omdat haar schoonheid hem irriteerde.

    © Inertia Stock

    Dat heeft de politie van Rio de Janeiro dinsdag gezegd. Het kindje kreeg volgens de 28-jarige klusjesman te veel aandacht.

    De moeder nam haar kind mee naar het ziekenhuis, omdat het zo huilde. Daar ontdekten artsen de naalden en spijker in haar lichaam.

    De voorwerpen werden operatief verwijderd. De man werd maandag gearresteerd nadat de moeder in zijn zak naalden en spijkers had gevonden.

    © Novum

  25. Hé, is het vanavond koopavond? Dan breng ik mijn laptop vanavond wel naar de dixons in AA-landen. Zijn we daar ook alweer vanaf. Oeps, eerst data overzetten dan maar.

  26. @ Tim…tjaaa wel een beetje voorstelbaar dat pa van slachtoffer het gelieg en gedraai van de kinderp*rnoboy niet langer aan kon horen.

    Mooi die gekleurde foto’s in je quote’s. Wil je op het computertopic uitleggen hoe je dat doet?

  27. Toch niet die batterij, de problemen blijven aanhouden. Wil ik de computer opstarten, moet ik eerst de voedingskabel een minuut of 5 uit de PC houden, dan erinsteken en opstarten. Wat is dit voor onzin.

  28. Computer krijg ik af en toe wel aan. Nu de harde schijf eens uitzoeken, bestanden kopiëren die ik wil houden en als ik opschiet kan mijn laptop vanavond nog weg.

  29. BREAKING – BREAKING – BREAKING

    Weer olieplatform ontploft in Golf van Mexico
    AMSTERDAM – Opnieuw is in de Golf van Mexico een olieplatform ontploft. Het ongeval vond plaats ten westen van het olieplatform Deepwater Horizon, dat op 20 april ontplofte.

    © AFP

    Dat heeft de Amerikaanse kustwacht gezegd.

    Zeven helikopters, twee vliegtuigen en vier boten zijn onderweg naar het platform, ruim 130 kilometer voor de kust van de Amerikaanse staat Louisiana.

    Het is nog onduidelijk of het gaat om een productieplatform of een booreiland. Ook is nog niet bekend of er personen of het platform aanwezig waren. Er is rook gesignaleerd, maar of het platform in brand staat is nog niet duidelijk.

    © Novum

    ++++++

    RESEARCH-UPDATE:
    13 doden!

  30. WASHINGTON (AFP) – An explosion ripped through an oil rig in the Gulf of Mexico on Thursday dumping 13 people in the water who were all accounted for, the Coast Guard said.

  31. 17:56 had NOS het ook. Maar ze openen met het in-en-in trieste verhaal van die babylijkjes.

    Nu onderhandelingen…

    Veiligheid, milieu etc allemaal van minder belang als meer, meest, nog meer olie….nog meer winst: Zucht!

  32. Hoe ga je met je helden om?

    met filmpje

    De nog actieve, zeer sympatieke 39-jarige Litmanen krijgt zelfs een standbeeld. Zo regelde zijn eerste voetbalclub. Bij een sportcentrum, het wordt volgende maand onthult. Volgende week dinsdag speelt Jari overigens tegen NL.

    Inspiratie voor Zwolle?

  33. Mourinho: ‘Ik zou Gouden Bal aan Sneijder geven’

    In de ogen van José Mourinho komt er maar één iemand in aanmerking voor de Gouden Bal: zijn voormalig protegé Wesley Sneijder. De Portugese coach vierde met de Nederlandse middenvelder als uitblinker vorig seizoen grote successen bij Internazionale.

    ‘Sneijder heeft een fantastisch jaar gespeeld’, meldt Mourinho in Nyon, waar hij een UEFA-forum met diverse topcoaches bijwoont. ‘Ik zou de Gouden Bal aan Sneijder geven. Ik zeg niet dat hij beter is dan Iniesta, maar hij heeft wel een beter seizoen gehad dan Iniesta die niet zoveel wedstrijden heeft gespeeld.’

    Andrés Iniesta en Xavi lijken de grootste concurrenten van Sneijder, die bij Internazionale de Champions League, de landstitel en de Italiaanse beker won. De twee Spanjaarden zegevierden in de WK-finale tegen Nederland door een doelpunt van Iniesta.

    ‘Iniesta heeft inderdaad een goed WK gedraaid’, erkent Mourinho in gesprek met het ANP. ‘Maar bij deze verkiezing ging het niet alleen om het WK, maar om het hele seizoen. Voor mij is Sneijder de nummer één, Xavi twee en Iniesta drie.’

    Aan het einde van het kalenderjaar wordt de winnaar van de Gouden Bal bekend gemaakt.

    —-alweer een ex-Ajacies 😉

  34. Water is de toekomst

    Wie denkt handig op de arbeidsmarkt in te spelen door een lerarenopleiding te gaan volgen, heeft het mis. De komende jaren zijn de banen vooral te vinden in de watersector.

    Volgens specialist Wouter Stapel zullen in de nabije toekomst duizenden vacatures ontstaan in de waterbranche.

    “We moeten meer jonge mensen proberen te interesseren voor een baan in de waterbranche”, zegt Stapel. Op dit moment zijn er te weinig hoogopgeleide waterspecialisten.

  35. Kenneth Pérez vervolgt zijn voetbalcarri?re bij amateurclub AFC.

    Het is nog onbekend of hij in het eerste elftal gaat spelen van de Amsterdamse club die sinds deze zomer uitkomt in de Topklasse.

    Mogelijk gaat hij in het tweede spelen, met andere oud-profs zoals Michel Kreek, Bryan Roy en Richard Witschge.

    Perez (36) speelde in Nederland voor MVV, AZ, Ajax, PSV en FC Twente. Met die laatste club werd hij dit jaar kampioen. Hij scoorde in totaal 105 competitiegoals. Afgelopen zomer slaagde hij er niet in een geschikte profclub te vinden.
    ——
    Daar is Richard Witschge gebleven 😀
    * Aardig team…Witschge, Kreek, Roy, Pérez. Wel een gefrustreerd team lijkt me. Het niveau van medespelers, het team en ook van hun oudere zelf, is vaak moeilijk te accepteren.

  36. Oeps, hier niet. Ligt zeker in Steenwijk. Dan zie ik em morgen wel. Sommigen hebben thuis ook de mogelijkheid om op het intranet en in de mailbox van het werk te kijken. Vinden ze toch interessant….Nou, ik moet er niet aan denken 😀

  37. Oeh verwenning op de avond: Fratiless – CHELSEA DAGGER!

    da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da dada da da da da da da da da da da da da da da da da

  38. >:(>:(>:( Mis ik. Nou ja “youtube” ik em wel ff listig tussen het “vage eiland met Belgen en NL-ers geluid” in. Uber-commerciele sh*t dat zeker, met Lange Swans zelfs :o, maar in meerderheid gekozen he.

  39. Met “Riders on the storm” en “light my fire” ben ik ckus te commercieel 😮
    Vond die verafgoding van Jim nogal lachwekkend trouwens. Derk heeft hier al eerder wat over hun geschiedenis neergezet, of vertelde hij het eens?

  40. @Joppeh, ik zal een cd voor je branden waar poëzie en muziek van Jim in staan Heerlijk om naar te luisteren echt hoor . Maar dan moet je wel vreemd gaan want die krijg je dan op de Pierik!

  41. L.A. woman is trouwens in zijn geheel een ijzersterk album waarin duidelijk ook Jim’s voorliefde voor de blues in een paar tracks duidelijk tot uiting komt.

  42. Moet en de Pierik Derk…er is toch maar 1 tent in Zwolle? Stap of ‘T Plein op 2 :o:o:o Voor mij overigens Hetebrij op 2, ‘T Beugeltje nog ergens tussen, maar ik wil me niet in jullie voorkeur mengen 😉

  43. ‘T Beugeltje is echt geweldig zitten. Met een super waard!
    Maar het (“Moet” en “de Pierik”) ging toch om de overdracht van de cd?

    Ernstig benieuwd hoe het met Eva’s tegen de deadline-kruipende blikjes is 😮

  44. @ Tim, wil je eens op joop .nl kijken? Onder “home” komt van diverse media voortdurend het recentste nieuws door…..kunnen we dat systeempje niet “jatten”?

    * Excuses maar je weet dat Joop .nl de enig Verboten site hier is, dus ik kan het niet linken *

  45. Vergeten te proosten >:( Prut menschen, nog 1 (hard)werk dag tot het

    WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEKENDDDDDDDdddddd

    een lekkere korte ook, want ik heb bij de barbier afgesproken. De manen worden nu echt te lang…skijnt ut.

  46. Bericht door ingrid, op 2 september 2010 om 09:57
    Ligt het nu aan mij maar als ik linksboven alg.log aan klik zie ik nr: 162 niet.
    Toen ik vanmorgen wilde kijken zag ik onderaan 161 afgesloten, tis dat ik 162 in de reactie’s links zag staan.

    ==========

    Je had gelijk. Verkeerde categorie (Algemeen) gekozen. Sorry!

    Oh dacht al, niemand reageert, begon al aan mezelf te twijfelen. Ben al zo’n computer nixwit. En dacht wat doe ik nu weer fout.

  47. Dick, die drummer, das een buurjongen! Hoor hem regelmatig drummen, maar das nooit een probleem, hij kan het goed en drumt tot 7 uur ’s avonds. We merken het bijna niet eens meer…

  48. ik stop er nog even een dvd van muse in, dan slapen. Welterusten!

    De goedemorgendienst zal rond 7 uur wakker zijn, en pogen zijn computer aan te zetten 😉

  49. Loesje
    W: 270px

    Fokke & Sukke
    Voor Fokke & Sukke hier[/url] klikken.

    Sigmund
    Voor sigmund hier klikken.

    Garfield
    Voor garfield hier klikken.

    ++++++

    Maar bovenal…

    GOEDEMORGEN, ZWOLLE!

  50. Goedemorgen Tim, Derk en PEdV…..

    Zo maar eens even kijken hoe mijn vriendinnetje hun trouwauto bij het stadhuis gaat krijgen, ze hebben een truck 😀

  51. Leuke dag voor de boeg, Natascha!

    PEdv, je hoeft niet te doen alsof de jeugd dat niet weet hoor. Dat weet iedereen wel. Net als dat ze weten dat de aarde rond is. Zo rond als een pannekoek. ( 😉 ).

  52. Goedemorgen allemaal !

    nog tips voor een dagje uit ?

    ballenbak (in wijhe zit een leuke) maar lees hier ook iets over een ballenbak in Hatttem (waar ?)

  53. Bericht door Tim, op 3 september 2010 om 08:04
    Leuke dag voor de boeg, Natascha!

    Moet wel gewoon werken vanmiddag:( maar ach het is bijna weekend:D en bijna vakantie:D

  54. PE, lekker romantisch! Volgens mij moet jij heel veel aan geld denken? BussinesNieuwsRadio en zelfs bij trouwen 😮 Zulke negatieve verhalen/ervaringen….neh, vertel maar niet. Geld is volgens mij vooral een ruilmiddel.

  55. Ooievaars, 30 of meer vredig grazend en drinkend in de veel te natte uiterwaarden. Iets voorbij ‘Asselt…links. Terwijl de mist langzaam optrekt, genieten deze vrije vogels vredig van alles om hen heen.

    * intrigerend en meeslepend tafreeltje. Te druk verkeer en geen gelegenheid om een plaatje te schieten helaas.

    Heb hier nog een zelfbedachte spreuk over ze hangen:
    “Als de ooievaar centraal Gierhoorn overziet, is de Lente in ’t verschiet”.

    Zucht, wat duurt dat nog lang…

  56. @ Natas; Volgens mij zijn er veel belangrijkere dingen om niet te hebben dan (relatief ,ok, veel) geld.

    Niemand hoeft in NL uberhaupt zonder geld te zitten.

    Mooi vooruitzicht!

    * Ben je tegenwoordig (alles d’r op en d’r an, nog met 20 mille klaar 😮

  57. Nee dat is echt gem, maar als je echt alles alles wil en je wilt het een beetje luxe dan ben je zo’n 30.000 euro kwijt…

    Wij hadden het er niet voor over in ieder geval!;)

  58. Ze zijn trouwens beiden vrachtwagenchauffeur, hebben elkaar ook zo leren kennen dus tja dan moet je trouwen met een truck toch:D

    Ben benieuwd hoe dat gaat trouwens met zo’n jurk, in en uit stappen;D

  59. Pleidooi voor stille tocht zondag voor de doodgeschoten 16-jarige die veel misdrijven op zijn conto had. Let wel: geen overtredingen…zou het geen afrekening zijn? Gezien de misdrijven telt leeftijd niet heel erg in die wereld.

  60. Bericht door MarKel, op 3 september 2010 om 08:23
    @natascha: ook voor een peuter van 2 (bijna 3) ?

    Perfect daarvoor mentaliteit van de mensen is anders en het is er veel schoner dus op naar áttum MarKel!

  61. @QM; afblijven van mn dochtertje, hoor… Die heeft echte rode haren, wat neigt naar blond… maar ze is nog net geen 3, dussehh…
    We hebben een zaklamp dat kan dienene als honkbalknuppel….;)

  62. Jammer Eva, dacht ik doe ff een gokje. Ken iemand (heel oppervlakkig) met die achternaam. Maar je buurjongen kan er wel wat van! Speelt ie nog niet in een band?

  63. dick, het fijne van de welkoop is het rekje met streekproducten… ze zijn wel wat aan de prijs maar ik ben nog van d’n ouwerwetse; ‘help mekaar, koop achterhoekse waar’ zoals de meesten hier.

    Voor een boerenmarkt moet je helemaal naar zutphen, daar maken wij dan een dagje uit van ofzo.

  64. Waar staat die welkoop? Zal morgen over een week eens informeren bij de kleurrijke schoonvader van mijn broertje. Boerenmarkt? Worden daar boeren verhandeld? Of gedetacheerd in het westen om ze wijsheid bij te brengen en hun grote bek te snoeren?

  65. Joppuh is snoei’`erd an’t w?rk, zal vanmiddag in het peloton eindigen denk ik tenzij de webmeesterT dörgoat tot 400, dan kan’k vanoavend nog met doen umme de priez’n!

  66. voor de Fans, en die zijn er in Zwolle volop -weet men daar veul-
    Hind geeft 16 sept. een zangworkshop in Arnhem…we gaan er zondermeer vanuit dat dick daar bij zal zijn, of nee, da’s ‘m te min…die komt alleen voor een zingende Cohen;D

  67. @ Joppuh, ik denke dat de webmastert wel weer wacht tot daj in de auto zit en Assie zich hier ef annemeld 😮 Miskien kuj n keer met Plantje metriej’n. Hej ef een laptop in zien auto.

  68. 😉 QM, Hint is wat voor vrouw-Dick. Komt hier ook volgens mij. Maar toen Job voor iedereen benaderbaar in Zwolle was QM, was ik er nog niet eens bij. Ben sowieso niet van de heldenverering. Niemand is meer dan een ander. Iemand kan een bepaald kunstje beter dan een ander. Mooi: uitbuiten dat talent en als ik er zin in heb geniet ik er van. Maar het blijven gewone mensen QM. Zo gewoon als op de Zutphense boerenmarkt. En als ze denken/zich gedragen alszijnde meer dan een ander…..dan moet je skerp zijn. Denk en verwacht dat Hint daar geen last van heeft: veel plezier 16 september! 😉

  69. Helden? U2-Beatifull day!!! :D:D:D &

    Depeche Mode-“Just cann’t get enough” passeerde ook de revu.

    Pure verwennerij QM :D:D:D Kom er overigens gerust met jouw muziek in. Voor Joppuh ook leuk. Des te eerder is ’t log vol. Anders open jij em een keer?

  70. 😀 QM, die stond op deze post onder “nog een VVD-er” gelinkt

    Bericht door dick, op 3 september 2010 om 09:02
    Stadshagenees; je hebt je zin nog een VVD-er na die wethouder of gem.raadslid dat om die reden stopte en Joris voorhoeve….vast nog meer….Reken er maar op dat Geert ut negeert.

    Op het Politiek Log 3

    Goed om het nog eens te melden!!

Reacties zijn gesloten.