Evenementenkrant Zwolle – najaar 2010 is uit

Zwolle – Wegens succes is er dit najaar wederom een evenementenkrant uitgekomen in samenwerking met Wegener Huis-aan-huismedia en vele evenementenorganisatoren. De krant laat zien dat Zwolle ook dit najaar bruist.

evenementenkrant_najaar_2010_pag_voorpagina.jpg

De eerste evenementenkrant werd uitgegeven in het voorjaar 2009. De samenwerking tussen Wegener Huis-aan–huismedia en Zwolle Marketing is goed bevallen en daarom ook doorgezet. Het is ook goed om te zien dat de evenementenorganisatoren de krant een meerwaarde vinden. Zij werken in grote getale mee en maken de krant zo tot een succes.

De stad Zwolle staat bol van evenementen. Zo begint de evenementenkrant bijvoorbeeld met het Thorbeckegracht Festival, een groots spektakel in en om de Thorbeckegracht op 11 september. Tevens start Zwolle op deze dag ook met het UITseizoen. Kortom er wordt groots UITgepakt. Vervolgens heeft de HESZ weer een aantal leuke activiteiten weten te organiseren. Denk aan het jaarlijks terugkerende CaféSmart en Kerstival en wat al niet meer. Ook PBN is van de partij dit jaar. Niet met de Sjonnies, maar met de white and gold edition kerstshow van Ronnie Ruysdael. In het hart van de krant is een compleet overzicht van alle evenementen. Ook kunt u terecht op onze website: www.vvvzwolle.nl/bruist

Artikel delen:

Reageer