Offensief voor promotie Zwolse Warenmarkt

Zwolle – Tijdens een bijeenkomst vrijdagmorgen op Zwolse warenmarkt maakte wethouder Berkhout bekend hoe de gemeente een bijzonder initiatief van een vijftal marktkooplui ondersteunt.

De marktkooplui hebben zich verenigd in een stichting die de promotie van de Zwolse warenmarkten op zich neemt. De gemeente zorgt door een wijziging van de marktgeldenverordening, dat de stichting ook voldoende budget heeft om de markt ‘in de markt te zetten’. Door een aantal omstandigheden heeft ook de markt in Zwolle te maken met een teruglopende belangstelling.
Later meer…

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Ik ben werkelijk heel erg benieuwd wat de plannen dan zijn.Wat zijn die omstandigheden.Het grootste probleem lijkt parkeerplaatsen te ver weg van de markt.En die wel dicht bij zijn ,zijn niet goedkoop .Andere opstelling is ook al vaker over gesproken en er is al veel verschoven.Het zou niet verkeerd zijn om in een commissie ook gewone trouwe marktbezoekers hun mening te laten ventileren.
    Het assortiment enz .Er zijn dus veel vragen en ik hoop dat ze met goede ideeen de markten weer wat uit het slop kunnen halen.Ik wens ze daar alle wijsheid en geluk mee.


    ⚠️ Meld

Reageer