Man bedreigt personeel daklozenopvang

Zwolle – In het dak- en thuislozen opvangcentrum De Herberg aan de Nijverheidstraat is donderdag 2 september rond 17.00 uur een 25-jarige man uit Zwolle aangehouden voor bedreiging.

Een medewerker van het opvangcentrum had de man aangesproken omdat hij vervelend was. Hierop begon de man de medewerker te bedreigen met een mes. De politie kon de man ter plaatse aanhouden. Het mes had hij nog bij zich en werd in beslag genomen. De man is voor nader onderzoek ingesloten. De medewerker deed aangifte.

Artikel delen:
Reacties 17
 1. hmmm, denk niet dat maria en jozef er dan ingelaten werden, laat staan die drie wijzen met goud en mirre(nu vast op de verboden middleenlijst).


  ⚠️ Meld

 2. ook al heb je allerlei veiligheidsmaatregelen, je voorkomt het nooit helemaal, je wil niet weten wat er allemaal niet in de gevangenis te verkrijgen is.


  ⚠️ Meld

 3. Zo blijkt maar weer dat het overgrote deel van het zwerversgilde de mening is toebedeeld schijt te kunnen hebben aan de heersende normen en waarden in dit land.
  Dit kost de gemeenschap bakkenvol met geld en levert enkel en alleen ellende op. ik weet niet waar de nijverheidsstraat is, maar zou mij niets verbazen als dit in de buurt van de veemakrt en wrzv hal is. de supermarkt aan de veemarkt is ook continue de dupe van dit schorem.


  ⚠️ Meld

 4. @ Verdieping; Vind je het nog een beetje jammer van het rechtse kabinet? Of jammer voor die (ja dat zijn het toch echt) mensen…dat het zo ver heeft moeten komen?

  Kun je ook wat over je angst zeggen, die hier uit spreekt

  gelijkeen groot slot op de deur voor eventuele uitsluipers



  ⚠️ Meld

 5. Een gevangenis? Wel nee! Het lijkt gewoon op een kantoorpand / clubhuis…

  Ik vind het nog wel heel raar om daarnaast de school te zien waar ik (o.a.) op heb gezeten. Ondertussen is het schoolgebouw flink verpauperd…

  Heb vooral veel leuke herinneringen aan de sportzaal aldaar, vlak naast de herberg. Niet omdat ik zo’n sporter was, helaas niet, maar omdat ik iedere vrijdagmiddag met een stel vrienden dáár mocht afspreken om te jongleren, te musiceren (ikke) en vooral erg veel plezier te hebben.


  ⚠️ Meld

 6. Geen angst dick, een diepe teleurstelling in een falende ideologie dat dit gespuis nog met goede bedoelingen te redden is.
  ach en met politiek, mn beste dick, zitten we op een lijn. daar hebben wij beiden geen kijk op, al moet ik zeggen dat jij met je CTRL-V gedrag een aardige intellectuele indruk probeert achter te laten op dit forum.


  ⚠️ Meld

 7. zusenzo.

  Denk meer dat het zit in zijn eigen ontevredenheid,en ja wat is dan makkelijker dan te schoppen tegen alles wat je niet zint en de politiek de schuld te geven.Zo bevredig je ook je eigen onkunde,ipv meedenken over oplossingen.


  ⚠️ Meld

 8. Verdieping: wat ben jij toch kortzichtig. Schorem dit en dat… pfffff… triest hoor:'(:'(:'( Dit kom je in elke stad tegen dus ook bij de Jumbo aan de veemarkt te zwolle… nogmaals, deze mensen zijn ziek! lees DSM IV. In elke stad/dorp etc heb je met dit soort mensen te maken, zou zeggen beetje respect jah, zelf jou zou dit kunnen overkomen (alhoewel jij misschien denkt van niet, lees DSMIV persoonlijkheidsstoornissen –> narcisme???)
  p.s. EVA–> als voorbeeld zei ik gevangenis, zeg niet dat de herberg er op lijkt…


  ⚠️ Meld

 9. 😉 Verdieping; weer gezakt op het punt “indrukken die andere mensen willen achterlaten”. Misschien over het weer van dit weekend wel wat positiefs te melden?


  ⚠️ Meld

Reageer