Doorstart Ronald McDonald Business Breakfastclub

Zwolle – De in maart van dit jaar opgerichte Ronald McDonald Business Breakfastclub maakt na het zomerreces een vliegende doorstart: bij het vijfde ontbijt op dinsdag 21 september op Landgoed De Horte mag de stuurgroep* van deze succesvolle ontbijtclub het honderdste lid begroeten in de persoon van Jacco Eltingh van Eltingh Haarhuis Tennis & Events.

Doelstelling van de stuurgroep van de RMcD Business Breakfastclub Zwolle was om aan het einde van het eerste Breakfastclubjaar tachtig leden op de lijst te hebben staan. Die doelstelling konden de stuurgroepleden al snel bijstellen, al is het ook  voor hen bijzonder verrassend dat zij bij het vijfde ontbijt al  het honderdste lid mogen begroeten. De werkelijkheid overtreft altijd weer het toeval, want laat dit nu net Eltingh Haarhuis Tennis & Events zijn. Jacco Eltingh opende in zijn hoedanigheid van ambassadeur van het Ronald McDonald Huis in Zwolle,  het eerste ontbijt op 16 maart jl. Extra leuk dus om juist hem als honderdste  lid van de club te mogen begroeten!

Het succes van de club zit hem vooral in de vele doelen die het ontbijt dient. In de eerste plaats uiteraard het ondersteunen van het Ronald McDonald Huis door middel van het lidmaatschapsgeld (250 euro per jaar); daarnaast de ontspannen manier van netwerken buiten de agenda-uren om (van 8 tot 9 uur ’s morgens) en bovendien de mogelijkheid een kijkje achter de schermen te nemen bij de -bij toerbeurt-organiserende bedrijven. Het enthousiasme bij de leden is dan ook groot.

Huismanager Lianne Booijink is erg in haar nopjes met de ontbijtclub: ook het Ronald McDonald Huis ondervindt dat bedrijven in deze moeilijke tijden minder ruimte hebben voor sponsordoelen. Zij is dan ook extra blij met deze fondsenwerving, waardoor er toch ruimte is om zaken die aan verbetering toe zijn in het Huis, op te pakken.

Grote diversiteit in ledenOpvallend aan de ledenlijst is de grote diversiteit. Grote en kleine bedrijven (ook eenmansbedrijven zijn lid), banken en advocatenkantoren, horeca, opleidingsinstituten, sportbedrijven: alle disciplines zijn vertegenwoordigd. Ongetwijfeld ook een van de redenen van het succes van deze club. Aanmelding is mogelijk via www.businessbreakfastclubzwolle.nl.

Artikel delen:

Reageer