VIP-plek Thorbeckegracht Festival gezocht

Zwolle – De organisatie van het Thorbeckegracht Festival in Zwolle stelt tijdens het avondconcert op 11 september VIP-plekken op een sloep ter beschikking voor mensen die het écht verdienen. Mensen die altijd voor anderen klaar staan, mooie en goede dingen doen, of juist heel veel pech hebben gehad.

Het Thorbeckegracht Festival zet deze mensen op 11 september in het zonnetje. Vijf genomineerden mogen samen met een partner vanaf de beste plek in de Thorbeckegracht gaan genieten van een spectaculair concert dat wordt afgesloten met een optreden van Trijntje Oosterhuis. Kent u iemand die een VIP-plek op een boot écht verdiend? Stuur dan vóór 8 september een email naar info@thorbeckegrachtfestival.nl.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. graag zou ik die vipkaartjes willen hebben voor onze vrijwilligers in De Zonnesteen, het inloophuis voor mensen die met kanker te maken hebben. Ze hebben in anderhalf jaar zo verschrikkelijk veel goed gedaan aan onze bezoekers terwijl van hen veel inzet en incasseringsvermogen wordt gevraagd. Ze verdienen het echt. Als we twee plaatsen krijgen kunnen we die verloten, lijkt me fantastisch.


  ⚠️ Meld

 2. Ik vind dat je ieder hardwerkend mens in deze maatschappij dan wel een VIP plaats kunt geven waarom moeten het altijd bepaalde mensen zijn.Want het is zo langzamerhand ook al uniek als je dagelijks met je broodtrommeltje naar je baas gaat om een bijdrage aan de maatschappij te geven.Er zijn er steeds minder die dat doen gezien het feit dat er haast geen ouwe voorzieningsgelden meer zijn.


  ⚠️ Meld

 3. Er zijn veel VIP’s, meer dan er bij het festival kunnen zijn. Willen die allemaal vooraan staan? Ik denk het niet? Wil ik zo’n plek? Ach gut, nee dank je! Ik ken er veel maar die willen zoiets absoluut niet, die werken en doen goed in stilte.
  Er zijn zoveel mensen die goed doen, laat daar het hele festival voor zijn, de mensen die zorgen dat de boel nog reilt en zeilt en niet om dondert(vooral in de zorg) in Zwolle! De vele vele vrijwilligers en mantelzorger. Mogen er daar vijf van…? Hoe kom je op het idee?

  Onzin oproep wat mij betreft!


  ⚠️ Meld

Reageer