Het weer: droog

Zwolle – Zaterdag start de dag zeer zonnig, maar in de middag neemt de bewolking wat toe. Het blijft wel overal droog en de temperatuur loopt op naar 18 graden in het noorden en 21 graden in het zuiden. De wind is zwak tot matig en draait geleidelijk van noord naar noordoost.

03-09-2010_weerfoto__assendorperstraat_.jpg

Zondag breidt de een hogedrukgebied dat al enkele dagen ten noordwesten van ons land ligt zich eindelijk over de Oostzee uit en daardoor draait de wind bij ons naar het oosten. Het wordt in heel Nederland een mooie dag, waarin de zon zich volop laat zien. Bij een zwakke tot matige wind wordt op de meeste plaatsen de 20 graden wel overschreden. In het zuidoosten wordt het 23 graden. Maandag is vergelijkbaar met zondag: opnieuw een prachtige nazomerdag met veel zon.

Op dinsdag nadert er vanuit het zuiden een storing en neemt bij ons de bewolking toe. Het zuidwesten van het land krijgt dan als eerste met buien te maken. Geleidelijk breiden deze zich uit, maar mogelijk blijft het in de noordelijke provincies nog de hele dag zonnig. Met een zuidoostelijke aanvoer is het ook in de nieuwe week vrij zacht.

Artikel delen:
Reacties 9
  1. Dit is de altijd bruisende hoofdstraat van Assendorp die dwars door deze prachtige wijk loopt met op de achtergrond de kerktoren die ’s avonds heel mooi verlicht is. Wat is het leven hier toch mooi.


    ⚠️ Meld

Reageer