Blauwvingerrally met stralende kinderen

Zwolle – Zaterdag 4 september 2010 was een mooie dag, voor zowel autoliefhebbers als ernstig zieke kinderen. Deze dag stond namelijk in het teken van de Blawvingerrally. Voor de vijfde maal was Zwolle gastheer van dit mooie evenement. Een evenement dat qua bekendheid misschien ondergeschikt is aan de Droomrit, maar qua sfeer en stralende kinderen zeker niet! Zelfs "Prinses Maxima" was erbij.

dsc02390.jpg
Traditie getrouw begint ook de vijfde editie van de Blauwvingerrally bij het Zwolse theater De Spiegel. Sinds de eerste editie in 2006 is dit de vaste start- en finishplaats van de rally. Ook dit jaar zat het weer mee, een goed begin dus! Tegen de klok van tien zijn zo’n beetje alle auto’s binnen en maken de deelnemers zich klaar om te vertrekken. Een mooie tocht voor zowel de rijders als de kinderen! Nadat alle deelnemers met ‘hun’ auto op de foto zijn geweest, samen ook met Maxima, wordt het startschot voor de rally gegeven, gas erop.
dsc02427.jpg
dsc02440.jpg
dsc02434.jpg

Artikel delen:
Reacties 7
  1. Ziet er gaaf uit, ben niet zo’n autofreak. Maar als zo te zien aan de glunderende gezichten van de kinderen was het een avontuur voor ze.


    ⚠️ Meld

Reageer