Het weer: Vrij zonnig nazomerweer

Zwolle – Vandaag begint overwegend zonnig. In de loop van de ochtend verschijnt er wat bewolking, maar het blijft droog. De temperaturen lopen op naar gemiddeld 20 graden bij een zwakke oostenwind.Maandag is vergelijkbaar met zondag: opnieuw een prachtige nazomerdag met veel zon. Alleen de oostelijke wind trekt stevig aan waardoor het voor het gevoel een stuk frisser aanvoelt.

04-09-2010_weerfoto__veeralleeflat_en_ijsseltoren_.jpg

Op dinsdag nadert er vanuit het zuiden een storing en neemt bij ons de bewolking toe. Het zuidwesten van het land krijgt dan als eerste met de neerslag te maken. Geleidelijk breiden deze zich uit, maar mogelijk blijft het in de noordelijke provincies nog de hele dag droog. Woensdagochtend regent het nog in het noorden van het land. Elders is het overwegend droog, maar bewolkt. In de loop van de dag komt vrijwel overdag de zon voorzichtig door. Na woensdag blijft het wisselvallig. Er zijn zonnige momenten, maar ook kans op een bui. Met een zuidoostelijke aanvoer is het ook in de nieuwe week vrij zacht.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. @Kbonthond:
    Zeg dat wel. Zal 1 van de laatste foto’s zijn van het postperron, dat staat op de locatie waar de eerste 2 jaar het station stond van de lijn Utrecht-Zwolle-Kampen. Pas daarna werd het huidige station in gebruik genomen.


    Maak melding

Reageer