Algemeen Log 164

Dit is een Algemeen Log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 250 reacties van een vervolg ( Algemeen Log 165 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang!

.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

752 gedachten over “Algemeen Log 164”

  1. Wij van de felicitatiedienst feliciteren;

    Appie met z’n 5de gouden plak 😀 😀 😀

    Eregalerij:

    met 3: JanD, Verdieping, Koko Hattem en Plantje

    met 4: Wim

    met 5: Bernard en Appie

    met 6: Gezellig, drama123, Natascha, ja-tsja en Eva

    met 7 Ingrid

    met 8: Derk

    met 9 :Tim

    met 12:Joppuh

    met 14: Assendörper

    :D:D:D

  2. Huis-tuin-en-keukenmideltje tegen biergriep: vette patat, brood met gebakken eieren en spek of haringhappen. Bewezen schijnt te zijn dat slikken van vitamine B1 en water helpt.

  3. De berin was los…
    Dus ben ik na het etentje met 9 meiden (wat overigens grandioos uitliep tot 23.30 uur), op jacht gegaan naar WLZ leden…
    Zo ben ik Stapp binnen gestapt, het Swolsch café en zelfs Het Plein.
    Niemand van jullie gevonden… 🙁

  4. @Plantje; Dat kan natuurlijk heel goed.
    Maar ik heb een aantal mensen aangesproken en gevraagd of ze mensen van weblogzwolle kenden. Ik kwam in Stapp wel dezelfde vent tegen als gisteren… maar anders niemand.

  5. Onder de categorie raar: Computer start WEL op als de CMOS batterij eruit is (wel even de bios-setup runnen), maar zit de CMOS batterij er wel in, dan start de computer NIET op…

  6. Straks ff 20.00 journaal…dan is er op 3 ook wat leuks (over prof-sporters en hun privé-leven) daarna

    DOCU: Foute vrienden (N2, 20:20)
    Verbrande Herman, Rooie Jos, Dikke Bobbie en Jantje van Amsterdam zijn bloedgabbers. Rauw en dicht op de huid volgde regisseur Roy Dames de mannen sinds begin jaren 90. Ze zijn onderdeel van de Amsterdamse penose, een cultuur die aan het verdwijnen is.

  7. Bericht door ja-tja, op 5 september 2010 om 19:43
    @derk ben net thuis 19-00 uur

    wist ik dat je daar zat, ?

    Met het hele gezin notabene nog wel, we hebben er weer heerlijk gegeten en ons vermaakt. Maar jij hebt dus ook lekker genoten van de zon die we nog even hebben. :D:D:D

  8. Krantenactie voor laaggeletterden

    Vijf landelijke dagbladen doen mee aan een actie om aandacht te vragen voor laaggeletterdheid. De Volkskrant, Trouw, De Pers, Metro en Spits drukken komende week een van hun pagina’s af in extra eenvoudig Nederlands, zodat mensen die slecht kunnen lezen en schrijven die kunnen begrijpen.

    Volgens mij doet de Sensator dit al jaren !!

  9. PE bedankt voor de heerlijke Koot & Bie-herinnering gisteravond 😀

    Ingrid; 2-1 verloren…maar die beker is veredeld oefenen voor ons. We hebben geen super team. Maar wel beregezellig. Beter lijkt me, dan andersom 😉

    Appie’s zoontje is een hele talentvolle keeper! Tjonge die trap van em ook; zag een doelpunt voor SVI die (na zijn uittrap) alleen nog een keer door de spits werd aangeraakt.

    Het was gisteravond beregaaf in Hedon tijdens Zaterdagnachtkoorts. Meer gezellige dames dan kerels! 1 deed me nog een heel gezellig voorstel Derk, hebben we het wel eens over. Ach, de jongens uit Berkum waren ook wel gezellig 😉 Met de uitstekende en sympatieke dj Hans Stroeve…31/10 weer op der reunie van het CCC aan de Assendorperdijk 😀

  10. @ Boniek, kreeg de SensatorT gister voor een week door de bus. Weet niet of het de bedoeling was, maar wat een taalfouten idd >:(>:(>:(

    Eens dus

    Volgens mij doet de Sensator dit al jaren !!

  11. Bericht door dick, op 5 september 2010 om 19:56
    Het was gisteravond beregaaf in Hedon tijdens Zaterdagnachtkoorts. Meer gezellige dames dan kerels! 1 deed me nog een heel gezellig voorstel Derk, hebben we het wel eens over.

    Sorry hoor dick maar nu wil ik het verhaal en de smeuige details ook horen-lezen…………… :D:D:D

  12. Bericht door Tim, op 5 september 2010 om 19:59
    Yup derk ook een andere batterij geprobeerd. Die kl*tedingen zijn gewoon 4,50 euro :O

    ik koop ze voor 50 euro cent 😉

  13. 😉 Over gesprekken met de dames schrijf ik hier niet. Buiten dat ze hier heel goed zouden kunnen kijken, vind ik dat niet zo kies. Komt wel een keer, het is de hele week nog goed weer geloof ik….eens tegen 16:30 “Strandhuizen”?

  14. Corneille overleden. Wat heeft deze kerel van het journaal een irritante overslaande stem. Viel zelfs mijn meisje op. Het lijkt mij een prima kerel….maar om die reden “inruilen” lijkt me.

  15. @ Tim, volgens mij heb jij geen geluk met moederborden. smilies/sad.gif Laat hem even nameten kan ook de voeding zijn.

    en dan heel toevallig dat hij met batterij niet start en zonder batterij wel start?

    Waar laat ik dat nameten dan?

  16. Bericht door dick, op 5 september 2010 om 20:06
    Corneille overleden. Wat heeft deze kerel van het journaal een irritante overslaande stem.
    Die man deed het nieuws niet, hij was schilder! :D:D:D

  17. Haha Derk…ff knippen

    Corneille overleden.

    en

    Wat heeft deze kerel van het journaal een irritante overslaande stem. Viel zelfs mijn meisje op. Het lijkt mij een prima kerel….maar om die reden “inruilen” lijkt me.

  18. Bericht door Tim, op 5 september 2010 om 20:13
    Hoor ik daar strandhuis?

    Nope dat las je 😛 Kom je ook?
    In zwolle ken ik de weg niet goed kan bij dat zaakje wat hier ook adventeert normaal doe ik dat soort dingen altijd zelf kom alleen in een pc winkel als ik harware nodig heb wat ik op internet niet kan vinden.

  19. Bericht door Tim, op 5 september 2010 om 20:34
    Hmm, leer eens Derk, hoe doe ik dat?

    Heb je en multimeter bij de hand? Zoja meet dan even de plus en de min contacten na. Laag hoor 0,5v is genoeg. Wat is de weerstand dan?

  20. Ben de multimeter kwijt. Moet sowieso nog een nieuwe aanschaffen. Zal eens kijken. Ik breng dit bakbeest wel een keertje weg. Als ik mijn laptop weer terug heb.

  21. PEdV zou je hier bij het vermelden van een zet ook het betrokken diagram willen plaatsen? Kunnen we ook meedoen en een ieder van goedbedoelde adviezen voorzien. Dank.;)

  22. Zwart heeft zojuist een zet afgegeven maar de eerlijkheid gebiedt mij wel te zeggen dat ik vanmiddag mij overgegeven heb aan uitbundig cafébezoek, gelardeerd met de nodige alcoholische roesmiddelen dus helemaal instaan voor de juistheid van deze zet kan k niet. PeV, doe er je voordeel mee zou ik zeggen!
    😉

  23. @ Joppuh, Denk dat dat de eerste goeie zet van de dag was

    dat ik vanmiddag mij overgegeven heb aan uitbundig cafébezoek, gelardeerd met de nodige alcoholische roesmiddelen

    Hoop dat jij ze ook heerlijk buiten in het zunneggie, in de frisse lucht en in goed gezelschap hebt genuttigd? Dan gaat het zeker goed komen 😀

  24. Morgenochtend(vroeg) eens kijken of het inhaalverbod (doorgetrokken strepen) op de mastenbroekerallee nageleefd word….

    Kom ik met 30 aangetuft ivm steenslag ….

    Flitsen maar !!

  25. @ Dick, ben het helemaal met je eens dat plezier voor op staat, bij de voetbal. Zo af en toe een potje winnen maakt het nog leuker.

    Heb vandaag familiedag gehad wat boften we met het weer. Het was weer beregezellig.

    @ Appie, zal als 1 van mijn jongens moet voetballen bij SVI, kijken of C1 toevallig thuis speelt.

    @ Plantje, weet niet of ik morgen nog online ben (overdag sowieso niet) wens ik je vast een hele fijne vakantie toe. En natuurlijk op zijn Dick’s vrouwtje plantje ook.

  26. Eva…3 minuten binnen bij 3 kroegen…jullie hebben ook nog gegeten: wat hebben jullie dan de rest van al die uren gedaan?

    Mooi dat je het zo gezellig heb gehad Ingrid. Bedankt voor de tip

    @Plantje: PRETTIGE VAKANTIE, en als je hier morgen weer bent…nogmaals PRETTIGE VAKANTIE

  27. ‘in coma geslagen jongetje arriveert in de VS’

    Goed dat het gelukt is;D;D;D! Alleen, de buidel met geld mag wel oneindig DIEP zijn want gezondheidszorg in de VS is zo ontzettend DUUR…het is maar te hopen dat ze ‘m zwaar sponsoren.

  28. Moderne “No Limit” op Ned 3…Maar wie is die ouwe bok die nu begint te grommen :o….Moderne “No Limit” weer met ouwe grommende bok….leuk programma :D:D:D

  29. ERNSTIG!

    In Zwolle heeft de politie vanmiddag een dode man gevonden. De vondst werd gedaan in een woning aan de Beethovenlaan. Naar alle waarschijnlijkheid is de man al enkele weken geleden overleden.

    De Zwollenaar zou een jaar of zestig zijn. De Stentor meldt dat de politie uitgaat van een natuurlijke dood. De politie werd ingeschakeld door buren, die de man al lange tijd niet meer hadden gezien. Vervolgens zijn agenten naar de woning gegaan om de deur te forceren. Daar werd het levenloze lichaam aangetroffen.

  30. In de Stentor lees ik een bericht dat er in een huis aan de Beethovenlaan een 60-jarige dode man is aangetroffen die daar al enkele weken ligt. Treurig, zo’n bericht. Zou je niet direct verwachten in Zwolle.

  31. Dit idd…RTV Oost heeft nog niets. Dat dat mogelijk is he! Ongelooflijk.

    Zwollenaar ligt enkele weken dood in huis
    zondag 05 september 2010 | 21:02 | Laatst bijgewerkt op: zondag 05 september 2010 | 21:31

    Tekstgrootte

    ZWOLLE – De politie heeft vanmiddag in een woning aan de Beethovenlaan een dode man aangetroffen. De man is vermoedelijk een aantal weken geleden overleden.

    Het gaat om een Zwollenaar van een jaar of zestig. De politie gaat uit van een natuurlijke doodsoorzaak.

    Buren hadden aan de bel getrokken bij de hulpdiensten. Ze hadden de man al enige tijd niet meer gezien. De hulp van de politie werd ingeroepen om de toegang tot de woning te forceren. Een forensisch arts stelde het overlijden vast en sloot een onnatuurlijke doodsoorzaak uit.

  32. Ingrid, zou leuk zijn elkaar eens te treffen bij SVI of op een van de andere Zwolse voetbalvelden. Ik houd mijn ogen in ieder geval open voor blauw/witte voetballers en zal het wedstrijdschema bij SVI in de gaten houden.

  33. @Dick; van 19 tot 23 gegeten (bijzonder lang, ik schrok van de tijd), nog een half uur buiten staan beppen met vriendinnen. Daarna op de fiets naar het Swolsch café. Nog geen 3 minuten binnen geweest. Daarna naar Stapp. Ook niet meer dan 3 minuten binnen. Daarna naar huis geraced op de fiets, bij Het Plein ook nog even binnen geweest om te informeren. Ook niet meer dan 3 minuten. Om 12 uur was ik thuis.

  34. 4 uur, Eva, dat lijkt op 17 gangen. Ik stel voor dat we Derk z’n idee, om een wlz-bbq oid, te regelen, gaan waarmaken. Desnoods zonder bbq, maar wel een gezellige gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

  35. 17 gangen? Wel nee… Alleen een Ceasar salade met Garpaccio als hoofdgerecht een een cheesecake met passievruchtenijs als toetje. Gedronken: Een rivella en een Roséetje…
    Maar het was gewoon ENORM gezellig!

  36. van RTV Oost:

    Twee gewonden bij een aanrijding in Zwolle, zondagavond. Op de rotonde die de Pannekoekdijk verbindt met de Burgemeester Roelesweg reed een automobilist een scooter aan.

    De bestuurder van de scooter kreeg geen voorrang van de automobilist. De bestuurder van de auto raakte na de botsing de macht over het stuur kwijt en ramde een lantaarnpaal. Die viel bovenop een andere auto. Twee inzittenden van deze auto raakten gewond.

  37. @ PE; Klinkt “genieterig”…goed eten en drinken PE, dan hou je ’t langst vol. Ook FNV-lid dus; mooi!

    @ Eva, een gat in de vrijdagavond schoppen is je wel gelukt lees ik. Ja, het is zo laat in goed gezelschap :D:D:D Waar heb je gegeten? één
    roséetje maar? Net gezelschap! Een maat van me dronk gister ook rosé…tjonge het moet niet gekker worden. Zal ook wel met de caloriën gekte te maken hebben. Bij ASVD vertelde een buuf van ons (ze hebben daar heerlijk lange en brede banken) dat ze ze thuis nu alle 4 aan de Sonje had…..Gadverdamme! En Sonja maar lachen.

  38. @ Eva, is dat goed “The Peppermill”, vriendelijke bediening ook?

    ik ben niet zo’n drinker, h?

    Je klinkt ook altijd zo nuchter. En ja, die blikjes moeten nog eens op!

    @ 9:24 wel een stiekum spel eigenlijk he.

  39. Wel eens met

    Bericht door Peter Erik de Visser, op 6 september 2010 om 10:07
    Ik heb zojuist het definitieve besluit genomen, de telefoon niet te beantwoorden wanneer ik gebeld word door iemand met een afgeschermd nummer.
    Dat zouden meer mensen moeten doen!

    Niet met zijn schlagervoorkeur, maar goed smaken verschillen…

  40. Ik heb me wel eens afgevraagd of ze bij de gemeente Zwolle wel kunnen lezen en schrijven.
    Nou: lezen kunnen ze wel, maar het schrijven laten ze liever aan anderen over!

    (Dit vind ik zelf een van de betere van mij van de laatste tijd).

  41. Zo mense, metallica haken we af…ik kreeg zojuist de amerikaanse band ‘into the void’ met ‘call of the void’ voor de kiezen…OMG eenzame klasse.Luid, luider, luidst!!!

    wanneer treden ze eens op in nederland??????8)8)8)

  42. Komende jaren duizenden vacatures in watersector
    Waterspecialist Wouter Stapel van advies- en ingenieursbureau DHV maakt zich grote zorgen over de toekomst van de watersector. Daar moeten de komende jaren duizenden vacatures worden ingevuld, maar er zijn te weinig hoogopgeleide vakmensen.

    ”We moeten meer jonge mensen proberen te interesseren voor een baan in de waterbranche”, zegt Stapel in de digitale versie van Intermediair.

    ”Die zijn hard nodig voor onder meer gezond drinkwater.” De waterspecialist wil in zijn project ‘ikonderzoekwater.nl’ scholieren van havo en vwo samen met specialisten de diverse aspecten van het waterbeheer laten onderzoeken. (Bron: Nu.nl)

  43. 😮 Geer voor het eerst op 3fm….aanstekelijk “goedenmiddag, goedenmiddag, goedenmiddag etc anders geef ie geloof ik weer een foutmelding” maar dan: “Straks sjoonieuws met Frits Sisling; hoe heet ie ook alweer”: Muziek valt ook tegen. Nehhh, voorlopig is dit em niet!! zit inmiddels al bij Frits Spits op radio 2.

  44. Schokkend. Kreeg er nixxx van mee…wist dat het een vreemd slag was maar dit:

    Populisme wordt overal gedreven door angst en rancune: angst om economische achter te blijven, en in status achteruit te gaan; en rancune tegen diegenen die profijt lijken te trekken uit ons ongeluk: de linkse elite, de immigranten die onze banen wegpikken, et cetera.

    Quote uit Populisme & Angst

  45. @ Wichert; Japie heeft een bal gewonnen door een goed voorspelde uitslag bij de buren. Daarom gokt ie hier natuurlijk nooit mee; het gaat enkel om de eer hier 😮

  46. Ernstig (www.rtvtwente.nl)

    Twee kinderen uit Borne hebben gisteren 11 dode cavia’s en 4 dode hondenpuppy’s ontdekt in hun woonplaats.

    Ze zijn volgens de politie om het leven gebracht en lagen in bosjes achter een parkeerplaats. Uit onderzoek is gebleken dat de 6 tot 8 weken oude puppy’s door verstikking zijn omgekomen. De cavia’s zijn de nek omgedraaid.

  47. @ Derk-Twee lichtgewonden bij verkeersongeval; Opvallend dat die uber-commerciële snuiter o.a. adverteert met VRIJWILLIGERSwerk in Azië. Vraag me af of het wel dezelfde site was…(naam+.nl) maar deze is in elk geval ook digitale reclamezuil. Geloof het verder wel met dat ongeluk. De aanvullende tekst zegt me genoeg. Geloof het ook wel met die meneer K…en zijn commerciële handel.

    Tim 🙂 Hoorde net Raak van De Kast…hoop niet dat ie struikelt over al die vlinders.

  48. Deze moet je hebben dick; kilroynews.net en dan even snel naar onderen scrollen daar staat de onzin.

    Ps zelf maakt hij gebruik van foto’s van een ander en de filmpjes verdiend die 1 euro cent per klik aan. Dan doe ik het toch beter met mijn sites met filmjes die betalen meer per klik en vinden ook een grettigere aftrek………………….

  49. Het is vast dezelfde Derk…reizen en alles waar aan verdiend kan worden op het ene draadje…zonder toevoeging. En een draadje met de toevoeging news. Het duizelt me voor de ogen van de reclame! Natuurlijk ook alleen maar aan het leed van anderen verdienen: trieste prutser…gaan we gauw vergeten.

    Zal die filmpjessite van jou ook eens naar hemelse hoogten klikken 8)

  50. Koko, mag ik jou nog één keer integraal rood van Borsato aanbieden?

    Rood is al lang het rood niet meer
    Het rood van rode rozen
    De kleur van liefde van weleer
    Lijkt door de haat gekozen

    Dat mooie rood was ooit voor mij
    Een kleur van passie en van wijn
    Ik wil haar terug, die mooie tijd
    Maar zij lijkt lang vervlogen

    En alle beelden op tv
    Van bloed en oorlog om ons heen
    Werken daar ook niet echt aan mee

    Dus ik neem heel bewust het besluit
    De krant leg ik weg
    En de tv gaat uit

    Vandaag is rood de kleur van jouw lippen
    Vandaag is rood wat rood hoort te zijn
    Vandaag is rood
    Het rood van rood wit blauw
    Van heel mijn hart voor jou
    Schreeuw van de roodbedekte daken dat ik van je hou
    Vandaag is rood gewoon weer liefde tussen jou en mij

    Ik loop de deur door en naar buiten waar de zon begint te schijnen
    Laat alles achter, kijk vooruit en met mijn laatste rooie cent
    Koop ik een veel te grote bos met honderdvijftig rode rozen
    Een voor elk jaar waarvan ik hoop dat jij nog bij me bent

    Vandaag is rood de kleur van jouw lippen
    Vandaag is rood wat rood hoort te zijn
    Vandaag is rood
    Het rood van rood wit blauw
    Van heel mijn hart voor jou
    Schreeuw van de roodbedekte daken dat ik van je hou
    Vandaag is rood gewoon weer liefde tussen jou en mij

    En nu sta je hier zo voor me
    De rode avondzon streelt jouw gezicht
    Je bent een wonder voor me
    Denk ik, terwijl een doorn mijn vinger prikt

    Rood is mijn bloed dat valt op de grond
    En even lijk ik verloren
    Maar jij brengt mijn vingers naar je mond

    En je kust ze
    En ik weet

    Vandaag is rood de kleur van jouw lippen
    Vandaag is rood wat rood hoort te zijn
    Vandaag is rood
    Het rood van rood wit blauw
    Van heel mijn hart voor jou
    Schreeuw van de roodbedekte daken dat ik van je hou
    Vandaag is rood gewoon weer liefde tussen jou en mij

    Vandaag… is rood

    Gooi de loper uit
    En drink een goed glas wijn
    Pluk de dag want het kan zo ineens de laatste zijn
    Vandaag is rood gewoon weer liefde tussen jou en mij

    Vandaag staat rood weer voor de liefde
    Tussen jou en mij

    Jou en mij is dan vanzelfsprekend tussen “het toonbeeld van verbinding en bruggenbouwen” en mij :D:D:D

  51. Bericht door Koko Hattem, op 6 september 2010 om 15:05
    Derk als het toch al rustig is, help dan ff die brug hier te schilderen. Alle kleuren oke maar dat rooie bah

    Ik ben druk met bellen en wat adminstratief werk, dus ik vermaak me wel. Bel anders die vent eens op die gebouwen inpakt, misschien een leuke uitdaaging voor hem om die brug in te pakken! :D:D:D

  52. Heel leuk Dick maar dat rood van marco kreeg toch een andere betekenis.

    Derk dat inpakken zal wel lukken maar dat kl*tenstrikkie er omheen.:o

  53. @ Koko. So ongelooflijk he hoe die hebzuchtige profiteurs huis hebben gehouden. Maar misschien wilden die artiesten zelf ook wel steeds meer en meer….Had zijn meisie net ff wat langer aan het rad van fortuin moeten hangen.

    Je het gelijk: inpakken zonder strikkie is als een vrouw zonder lach.

  54. Celstraffen voor ontploffing in Zwolse wijk

    Twee mannen zijn maandag door de rechtbank in Zwolle veroordeeld tot deels voorwaardelijke celstraffen en een werkstraf voor het in levensgevaar brengen van anderen door in een schuur in een woonwijk te experimenteren met zware explosieven.

    Bij hun poging vuurwerk te maken, ontplofte in december vorig jaar een schuur in een woonwijk in Zwolle. De 22-jarige Wybren de J. en de 51-jarige Menno de V. experimenteerden op dat moment met het explosieve materiaal HMTD. De J. werd veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf van zes maanden en een werkstraf van 240 uur. De V. werd veroordeeld tot twaalf maanden cel, waarvan zes maanden voorwaardelijk, en dezelfde werkstraf.

  55. @ Natas. Te vroeg geklaagd dus de supporters. En ik vond het tenonrechte logisch dat ze vooraf overleg hadden gehad. Eind goed al goed:

    Ajax komt fans tegemoet

    De twee grote supportersverenigingen van Ajax hebben met de directie van de Amsterdamse club een compromis bereikt over de prijs van de tickets voor de drie thuiswedstrijden in de Champions League. Seizoenkaarthouders krijgen een extra korting van 15 euro in de vorm van een waardebon als ze op maandag (tot 24.00 uur) nog een passe-partout aanschaffen voor de komende duels in de ArenA tegen Real Madrid, AC Milan en Auxerre.

    De seizoenkaarthouders ontvangen al een korting van 15 procent bij de aankoop van een passe-partout. Voor de vaste fans was dat echter niet voldoende. Ze vonden de totaalprijs van de drie tickets nog te hoog. Vele fans deden daarover hun beklag bij Ajax waarop de directie besloot in overleg te gaan met de twee belangrijkste supportersverenigingen van de club.

    Commercieel directeur Henri van der Aat heeft met een delegatie van de fans afgesproken dat Ajax in de toekomst de prijzen van de toegangsbewijzen vooraf zal bespreken met de twee supportersverenigingen.

  56. Dit had eigenlijk betrekking op 19:54

    Bedoel het eigenlijk “sociaal/maatschappelijk” maar ik vind het in elke sector van belang.

    Maar is wellicht ook elders van toepassing 😉

  57. Heb het gelezen op die powned info-voorziening die ze rechts hebben meedraaien. Die vies-rose die lastig te kopiëren valt. Hebben ze er nu ook een topic over? Zag je die foto met die 4? Die meid en Dominique er natuurlijk op…Ruktor zelve. Heb hier wel een cartoon van Sabine Uitslag gekopieerd; gezien? Vond dat item over kamervragen door Dibi ook wel interessant mbt Bert B.

  58. Martin Jol, bij Winfried’s Holland Sport…toch niet al gemist 😮

    Powned gaat overigens ook een sportprogamma maken, waar ik veel van verwacht…gezien de boekjes die ze uitgaven en 1 presentator: Hard Gras met Hugo Borst maar vooral met Henk Spaan 😀

  59. @DICK Mooi maar dat was een heel andere tijd.

    Destijds waren de AJAX spelers baas over de bal (en derhalve ook over de tegenstander). Dit AJAX is vele malen slechter.

    Ben niet onder de indruk van dit AJAX. Ploeg is erg kwetsbaar.

  60. Helaas helaas Boniek, wel mooi om terug te zien bij Holland Sport. Ook mooi om Martin als laatste over de wielrenstreep te zien komen.

    Denk je dat Ajax ook geen kampioen wordt?
    Van welke Europese ploeg ben je wel onder de indruk?

  61. @Dick Het Inter van vorig seizoen sprak mij wel aan. Volgens velen was het niet om aan te zien, maar ik kreeg er graag naar.

    Het elftal was sterk op alle fronten, technisch, tactisch, wedstrijdmentaliteit…. Dit seizoen heb ik nog geen beeld van de ploegen/spelers….

    JIJ?

  62. Benieuwd hoe Barca nu speelt, heb ze nog niet gezien. Maar voorlopig zet ik daar op in.

    Kwetsbaarheid in de verdediging van Ajax…Daily Blind moet gewoon op de back spelen en de ervaren Ooyer zou als verdedigingsleider in het centrum moeten staan. Niet eens om ’s mans voetbalkwaliteiten maar vooral: organisatie, motivatie en communicatie….natuurlijk schakelt hij ook zijn man voorbeeldig uit. Misschien afwisselen met Tobie, kan ie em gelijk veel bijbrengen. Weet dat velen het niet in Ooyer zien zitten.

    Ajax heeft wel een aantal persoonlijkheden in de spits: Suarez, El hamdinges en Mido oa. Mooi dat er een nuchtere, geen-comedy trainert op staat.

    Benieuwd naar Inter nu. Morgen over een week in De Grolsch-veste 😀

  63. Asjeblieft wat belabberd droevig dat PowNed. Een ubernerveuze, anatuurlijk presenterende 40-er doet puberale humor. Ruktor vraagt Geert: “Hoe oud ben je geworden? Wat zou je het liefst op je verjaardag hebben?” Tot in den treure wordt de stijlloze site uitgemolken…nou ja, hoeven we daar ook niet meer naar te kijken.

  64. Heerlijk, eindelijk echte TV. Eindelijk een omroep die niet belabberd droevig is, met presentatoren die niet aan puberale humor doen. ;D Helemaal niet slecht voor een eerste keer PowNed, alhoewel Weesie erg nerveus over kwam. Jojanneke daarentegen vind ik spontaan en vernieuwend presenteren. Voorlopig gaat hier de TV er dus speciaal voor aan! 😀 😀 😀 😀

  65. Haha jouw humor Hans. Ook fan van Ruktor met zijn groep-7 vragen aan mensen waar ie fan van is en super-irri tegenover mensen die ie haat? Zenuwachtige, houtenklaas voorlezert Vleesboompje? Mag ik je digitaal de het hele ouvre van Benny Hill aanbieden 😉

    Oeps, een juicherT teveel Hans 😮

    Gelukkig zijn P&W er weer met Kamp (VVD) en Henk nogwat (sjef CDA die eerder de mannenbroeders misleidde. Skerpe vragen ook 😀

  66. Ik? Humor? Dankjewel Dick, nooit geweten dat ik dat had 😛
    Ja, natuurlijk enorme fan van Ruktor. Heb helaas nog geen poster van hem voor boven m’n bed 😮

    Maar om even serieus te zijn: ik vond het nog een tikje onsamenhangend, nog een beetje zwabberen tussen plat en serieus, en de presentatie soms nog niet echt soepel. Kan nog komen, hun beleidsplan staat in ieder geval als een huis. Vind het wel spannend allemaal! 8)

  67. Graag gedaan Hans, zei het humor die de mijne niet is. Maar smaken verschillen. Humor is een must om te overleven en het kleurt je dag. Dus koester het Hans! Poster van Ruktor boven je bed, vrees dat ie gelijk gaat hangen als ie nuttig kan zijn.

    Owww Weesie/Vleesboom in de zapservice, die had ik nog gemist. Heerlijk beschamend. Die man die denkt dat ie alles kan: internet/telegraafjournalist/radioboy/en tv: tuurlijk Vleesboom.

    Hoop ook op vernieuwende tv. Vrees dat het lastig wordt. Vond Llink met sommige dingen best goed. Met salarissen en financieel beheer weer minder.

  68. Dank voor het counten Taalpurist. Inderdaad Gunneman, zo jaren ’90. Komt ie weer op met een rukstuk (ook nog in ’t wit zeker), maar het zal de gemeentelijke zaal wel in beweging krijgen.

  69. @Dick; zakdoekje leggen stiekum spel … heb je alle andere kinderliedjes wel eens onder de loep genomen? Kortjakje, bijvoorbeeld. Gewoon een ho_er. Of de heel parmantig zittende haasjes, waarvan er 1 door een jager wordt geschoten? Of het Sinterklaasliedje “Daar wordt aan de deur geklopt” met “Wees maar gerust mijn kind, ik ben een goede vrind, OOK AL BEN IK ZWART ALS ROET, IK MEEN HET WEL GOED! En ook: Er zaten 7 kikkertjes, al in een boerensloot. De sloot was half bevroren, de kikkertjes HALF DOOD!! Ze kwekten niet, ze kwakten niet, van honger en verdriet!

    Vrolijke liedjes, hoor!

    En heb je een kind van bijna 3 wel eens een sprookje voorgelezen? Ik heb een klein boekje met 4 sprookjes, maar ik durf er eigenlijk alleen Het Lelijke Eendje en de 3 Kleine Biggetjes van voor te lezen. De Gelaarsde Kat is een zeer dodelijk verhaal en bij Klein Duimpje eet de reus blijkbaar zn eigen 7 kinderen op (!)

  70. Goeiemorgen Eva, waar was je de afgelopen dagen toch? Dacht dat je vaker langs zou komen na je werk? Nou ja, je bent binnnnnennnnn.
    Je zult mij niet horen zeggen dat alle kinderliedjes vrolijk zijn. Ben jij opgegroeid met Kinderen voor Kinderen? Gister hadden we het ook over de Statenmaker op zee-show….dat waren nog eens anders. Pipo, Swiebertje; ken je het?

    Klopt over die verschillende sprookjesboeken. Is mij destijds al eens opgevallen. Wij hadden altijd die boekjes van de Disneyclub…prettig geschreven en getekend.

  71. En? QM. Vond Kinderen voor Kinderen (wat ik hoorde thuis) wel vrolijk. Algemeen moralistisch, misschien. Wel problemen aankaartent voor die leeftijdsgroep. Jij bent toch ook moralistisch?

    BON JOVI
    :D:D:D

  72. De dikke denkt er anders over

    mo·raal de; v(m) 1 de leer vd plichten en deugden; zedenleer 2 zedenles; strekking: de ~ vd fabel 3 beginselen, principes: een man zonder ~ 4 (sp) zelfvertrouwen, moreel

  73. @Dick; Ik heb vakantie, he…
    Dus ik ben veel de hort op. Ik ga ook nog een paar daagjes weg straks. Maar meer zeg ik daar niet over, hoor.
    Ik ben idd van de Kinderen voor Kinderen generatie. En dat waren prima liedjes, niets ergs aan. Eén van mijn vaders- en mijn favorieten, trouwens: Ha, ha, ha je vader, ja je vader die is gek. Je bent zelf wel niet zo lekker, maar je vader is nog gekker. Ja, je vader is nog gekkerder dan gek!
    En dat dan loeierhard bl?hren, he… 😉

  74. @ Eva, denk ook dat veel vaders door de vrouwen gestuurd worden 😮

    Mijn vrouw vond het (eerst nog) wel leuk om er met een vriendin met dochter heen te gaan. Ach ja: doen ze slim toch….of 1 persoon geloof ik die Samsom van Gert…nou ja ’t zal wel. Ze komen ook weer in de IJsselhallen.

  75. Zover mijn kennis van geschiedenis gaat, Dick, waren de jongeren in de jaren 60 en 70 net zo assertief als nu. De jaren 80 en 90 waren wat dat betreft wel hele brave tijden…
    En ja, dat wij nou ouder worden en minder kunnen hebben… De assertiviteit van de jeugd gaat gewoon door…

  76. Schrik niet Eva, van de assertiviteit van de pubers van nu 😮 Inderdaad, wij konden er vrogger ook wat van. Moet wel lachen om je

    De jaren 80 en 90 waren wat dat betreft wel hele brave tijden…

    Dan ga je zeker bij jezelf af 😮

    THE POLICE :D:D:D Every little thing she does

  77. Ik ben van 76, dus inderdaad waren mijn jaren 80 vrij braaf… Daarna ging ik wat los. Geen drugs, maar dat was verder wel de enige onthouding ;).

    Maar als je de gegevens erbij zoekt, worden de 60’er en 70’er jaren toch wel geassocieerd met Sex, Drugs and Rock and Roll. De kinderen die toen uit het keurslijf van de ouders durfden te springen.
    En de jaren 00 worden toch wel met comadrinken en partydrugs geassocieerd.
    Over de jaren 80 en 90 kom je zulke uitspattingen niet echt tegen, volgens mij? Uitzonderingen natuurlijk daar gelaten….;)

  78. 😮 Eva; Vertel op “enige onthouding” nee hoor; niet doen. Hier niet 😉

    Jij hebt het alleen over middelen (alcohol en drugs) ik heb het meer over de houding tegen ouders, op school etc. Heb nixxx met drugs en wil er ook nixxx mee hebben. Rock & Roll en muziek is prima toch.
    Ach en sex als middel om stoer te doen…beetje jammer.

    Enorme uitspattingen met drank en voortdurend grenzen opzoeken JAZEKER (beviel zo goed dat ik er maar mee doorging)….krijg je vanzelf terug he, als je kinderen krijgt. Maar ze zijn wel hartstikke lief en daar gaat het om. Heb overigens in Duitsland, toen we met zijn 3-en in Munster bij meiden waren eten, wel heel duidelijk het verschil in opvoeding en discipline gezien. Zo duidelijk dat we weer eerder vertrokken.

  79. Ja, opvoeding is in de jaren 00 en 10 een belangrijk issue geworden. Gelukkig maar.
    En qua extremen…
    Kinderen willen een grens altijd oprekken. Daar zijn ze, zeg maar, in de jaren 60 mee begonnen. De steeds meer bijkomende generaties kregen dus steeds een nieuwe opgerekte nulgrens, waarvoor zij de puberale taak kregen om die steeds weer wat meer op te rekken.
    Geen wonder, dat de “oudjes” vinden, dat de jongeren te losbandig zijn. Dat krijg je met een losse elastiek ;). En dus ook geen wonder dat jongeren dat NIET vinden! Die zijn met een hele andere elastiek begonnen dan de “oudjes”…

  80. Eva, spijtig genoeg zijn er steed meer ouders die geen idee hebben waar ze aan begonnen zijn, maar het resultaat ervan op de maatschappij loslaten…:(

    Velen zijn ook onbekend met allerlei regelingen en voorzieningen die er zijn, terwijl juist die handreikingen het leven makkelijker kunnen maken.

  81. Citaat van de dag QM

    spijtig genoeg zijn er steed meer ouders die geen idee hebben waar ze aan begonnen zijn, maar het resultaat ervan op de maatschappij loslaten…

  82. MarKel is ff druk… krijgen een nieuwe koelkast.
    De kleine werd van de herrie wakker (lag net 20 minuten), dus die heb ik net weer op bed gekregen. Nu even bijblijven anders wil ze er zo weer uit…

  83. Nee, geen slagroompunt… maar heb nog wel roomsoesjes in de diepvries (te veel gekocht bij verjaardag). Interesse?

    Of word ik nou verplicht een keer 2x 6-packs en roomsoesjes te serveren?

  84. Inloopkoelkast… maak me gek! Of zo’n prachtige Amerikaanse! Ook een natte droom!
    Nee, helaas… het is zelfs een kleinere koelkast dan we hadden en die moet in onze keuken passend gemaakt worden. Ons maat koelkast bestaat niet meer! En de keuken is nog maar 10 jaar oud!

  85. Das waar Ja-tja, maar jij laat ook niet veel van je horen… Je bent net een kat die in het hoge gras aan het spinnen is en toekijkt hoe een prooi het zichzelf onmogelijk moeilijk aan het maken is, om vervolgens daarna genadeloos aan te vallen… 🙂

  86. Liefste Flair,
    Vorige week vertrok ik ’s morgens van huis naar mijn werk. Zoals altijd zat mijn man televisie te kijken. Ik reed ongeveer 1,5 kilometer toen de auto er mee stopte. Ik probeerde te starten, de motor ging wel rond maar sloeg niet meer aan. Ik ben toen naar huis teruggelopen en toen ik thuis kwam zat mijn man niet meer op de bank.
    Wat ik toen boven aantrof had ik zelfs in mijn stoutste dromen niet kunnen denken! Mijn man liep gekleed in mijn lingerie en met mijn ultra hoge pumps en een laag make-up voor de grote spiegel heen en weer te paraderen………….
    Ik ben 36, mijn man is 38 en we zijn al 12 jaar gelukkig getrouwd. Toen ik hem betrapte probeerde hij nog met een smoesje over dat al zijn ondergoed in de was zat enzovoort een uitvlucht te verzinnen, maar de schoenen en de make-up dan?
    Hij is toen echt helemaal ingestort en heeft bekend dat hij dit al een maand of vier doet. Ik heb hem toen gezegd dat als hij er niet mee zou stoppen ik wil gaan scheiden. Mona, je moet weten dat hij een half jaar geleden zijn baan kwijt is geraakt en daar heel erg depressief van is geworden. Sinds ik hem heb verteld dat ik wil scheiden als hij dit blijft doen is hij heel erg teruggetrokken en afstandelijk….. Het lijkt wel alsof ik helemaal geen contact meer met hem kan maken.
    Kan jij mij helpen??

    M. Verbeeck uit Stekene

    =================
    ANTWOORD VAN FLAIR:

    Beste M.

    Het zou de automatische choke kunnen zijn, vooral omdat het al zo dicht bij huis gebeurde, anders zou ik gewoon nieuwe bougies laten monteren.

    Met vriendelijke groeten,

    de Flair-redactie

  87. maar dat zal wel niet. ben ondertussen naar een soap aan het kijken, maar voor inhoudelijk commentaar moet ik op het andere log zijn 🙂

  88. De Kamper uitgeverij Kok wil weg uit Kampen. Het bedrijf wil zich bij een concern van vijf bedrijven in Utrecht voegen.

    Voor een handvol van de 40 medewerkers betekent de verhuizing ontslag. Volgens directeur Endedijk is het bericht hard aangekomen bij de werknemers. Kok zit al meer dan een eeuw in Kampen.
    =====

    Was het te laat leveren van enorm veel schoolboeken een afscheidskadootje? Sneu voor die mensen zeg!

  89. Ondertussen staat mn dochtertje op scherp… die moet naar bed…
    Ze vind het niet erg om even te wachten, hoor… maar het moet geen uur meer duren!!!

  90. Bericht door Eva, op 7 september 2010 om 15:00
    En dat, terwijl het politieke log nu waarschijnlijk veel spannender is, met dat livedebat op 1!
    Dat is een wassen neus en iets wat erbij hoort. “Onze Dame Beatrix” zit bij de Bilderberg conferenties, wel eens van gehoord? hier een linkje met wat info over hoe het achter de scherme aan toe gaat klik

  91. Nog steeds Joppuh, 2-0 is ’t al na een goed Zwols kwartier. nog 6x zolang. Mijn 3-0 gaat er ook aan……………

    Jaaaa

    2-1 Ultiem zwak verdedigd door De Jong.

  92. Owwww daar is ie weer, was toch al een tijdje weg de Bilderbergconferentie…..Wat denk je Derk zouden ze dat tof vinden die Bilderbergers, al dat haatdragende/extremistische volk in diverse nationale regeringen? Kwam vandaag nog een uiterst bezorgde schreeuw uit het Europees partlement. Puur over Geert, maar ook in Italië, België, Oostblok, Frankrijk etc.

  93. @Dick, wie zegt een formateur aan? ……………… Beatrix soms? fluit fluit Nu is ze even buitenspel gezet door ene Wilders en Rutten maarrr………….

  94. Dick politiek voor het volk is niet beslist dat is immers voor het volk, maar zij waren wel die ene Wouter de toestemming gegeven hebben voor geld naar de banken, let op dat gebeurde in een hoop europeese landen vlak na elkaar. Zo ik ben even opstandig geweest!:D:D:D

  95. @ Derk, de opdracht aan tuut-tuut-tuut was kijken of CDA-VVD EN lijst-Geert mogelijk was.

    Ook in die andere landen die ook in de Bilderberg-samenzwering zitten zijn die nationalisten/haatzaaiers/populisten aan de macht gekomen. Konden ze nixxx aan doen. In het geboorteland van Adolf heeft die Jurk H. zichzelf kapot gereden met veul te veul drank op en net terug van een h*mo-escapade. ‘T lup soas ’t lup.

  96. Nee dick jij bekijt dat Bilderberg van een bepaalde kant. ( of ik 😀 ) Lees er eens meer over buiten de volkskrant en Joop, die rare micha heeft al een hoop boven water weten te krijgen en nu zie je dat de oude media langzaam er ok naar kijkt.

  97. @ Derk; Wouter Bos de door vriend en vijand in binnen en buitenland zwaar gerespecteerde financieel expert. Ernstig veel respect. Had pech dat ie Rat Verhagen tegenkwam. Maar die jongen gaat het nog ver schoppen 😀

  98. Skerp? 3 denk ik: Eva, Joop en Assie misschien Marcel nog? Owww Derk houdt zich weer op de achtergrond en doet weer nonchalant om straks toch goud binnen te tikken? 😮

  99. Bericht door dick, op 7 september 2010 om 21:08
    @ Derk; Wouter Bos de door vriend en vijand in binnen en buitenland zwaar gerespecteerde financieel expert. Ernstig veel respect.

    Dankzij Bilderberg maar hier gaan we morgen middag even over verder op het politieke draadje 😉

  100. Een roséetje is voor mij al erg uitdagend…
    Ik drink bijna nooit (hoewel ik in deze vakantie al meer heb gedronken dan in een half jaar), dus 1 drankje komt al vrij hard binnen…

  101. Bericht door dick, op 7 september 2010 om 21:17
    Eva, wat doet “hard” (21:15) met je?

    Nou dick toch foeiiiiiiiiiiiiiii dat doe je maar per mail hoor. :D:D:D

    Aankomen vielicht?

  102. Ik train liever andere dingen… mn hersenen bijvoorbeeld. Vanaf 20 september ga ik een halfjaarlijkse cursus doen, 1 avond per week, Medisch Secretariaat.

  103. Bericht door Eva, op 7 september 2010 om 21:20
    Ik train liever andere dingen… mn hersenen bijvoorbeeld. Vanaf 20 september ga ik een halfjaarlijkse cursus doen, 1 avond per week, Medisch Secretariaat.

    Oh ambities? Gaan we je missen voor een avond!? Of stapt MarKel in?

  104. Bericht door QuestionMaster, op 7 september 2010 om 21:22
    Breaking News: ouwehands dierenpark.
    Pelikaan ontsnapt…’nne roze ditmaal

    Shit, die had ik dus net gesponsord voor een jaar!!!!!!!!!!!!!!!! shit!

    Ook nog leuk nieuws vanuit de achterhoek?

  105. @Joppuh we gaan voor de 1000 voor 23.00 uur ok? :D:D:D ben je ook zo ongeduldig als je een biertje besteld hebt …………………………

  106. Pff QM ik heb het over de achterhoek, niet gelderland! Kom op met nieuws uit grolle en zieuwnet, winterswijk enzo, ohja en zwolle uit die hoek :D:D:D

  107. Bericht door Assendörper, op 7 september 2010 om 21:36
    Ik kap d’r ook met. Ik aal nog ff een paar eig’n gemaakte frikandell’n bie Kolk.

    Neem er voor mij ok twee mee :D:D:D eetse ik wil die dingen ook wel eens proeven!

  108. Wat veel reactie’s op 1 log.
    Ben gister,ja hoe noem je dat weer tante geworden. Dochter van mijn zus, is mama geworden. We 5 weken te vroeg, maar toch bijna 5 pond en hij heet Jordi. Naar 15 jaar weer uitbreiding aan mijn kant van de familie. Ben apetrots

  109. Van harte ingrid! Jordi mooie naam, moeder en kind gaat het goed? Kammer dit had een mooie openings post vor het volgend logje kunnen zijn ( hint Admim):D:D:D

  110. Bericht door Eva, op 7 september 2010 om 21:45
    Politiek log heeft 164 reacties… zo heet dit log

    Heet? oeiiiiiiiii

    Ja, gelukkig wel, zondag hadden we nog familiedag. En toen was ze nog druk in de weer, net 1 week zwangerschapsverlof, en waren nog gauw even naar Ikea geweest omdat er toch nog een kist bij op de kamer moest.
    We grapten nog ach in Zwolle kun je ook bevallen (ze wonen in Den Haag). Terug weg 3uur onderweg geweest door file’s. Ze waren net thuis, en het circus begon, doordat het vruchtwater knapte. En 12 uur later was hij er al.

  111. MarKel voorspelt dat ik niet eerder slaap dan dat er een nieuw log is… Laat dat nou niet een uitdaging zijn om het nieuwe log pas om 4 uur open te gooien, hoor!

  112. De heren kijken naar de rentree van Van Nistelrooy en de spannende slotfase van Nederland-Finland, denk ik.
    Of ze hebben gewoon de hoofdpagina aan en wachten tot het nieuwe log verschijnt en jij hier nog zit te wachten…

  113. Van RTV Zwolle

    In Overijssel zijn meer dan 1000 verenigingen, organisaties en stichtingen actief op het gebied van streekcultuur.

    Dat blijkt uit onderzoek naar de Overijsselse volkscultuur van Kunst&Cultuur Overijssel. In Twente is de belangstelling voor folklore het grootst, zoals midwinterhoornblazen, dat alleen in deze regio voorkomt. Twente houdt ook als enige regio de volksdevotie nog in ere met roomskatholieke processies. In Salland zijn vooral volksfeesten populair en is de interesse in de streektaal relatief groot. De Kop van Overijssel heeft veel muziekkorpsen en (zeemans)koren. Er is in de Kop ook veel belangstelling voor streekgeschiedenis.

    Zie hier Joppuh en Assendörper, jullie voorliefde voor Streektaal is opgemerkt.

  114. Zit toch nog – gefascineerd door het laatste informatienieuws (Tjeenk Willink benoemd) naar P&W te kijken.
    Morgen wel aan het wek, dus toch zo maar naar bedde.

  115. Wat ik tot mij heb genomen? Ik ben niet meer aan een alcoholische versnapering of een lekker bakkie thee toegekomen… Cola light vanavond…

  116. Ben net thuisgekomen van een kopje citroenthee.
    De eerdergenoemde warme chocolademelk met veel slagroom
    en een topping van chocoladevlokken, vond ik bij nader inzien
    – na een maaltijd gebakken Opperdoezen met piccalilly –
    net iets teveel van het goede.

  117. Bericht door Joppuh, op 8 september 2010 om 08:51
    Eva heeft gisteren dr kans gehad.

    Man, houd op, schei uit! Volgens Assendorper zijn er technische problemen, maar het zou misschien fijn zijn als dat ook door Admin wordt bevestigd? Ik heb gisteren de hele dag strak gestaan, me het ongans op F5 gedrukt… Om dan te ontdekken dat het nu nog altijd geen nieuw log is. Het duurt echt te lang!

  118. We kunnen het wel even over schaken hebben.
    Mijn boek over de PEC ZWOLLE opening zal in het Engels verschijnen.
    Een van de varianten die daarin aan de orde zal komen is:

    Martijn’s move.

    Na de zetten:

    1. h2 – h3 e7 – e5

    2. a2 – a3 d7 – d5

    3. d2 – d3

    speelde deze 22-jarige jongeman in een Zwolse coffeeshop

    3. ………. a7 – a5

    Ik ben van mening dat dit een goede zet is.

  119. @ PE; Vanavond komt die jongen grootmeester schaken op tv. Weet niet meer waar, denk bij een kwaliteitszenderT want die gozer lijkt me nog niet verTROST (zoals je weet heeft de Tros inmiddels meerdere companen).

Reacties zijn gesloten.