Dames 1 succesvol in bekerwedstrijd

Zwolle – Op zaterdag 4 september 2010 heeft het 1e damesteam van Z.A.C. de bekerwedstrijd tegen ASC’62 uit Dalfsen met 3-0 gewonnen. Op een zonovergoten sportpark Jo van Marle speelden onze dames de sterren van de hemel. In de eerste helft scoorde Lieke Veldink uit een voorzet van Janiek Kwakkel. Stand 1-0. Een kwartier later scoorde Nadia Bouwhuis van grote afstand met een boogbal en bracht de stand op 2-0.

Na rust werd de stand al snel 3-0 door wederom een doelpunt van Lieke Veldink. De eerste wedstrijd in de poule tegen IJVV, welke gespeeld werd op woensdag 25 augustus j.l. werd door de Z.A.C. dames met 2-0 verloren. Ondanks enkele goede kansen die de Z.A.C.-dames kregen, maar niet werden benut hebben de dames zich tegen IJVV – die in de tweede klasse speelt – prima staande gehouden. Of de Z.A.C.-dames verder bekeren is nog niet bekend, aangezien ASC’62 de wedstrijd tegen IJVV nog moet spelen.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Ja, Lieke is een hele talentvolle voetbalster. Heb haar zeer regelmatig zien spelen toen ze nog bij mijn zoont in het WVF-team zat. Ze is nog jong, dus misschien kan ze nog verder doorgroeien. Zou mooi zijn! Toffe vereniging trouwens, ZAC-de wapendragers!

    Maat van me won donderdag met zijn zoontje (ZAC F1) trouwens van het zoontje van een andere maat (WVF F1)….Het moet niet gekker worden 😮


    ⚠️ Meld

Reageer