Oliver Kucera en Warren Fellow naar Hedon

Zwolle – De nieuwe editie van het deephouse, techhouse & techno concept DEEP geeft op zaterdag 11 september het startschot voor het nieuwe danceseizoen in het Zwolse poppodium Hedon. Ditmaal bestaat de line-up uit de techhouse dj Warren Fellow, die dit jaar voor het eerst met zijn set Lowlands aandeed en is er ruimte voor een stevige live-set van Oliver Kucera. Natuurlijk zijn ook resident dj’s Joshua Kayn en Roy El Kei van de partij.

Dit seizoen trapt DEEP direct sterk af met de smaakmakers van toonaangevende festivals als Awakenings en Extrema. Met in de line-up een live set van de van oorsprong Tsjechische topproducer Oliver Kucera en publiekslieveling Warren Fellow. Kucera draait Techno in de breedste zin van het woord en staat bekend om zijn rauwe ongepolijste live-set. Daarnaast is de man verantwoordelijk voor een groot scala aan producties van opkomend Nederlands dj talent.

Dat het goed gaat met Warren Fellow is iets wat zeker is. Dit jaar deed de man voor het eerst Lowlands aan voor een set en ondertussen raakt zijn agenda overvol. Dat is niet voor niets want hoe de energieke Fellow met zijn sets een connectie met het publiek weet te maken is simpelweg bijzonder te noemen. Geen wonder dus dat de deep- en techhouse dj in een paar jaar tijd tot publiekslieveling is uit gegroeid. Residents Joshua Kayn en Roy El Kei hebben op eerdere edities van Deep ruimschoots bewezen op een deephouse, techhouse & techno feest thuis te horen en daarom zal deze editie geen uitzondering zijn.

DEEP met OLIVER KUCERA ( Live ) / WARREN FELLOW / JOSHUA KAYN / ROY EL KEI

Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle

Wanneer                    : Zaterdag 11 september

Open                          : 23:00 uur

Aanvang                     : 23:00 uur

Entree                         : € 10,00 (vvk) – € 12,50 (deur)

Minimum leeftijd         : 18+

 

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl , Plato en VVV te Zwolle en indien niet uitverkocht op de avond aan de kassa van Hedon.

Artikel delen:

Reageer