Twee lichtgewonden bij verkeersongeval

Zwolle – Zondag 5 september heeft er aan het begin van de avond een verkeersongeval plaatsgevonden op de rotonde van de Pannekoekendijk/Schuttevaerkade. Verschillende voertuigen waren betrokken. Vanaf de Schuttevaerkade reed een 21-jarige man op zijn scooter en een 21-jarige man, zonder vaste woon- of verblijfplaats, in zijn auto in de richting van de rotonde. Bij het verlaten van de rotonde reed de personenauto tegen de achterzijde van de scooter. De scooter en zijn bestuurder kwamen ten val. De verdachte reed vervolgens met zijn personenauto tegen een lantaarnpaal. De lantaarnpaal brak en kwam op het dak van een tegemoet komende personenauto terecht. Een 21-jarige man (bestuurder scooter) uit Zwolle en een 23-jarige vrouw uit Hulshorst (inzittende personenauto) raakten licht gewond en werden voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt het ongeval.

De 21-jarige autobestuurder werd aangehouden voor rijden onder invloed en rijden zonder rijbewijs. Hij was onvast ter been en rook naar inwendig gebruik van alcohol. Het afnemen van een goede blaastest lukte niet en de vordering mee te werken aan een bloedproef weigerde hij. De man werd ter ontnuchtering ingesloten. Hij kan een proces-verbaal tegemoet zien.

Artikel delen:
Reacties 11
 1. RTV-Twente (via www)

  De bestuurder van de scooter kreeg geen voorrang van de automobilist. De bestuurder van de auto raakte na de botsing de macht over het stuur kwijt en ramde een lantaarnpaal. Die viel bovenop een andere auto. Twee inzittenden van deze auto raakten gewond.  ⚠️ Meld

 2. Ze hebben het inmiddels al aangepast dick foto’s zijn te zien op killroy ( ik link expres niet want als meneer data verkeer ziet stijgen krijgt wlz een rekening, trouwens een prut advertentie site dat dan wel weer)


  ⚠️ Meld

 3. Meen je niet Derk: wat een hufter! Maar eens extra goed dat draadje bestuderen dan. Zouden er nog meer sites zo “uitzuigerig” opereren? Dan hoor ik graag welke niet meer gelinkt zouden moeten worden.


  ⚠️ Meld

 4. Waar staat dat ie nieuw is? In ieder geval heb je een adres nodig om een auto te registreren, verzekeren etc etc. maarja, zonder woon of verblijfplaats zegt mij wel genoeg. pannenkoekendijk,…..


  ⚠️ Meld

 5. Wat een heerlijk suggestief antwoordt weer verdieping,waar staat dat de auto van hem was?Mischien gestolen of ,geleend kan ook nog.
  Probeer eerst eens feiten te horen/lezen voor je met je altijd negatieve oordeel komt.

  Dat houd niet in dat ik het voorval goed keur ,verre van dat,maar dat eeuwige azijn zeiken van je wordt irritant.


  ⚠️ Meld

 6. Hoe is het mogelijk dat iemand die dronken achter het stuur kruipt, schade berokkend aan diverse andere weggebruikers en de openbare ruimte, wordt heengezonden met een procesverbaal? Dat gaat er bij mij niet in.


  ⚠️ Meld

 7. Tsja tante willie nou kan ik ook vervelend tegen jou gaan doen, maar daartoe verlaag ik mij niet helaas.
  als je nou graag wilt dat iedereen hetzelfde denkt zoals jij ga dan bij een vereniging oid, een politieke partij voor mijn part.


  ⚠️ Meld

Reageer