C&A Zwolle heeft een nieuw interieur

C&A legt momenteel de laatste hand aan een ingrijpende modernisering van de winkel in Zwolle. Het filiaal krijgt een compleet nieuw interieur dat aansluit bij de smaak van vandaag. Op donderdag 8 maart is de verbouwing afgerond en wordt de ‘nieuwe’ C&A geopend. Klanten kunnen dan rekenen op een speciale openingsactie.

De kledingwinkel wil zich onderscheiden met een nieuw en modern interieur. Na de verbouwing is het filiaal weer helemaal up to date. De nieuwe inrichting is attractief en helder door het gebruik van veel licht en opvallende, frisse kleuren. Ook is het filiaal overzichtelijk ingericht, zodat iedereen gemakkelijk zijn weg kan vinden. Er is daarbij veel aandacht besteed aan een optimale presentatie van de C&A mode. C&A heeft een brede collectie modieuze kleding voor dames, heren en kinderen tegen zeer aantrekkelijke prijzen en wil met de restyling meer tegemoet komen aan de wensen van de hedendaagse klant.

Het C&A team van Zwolle nodigt de klanten uit om vanaf donderdag 8 maart de nieuwe winkel te komen bekijken. Daarbij krijgen alle klanten ter gelegenheid van deze heropening 3 dagen lang het tweede artikel voor de halve prijs. Deze actie is alleen geldig van 8 t/m 10 maart 2007.

Om de opening te vieren verloot C&A Zwolle op donderdag 8 maart vanaf 10.00 uur C&A cadeaubonnen van 10 tot 150 euro. Klanten maken hier kans op door naar de nieuwe C&A winkel te komen.    

Artikel delen:
Reacties 4
 1. “wil met de restyling meer tegemoet komen aan de wensen van de hedendaagse klant.”

  Dan zullen ze ook wel weer een toilet hebben, dat is namelijk een wens van de hedendaagse klant. Het is in die hoek van de stad moeilijk om een toilet te vinden.


  ⚠️ Meld

 2. Nee hoor, bij de V&D hebben ze nog altijd een hele zooi toiletten. Ook de HEMA heeft een toilet. En anders een horecagelegenheid bezoeken en tegelijkertijd gebruik maken van de toiletten is ook een mogelijkheid.


  ⚠️ Meld

 3. inderdaad, V&D ligt vlakbij C&A. Hema is iets verder weg. ook de MAC (melkmarkt) is altijd een prima plek om te toiletteren 🙂 Daarnaast staan er op diverse plaatsen in de stad plaszuilen. Maar ja, daar ga je overdag niet zo snel staan (man) c.q. niet te gebruiken (vrouw).  ⚠️ Meld

 4. Zijn ook wel te gebruiken voor vrouwen, hoor, daar hebben ze tegenwoordig plastuiten voor, maar geef mij maar een toilet…


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.