3e Editie van CaféRock op vrijdag 17 september

Zwolle – Na een gedegen onderzoek en de ervaring uit 2008 en 2009 bij het publiek en de horeca ondernemers is gebleken dat er veel behoefte is aan een festival waar alleen maar diverse vormen van Rockmuziek te beluisteren zijn. Een 10 tal leden van de HESZ hebben hun uiterste best gedaan om live bands te contracteren om op deze vrijdagavond 17 september vanaf ca. 21.00 uur aan deze wens tegemoet te komen.

Indien het wederom een succes blijkt kan dit festival toegevoegd worden aan de steeds groter wordende jaaragenda 2011 en volgende jaren. Het ziet er naar uit dat met deze aanvulling in de HESZ agenda er dan iedere maand wel een HESZ evenement zal plaats vinden in de binnenstad van Zwolle. Dit is ook een vorm van smaakversterking en past heel goed in de slogan “Zwolle Smaakstad van Nederland” De namen van de artiesten in de diverse cafés zijn te vinden op onze site www.hesz.nl  waar het ook is te downloaden.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Jammer dat de site van HESZ niet helemaal up to dat is.Zijn vorig jaar naar het bokbier festival gweest was er gezellig. Dacht kijk even of en wanneer het dit jaar is. Staat het er van 2009 nog op. En dat geld voor de evenementen die er na staan ook 2009.


    ⚠️ Meld

Reageer