Rode loper door binnenstad

Zwolle – Voor het eerst in de geschiedenis zal op vrijdag 12 november de Zwolse Dameszitting het licht zien. Een volledig verzorgde avond, met een hapje en natuurlijk genoeg drankjes, voor en door Zwolse dames die graag het nuttige met het aangename combineren. Een rode loper dwars door de Zwolse binnenstad zal de locaties die de dames aandoen met elkaar verbinden.

Initiatiefnemers Nanja Schorel (TwinsAllRound) en Britt Jurgens (brittjurgens.nl) leggen uit waar de avond om draait. ‘De Herenzitting is al jaren een begrip binnen zakelijk en ondernemend Zwolle. De Dameszitting is een logisch gevolg. Tegen een laag bedrag kunnen dames zich inschrijven om vervolgens tijdens een borrel, diner en afterparty elkaar te leren kennen en hun netwerk uit te breiden,’vertelt Nanja. Britt vult aan: ‘Het thema is De Rode Loper. Omdat we een beetje luxe niet schuwen maar tevens als teken van verbinding. Figuurlijk, maar ook letterlijk. De drie locaties waar we de twaalfde gebruik van maken zijn namelijk middels een rode loper met elkaar verbonden. We beginnen bij Eetcafé de Casteleyn, om vervolgens via Las Rosas bij Mizu te eindigen.’

De voorbereidingen voor het evenement zijn inmiddels in volle gang. Het programma is compleet, de rode loper besteld en de site in de lucht. Via www.zwolsedameszitting.nl  is de kaartverkoop reeds van start gegaan. ‘Waar we nog wel wat hulp bij kunnen gebruiken is het vullen van de goodybag,’ lacht Nanja. Sponsors kunnen zich via de site van de dameszitting aanmelden en kiezen voor een pakket dat ze aanspreekt. Zo is er ook de mogelijkheid om de dames kennis te laten maken met een product door het toe te voegen aan de goodybag. Meer informatie is te vinden op de website.

Artikel delen:

Reageer