Aanrijding tussen auto en politiemotor

Zwolle – Op woensdag 8 september rond 16.40 uur vond er een aanrijding plaats op de kruising Ceintuurbaan/Dokter Spanjaardweg tussen een auto en een politiemotor. De motoragent reed over de Ceintuurbaan in de richting van de A28 en stond te wachten voor het verkeerslicht.

Toen hij werd opgeroepen om naar een ongeval op de A28 te gaan wilde hij (bij een rood verkeerslicht) de kruising oversteken. Daarbij zag hij een auto over het hoofd die van rechts kwam. Er volgde een aanrijding waarbij de motoragent ten val kwam. Zowel hij als de automobiliste liepen geen verwondingen op. Beide voertuigen moesten worden afgevoerd.

Artikel delen:
Reacties 19
 1. Jammer dat er gelijk zo gedaan moet worden!!!!
  Die beste man doet ook alleen maar zijn werk, wil je geen bekeuring dan hou je je toch aan de regels!!

  En niet altijd maar zeiken!!


  Maak melding

 2. Nou Mart.Je kunt ook niet goed lezen!
  Ik heb het helemaal niet over bekeuren gehad.
  Maar nu je er over begint,zou het best wel eens zo kunnen wezen:D


  Maak melding

 3. Haha, dat is een goeie tobias, nee die lopen achter de optocht aan. laten we wel zijn die agent had gewoon net als ieder ander mens even een minuutje moeten wachten tot het licht op groen stond. ik ben benieuwd hoe een verzekering dit oppakt.


  Maak melding

 4. @HAN als jij nu diegene was die op de a28 de aanrijding had en letsel had. hoe denk je er dan over? moet hij dan nog wachten tot t groen word?
  Ach, in de ogen van de meeste mensen kunnen de polities t nooit goed doen. wacht maar tot je ze nodug hebt, dan ben je ze eeuwig dankbaar. en ja, ik spreek uit ervaring…


  Maak melding

 5. stef; ik ben niet de eerste en helaas zeker ook niet de laatste die er getuige van is hoe de politie ZELF over de schreef gaat (de hh agenten ‘vergeten’ nogal eens dat ze een voorbeeld functie hebben)…en daarmee aan gezag inboetten…voorbeelden te over.Geen wonder dat de burgers ze steeds meer als ongestructureerde hofnarren gaan zien…en terecht.


  Maak melding

 6. Bericht door stef, op 10 september 2010 om 09:16
  @HAN als jij nu diegene was die op de a28 de aanrijding had en letsel had. hoe denk je er dan over? moet hij dan nog wachten tot t groen word?

  Wat moet je met een agent op een motor als je letsel hebt? Ik heb dan liever een ambulance.


  Maak melding

 7. @ QM; Wil je mij er niet in betrekken

  Geen wonder dat de burgers ze steeds meer als ongestructureerde hofnarren gaan zien

  . Heb nog wel respect voor de politie en probeer het aan mijn kinderen over te brengen. Jij niet?


  Maak melding

 8. er staat ‘stef’ dick…beter kiek’n 🙂

  En tja, uiteraard respect voor oom agent maar dan met uitzondering van de lamme luie agent want dat die bestaat dat hebben de kinderen hier wel inmiddels door.  Maak melding

 9. @ QM, als je hier een bericht verstuurd is dat niet excl. voor iemand. Zoals dat elders ook geldt. Ben je Henk’s forum alweer vergeten?

  Bovendien reageer ik op een algemene stelling van je

  Geen wonder dat de burgers ze steeds meer als ongestructureerde hofnarren gaan zien…en terecht.

  Kiek’n en gluur’n gaat wel, maak je geen zorgen 😉

  Tja, verzakers heb je overal. Agenten zijn net mensen.


  Maak melding

Reageer