Kamperpoort viert Nationale Burendag

Zwolle –Zaterdag 25 september a.s. zal in de wijk Kamperpoort een spetterend buurtfeest worden gehouden voor alle bewoners van de Kamperpoort. Het feest wordt gecombineerd met de landelijke Burendag, die ook op deze datum zal worden gehouden.

Dit keer zal de Stichting Present Zwolle ook van de partij zijn, evenals De Verre Naasten en Mijn Studenten. Het doel is “kennis maken met de buurt”. Vandaar dat de laatst genoemde partijen aanhaken bij de Burendag en het buurtfeest. Het buurtfeest vind plaats tussen 16.00 en 19.00 uur op het oude schoolplein van de Elbertschool, hoek Lijnbaan/Kleine Voort. Medewerking zal worden verleend door Raymond (Kamperpoorter volksbuurtzanger), Johanna’s Hamburgers & Saté, Beautycorner & Fotoshoot. Daarnaast is er een informatiestand van de Stichting Present, een ijscokar, kunstactiviteiten, springkussen en workshops. De Kamperpoort viert met deze dag de nationale Burendag. Wethouder Erik Dannenberg is gevraagd het feest te openen.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Na dat lullige akkefietje met die kermis. wellicht een van de laatste keren dat we m breedlachend op de foto ergens een lintje zien doorknippen. ik heb de beste man op andere zaken dan dit nooit kunnen betrappen.


  ⚠️ Meld

 2. De wijkwedhouder doet er beter aan de beloftes na te komen die de Gemeente Zwolle heeft gedaan aan de bewoners, dan een feesje te gaan vieren.


  ⚠️ Meld

 3. Misschien roept Den Haag hem wel. Moet verdorie nog steeds naar het Kamperpoort museum. Heb de gegevens in de agenda thuis. J.D. ben je niet helemaal tevreden over de plannen?


  ⚠️ Meld

 4. Kamperpoort viert nationale burendag…
  De helft van de buren mocht verkassen de afgelopen twee/drie jaar…
  Daarvoor in de plaats is er nu een braakliggend terrein. Beetje misplaatst wel.


  ⚠️ Meld

Reageer