Met biebpas met korting naar de bios

Zwolle – Vanaf 4 september halen bibliotheekleden nog meer voordeel uit een biebpas, want vanaf die datum is het extra voordelig om als bibliotheeklid een bezoekje aan de bioscoop te brengen. In september 2009 startten Bibliotheek Zwolle en Cinema de Kroon een samenwerkingsverband onder de titel ‘Script’. Elke eerste maandag van de maand kregen bibliothekenleden korting op een geselecteerde film. Die samenwerking wordt in het nieuwe culturele seizoen uitgebreid.

Een bibliotheeklid ontvangt op vertoon van een geldige biebpas voortaan op alle films 2,50 euro korting, m.u.v. speciale kortingsavonden als Lady’s Night, senioren- en studentenavonden. Dat scheelt ruim 25% op een bioscoopkaartje! De korting geldt op alle avonden dat Cinema de Kroon open is. Je bepaalt dus zelf op welk tijdstip de korting je het beste uitkomt! De korting is persoonsgebonden. Dat betekent dat op een bibliotheekpas één maal korting wordt gegeven. Dus ga je met het hele gezin gezellig naar een familiefilm? Neem dan de bibliotheekpassen van alle gezinsleden mee!

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Kunnen jullie er dan wel even bij vermelden dat de korting niet geldt voor kinderen? Mijn dochter van 10 is met 4 klasgenoten naar de bioscoop gegaan, biebpas mee maar geen korting: die gold niet voor kinderen, althans bij cinema de Kroon. Erg jammer dat het zelfbetaalde bioscoop bezoekje toch weer een 2,50 duurder werd


    Maak melding

Reageer