Jan Smit komt naar IJsselhallen Zwolle

Zwolle – In het najaar gaat de ‘Leef je uit’ concerttour 2010 van Jan Smit van start. Op 11 december zal hij met deze nieuwe show de IJsselhallen in Zwolle aan doen. Zoals zijn fans gewend zijn, zal dit ook een spectaculaire show worden. Vanaf maandag 13 september zijn kaarten voor dit concert bij IJsselhallen Zwolle te verkrijgen.

jan_smit_lotto_arena_2010_small_470.jpg

Dat Jan Smit voor het nodige vuurwerk zal gaan zorgen tijdens zijn ‘Leef Je Uit Tour”, behoeft geen verdere uitleg. Naast een aantal favorieten uit zijn inmiddels enorme oeuvre aan klassiekers zullen de gloednieuwe liedjes van het nieuwe album ‘Leef’ uiteraard niet ontbreken. Het voorprogramma tijdens de ‘Leef je uit’ tour wordt door niemand minder dan Frans Duijts verzorgd. Kaarten voor de ‘Leef Je Uit’ tour zijn vanaf maandag 13 september ook verkrijgbaar bij de receptie van IJsselhallen Zwolle, Rieteweg 4, Zwolle (geopend van ma–vr van 09.00 – 16.00 uur).

Kaarten voor de ‘Leef Je Uit’ tour zijn online verkrijgbaar via www.ntk.nl en telefonisch via de Nationale Theater Kassa 0900-9203. Kaarten zijn vanaf maandag 13 september ook verkrijgbaar bij de receptie van IJsselhallen Zwolle, Rieteweg 4, Zwolle ( van ma–vr van 09.00 – 16.00 uur). Voor meer informatie zie www.ijsselhallen.nl of www.leefjeuitconcerttour.nl.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Smit wordt op de een of andere manier altijd op dezelfde manier op de foto gezet, nu ook weer de linkerzijkant.
    Zijn zusje wordt altijd van de voorkant geportretteerd.
    vreemde zaak, weet iemand waarom?


    ⚠️ Meld

Reageer