Supportersclub zoekt hulp voor Groot Supportersfeest

Zwolle – In een open brief aan de FC Zwolle supporters geeft het bestuur van de Supportersclub FC Zwolle aan hulp nodig te hebben bij de organisatie van een groot supportersfeest in het kader van het 100 jarig bestaan PEC/FC Zwolle. Deze hulp wordt met spoed gezocht onder de supporters met een goed organisatorisch vermogen en mensen met connecties in de muziekwereld.

Zie `Lees verder`voor de open brief

Beste FC Zwolle supporters,

Zoals jullie vast allemaal weten bestaat PEC / FC Zwolle dit jaar 100 jaar. Dat mag natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Zoals velen al gelezen hebben komt er een grote gala avond voornamelijk voor supporters van de buisnisclub. Voor de oud spelers zal er een reünie met receptie georganiseerd worden. Maar de belangrijkste mensen zijn hierbij nog niet genoemd. Namelijk de "normale" supporters van FC Zwolle. Er wordt bij deze een feest aangeboden door de BVO FC Zwolle, aan de trouwe FC Zwolle supporters. De invulling en de datum van dit feest moeten nog gepland worden. Wij zijn met spoed op zoek naar een aantal supporters die ons willen helpen bij het organiseren van dit feest.
Mensen met een goed organisatorisch vermogen en mensen met connecties in de muziekwereld kunnen zich aanmelden via info@supclubfcz.nl We willen graag een groepje van maximaal 6 supporters hebben om samen met de Supportersclub en FCZ Tifosi er een knal feest van te maken. Heb je goede ideeën, met daarbij ook een plan om het te realiseren meld dit dan ook op het zelfde e-mail adres.
Al sinds begin vorig seizoen staat het 100 jarig bestaan op de agenda tijdens de maandelijkse overleggen tussen BVO en Supportersclub. Vanaf het begin is er door de BVO aangegeven dat er zo wie zo een feest moet komen voor de supporters naast de andere festiviteiten. De invulling van het gala feest en de reünie kregen gedurende het jaar steeds meer invulling. Echter is het feest voor de supporters door meerder reden op de achtergrond geraakt. Dit ondanks meerdere herinneringen gedurende het afgelopen seizoen. Het bestuur van de Supportersclub heeft aangegeven dat het heel erg slordig is dat het feest voor de Supporters op zijspoor is geraakt. De BVO erkent dit en heeft aangegeven haar medewerking te verlenen aan een mooi feest. Er zijn ook financiële mogelijkheden toegezegd om het feest mogelijk te maken. Daarnaast heeft het bestuur van FC Zwolle heeft hiervoor gisteren (9-9) haar excuses aangeboden, dit had anders gemoeten.
De Supportersclub FC Zwolle had al het gevoel dat er nog niet veel voor de supporters was geregeld. Wij hebben dan ook al een aantal leuke ideeën op papier gezet en al informatie ingewonnen bij externe partijen die het 1 en ander mogelijk moeten kunnen maken. We hebben nog een aantal lijnen uitstaan om te kijken of het 1 en ander organisatorisch haalbaar is. Zodra er een commissie is samengesteld en de datum bekend is, zullen wij dit spoedig kenbaar maken aan de FC Zwolle supporters.

Tot slot, wij hopen dat dit knal feest minimaal kostendekkend zal zijn, indien er onderaan de streep geld over zal blijven komt dit ten goede van de jeugdopleiding van FC Zwolle. We bestaan nu 100 jaar, over 100 jaar moet FC Zwolle nog steeds bestaan, de jeugd heeft hierbij dus de toekomst van onze club. Samen maken we er een onvergetelijk feest van.

Namens het bestuur van de Supportersclub FC Zwolle,
Johan Zomerdijk
Voorzitter.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. ha ha ,johan kunnen we bij jou alvast een tafeltje reserveren,las al in de stentor van de week,dat je een tafel voor 10 personen kan reserveren voor 3000 euro,dacht nog laat die tafel maar zitten


    Maak melding

  2. @ Carin, volgen mij haal je 2 dingen door elkaar. Dit is een feest wat nog op poten gezet moet worden. Het feest waar jij het over hebt is al in kannen en kruiken.


    Maak melding

Reageer