Zwolle pakt UIT tijdens kunst en cultuurmarkt

Zwolle – De partners van het Zwols UITburo pakken gezamenlijk UIT tijdens de Kunst en Cultuurmarkt van het Thorbeckegrachtfestival op zaterdagmiddag 11 september. Met speciale acties, kortingen en ieder uur een verloting van een compleet cultureel verrassingspakket t.w.v. €250,-, wordt de bezoekers duidelijk wat Zwolle aan cultureel uitgaansaanbod te bieden heeft.

Kunst en Cultuurmarkt. Wil je weten wat er dit seizoen op cultureel gebied in en om de stad te beleven is? Bezoek dan zaterdag 11 september tussen 13.00 en 18.00 uur de cultuurmarkt. Hier kun je informatie vinden over de nieuwste tentoonstellingen van Museum de Fundatie en zijn er leuke kortingsacties van Expeditie Ecodrome. Ook is er een stand van kunstencentrum Muzerie. Hier maak je kans op een gratis cursus. Ze geven bij iedere 10e inschrijving een gratis cursus weg die je voor jezelf kunt gebruiken maar ook kunt weggeven aan bijvoorbeeld je zoon, dochter, familielid of vriend (geldt alleen voor cursussen theater, muziek, beeldende kunst en theater, niet voor reguliere muzieklessen). Bij de stand van het UITburo kun iedereen zich aanmelden voor de UITmail. Hiermee maak je kans op gratis kaarten voor Kane, Rowwen Hèze of K3! Odeon de Spiegel Theaters en Poppodium Hedon zullen met een speciale festivalbus komen, waar je toegangskaarten met korting kan kopen. Daarnaast staat er een hamburgerstand en kunnen kinderen geschminkt worden.

Win een cultuurpakket t.w.v. €250,-. Ieder uur wordt er een cultureel verrassingspakket t.w.v. €250 verloot. Het speciale UITburo promoteam zal op de cultuurmarkt programmaflyers uitdelen, waar een kanskaart aangehecht zal zijn. Bij inlevering van deze kanskaart bij de stand van het UITburo ding je automatisch mee!

De prijzen zijn beschikbaar gesteld door:
Odeon de Spiegel Theaters
Poppodium Hedon
Museum de Fundatie
Kunstencentrum de Muzerie
Bevrijdingsfestival Overijssel
Zwolle Marketing
IJsselhallen
Expeditie Ecodrome

Artikel delen:

Reageer