Algemeen Log 166

Dit is een Algemeen Log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 250 reacties van een vervolg ( Algemeen Log 167 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang!

Artikel delen:
Reacties 272
 1. Joppuh wat voor’n ava heb jij nou een blikje feijenoord ( amstelbier) een brand glas en een grosch doekie………. wat vloekt dat bij elkaar zeg!


  ⚠️ Meld

 2. Wij van de felicitatiedienst feliciteren;

  Derk met z’n 9de gouden plak 😀 😀 😀

  Eregalerij:

  met 3: JanD, Verdieping, Koko Hattem en Plantje

  met 4: Wim

  met 5: Bernard en Appie

  met 6: Gezellig, drama123, Natascha, ja-tsja en Eva

  met 7 Ingrid

  met 9 :Tim en Derk

  met 12:Joppuh

  met 14: Assendörper

  :D:D:D


  ⚠️ Meld

 3. koko daar fiets ik regelmatig net zo vaak haast als in Attem,maar dat heb je dan zo vaak gezien en dit was voor ons de eerste keer.Nederland zo mooi


  ⚠️ Meld

 4. 77′ AGOVV Apeldoorn – RKC Waalwijk [1-3].
  79′ Fortuna Sittard – FC Emmen [1-3].
  78′ Helmond Sport – FC Eindhoven [1-1].
  78′ RBC Roosendaal – FC Zwolle [0-0].
  HT’ FC Den Bosch – MVV Maastricht [1-1].


  ⚠️ Meld

 5. tussendoortje

  Heeft iemand enig idee hoeveel het kost als je vanuit Nederland
  een half uur met een mobiel telefoonnummer in Brisbane zit te bellen?
  En maakt het daarbij uit of je met je mobiele telefoon
  (provider T-Mobile) of met je DECT-telefoon (KPN Glasvezelkabel)
  zit te telefoneren?


  ⚠️ Meld

 6. FT’ Fortuna Sittard – FC Emmen [1-3].
  FT’ Helmond Sport – FC Eindhoven [1-1].
  FT’ AGOVV Apeldoorn – RKC Waalwijk [2-3].
  FT’ RBC Roosendaal – FC Zwolle [0-0].


  ⚠️ Meld

 7. Nou, rtvzoo is begonnen. Leek wel alsof omroep zwolle weer terug was alleen was dit nog slechter als voorheen. Slechte voorbereiding, slechte geluidskwaliteit en over tv uitzending…….. laat maar.
  Op de autoradio…. leek wel AM het scheurde erover zo onzuiver.
  Met alle respect voor alle mensen achter de schermen… laat dit over aan mensen die ECHT verstand van zaken hebben en zoek een andere hobby en gun zwolle eens een echte goede lokale zender. Verder succes gewenst maar ben bang dat dit verleng stuk van omroep zwolle ook ten gronde gaat.  ⚠️ Meld

 8. enne.. zeg niet dat dit te maken heeft met opstartfase want dan had je beter een week of zelfs maanden maar moeten beginnen want dit is geen goede reclame geweest en eerste indruk…..


  ⚠️ Meld

 9. Ik kijk naar RTL 8 Vanity Fair, maar het is wat ik eerder tegen Drama zei, na elk kwartier zo’n beetje een reclameblok. Het lukt nauwelijks om “in de film” te komen. Balen.


  ⚠️ Meld

 10. wichert, jij let niet op en ik klets niet zomaar wat he. RTVZoo heeft de opening ook live op tv uitgezonden op kabelkrant kanaal wat overgens ook zeer slecht voorberid was. Zo zag je op tv drie hollandse boeren zingen terwijl de radio signaal op tv werd weer gegeven en ga zo maar door. leekwel of deze uitzendingen werd verzorgt door eerste jaars studenten van een of andere school:)


  ⚠️ Meld

 11. daar was ik al bang voor… ieder begin. Het moet nu maar eens goed zijn. dat gepruts van mensen die denken te weten hoe je lokale radio moet maken ben ik eens beu. Sinds de jaren 80 hebben we te maken met waardeloze lokale radio en we mogen nu toch eens genieten van top lokale radio? tijd van .. begin is moelijk zijn voorbij en is niet aan de mensen uit te leggen. mensen willen kwaliteit waar ze recht op hebben en niet DIT!


  ⚠️ Meld

 12. Nog even terugkomend: als het perfect was ad ik hier ook een reactie geplaatst. Maar dit was zo tenen krommend slecht en had zo gehoopt op een nieuw profesioneel geluid. Het leek gewoon alsof Omroep Zwolle weer terug was. Op tv zag ik ook veel oude bekende gezichten die weer plaats zullen gaan nemen achter de microfoon. Dit station was zeer slecht voorbereid en qua presentatoren weinig vernieuwend waardoor ZOO gewoon Omroep Zwolle is gebleven. Waarom TV als radio maar niet goed blijkt te gaan?

  Ik ben bang dat weer veel geld wordt verspild en in een bodemloze put wordt gegooid.
  Jammer!!


  ⚠️ Meld

 13. @ Erik, jammer deze ervaring. Heb het zelf nog niet gehoord. Maar wat waren jou verwachtingen dan? Denk dat het budget ook niet groot is.

  En inderdaad wat jij zegt om dan al gelijk ook met tv te beginnen is misschien niet zo verstandig. Of was de uitzending op TV alleen voor de opening. Kun jij wat voor ze betekenen?


  ⚠️ Meld

 14. hallo Ingrid. even wat je zei over budget. als ik radio zou moeten maken met bv te weinig budget dan begon ik er niet aan. als jij bij een slager komt en je koopt bedorven vlees dan is jou indruk van die slager gelijk negatief en je gaat naar een andere slager. Dit is met radio maken net zo. doe het goed of begin er niet aan anders is het gegooid geld.
  betreft tv: geen idee wat ze ermee doen maar wordt hoofdzakelijk gebruikt voor kabelkrant en als er wat speciaals te doen is in zwolle.  ⚠️ Meld

 15. @ Erik, zij denken daar dus anders over. Ze willen de schouders er onder zetten. Luisterde in het verleden zo af en toe. Vind het jammer dat ze nu alleen in het weekend te horen zijn. Had ze vaak aan staan als ik door de week alleen thuis was. Maar het is inderdaad niet de smaak van de jeugd hier thuis.

  Ben naar een site van ze op zoek geweest waar ik een uitzend programma kon vinden, is me nog niet gelukt.
  Ik wens ze in ieder geval succes, hebben ze vanavond ook verslag gedaan van FC Zwolle, of deden ze dat alleen bij de thuiswedstrijden?


  ⚠️ Meld

 16. Van website gemeente Zwolle

  De Zwolse Omroep Organisatie (ZOO) krijgt een voorschot van ?? 36.000. Met dit voorschot kan de omroep z??n activiteiten opstarten, zodat de omroep vanaf september kan starten met uitzenden via radio, kabelkrant en internet.  ⚠️ Meld

 17. Ben ik met je eens Erik dat is niet goed. Ik ben vanavond ook aan het zoeken geweest.

  Ik weet niet of jij op één of andere manier iets met muziek hebt (behalve luisteren), zou je iets voor ze willen of kunnen betekenen.


  ⚠️ Meld

 18. @ Dame, bedragen zeggen mij niets. Weet niet wat een “normaal”bedrag is om een lokale omrope op te starten. Maar het is we zoals Erik zegt. Kan het niet voor dat geld, begin er dan niet aan.
  Ik wacht af.


  ⚠️ Meld

 19. Ingrid, ik heb er geen tijd voor en wil ook niet helpen omdat dit water naar de zee dragen is. (te veel mensen die allemaal weten hoe het moet maar er geen verstand van hebben) enne voor 36.000 euro kan ik heel wat beters neerzetten dat dit. Had van die dame Chapel meer verwacht.


  ⚠️ Meld

 20. oja, hun site kom je niet eens tegen op google omdat hun metatags verkeerd is ingevuld waardoor je niet te vinden bent op google. dit staat er namelijk:Domeinnaam geregistreerd door Impres.nl En dat bedoel ik nou. Zeer slechte organisatie en minachting voor de luisteraar en kijker


  ⚠️ Meld

 21. PE, doet Erwin K. het live-verslag nog op Oost?
  Deed Simone C. het goed op ZOO?

  Defitig in blessuretijd zeg, die verlossende treffert. En rood in Rozendaal vlak voor ’t einde. Ze gaan weer mooi met een 100% score richting de Peperbus 😀


  ⚠️ Meld

 22. @ Dame, de commerciëlen? Kan me niet heugen wanneer ik er wat van gezien heb. Hier wordt er wel naar gekeken. Kan me ook niet heugen wanneer ik een programma in de gids zag staan op de commerciëlen, dat ik zou willen zien. Droevig en zwaar ergerlijk ook al die frequente reclame. Bij de P.O. is het ook niet altijd goed. Zeker niet, maar denk dat ik (als het zou moeten) elke avond wel een avond naar de P.O. zou kunnen kijken. Zeker met interactieve tv van KPN. Heerlijke uitvinding.

  En er is sinds de uitvinding geen betere teletekst als de NOS-teletekst. Is mijn bescheiden mening.


  ⚠️ Meld

 23. Het is de laatste jaren wel erger geworden bij de commerciëlen, vind ik. Zijn een paar programma’s die ik nog weleens wil zien, Peter R. de Vries, niet onomstreden, maar wel kijkwaardig. Wat nieuwsgaring betreft blijven de commerciëlen duidelijk achter bij de publieke omroep. Ze zijn later, minder frequent, minder volledig en minder kritisch (tov rechts én links!).


  ⚠️ Meld

 24. Peterrr met Joran en die drugskop is het laatste dat ik gezien heb. Op TeleTroepToeTerT-Tv…tjonge wat viel dat tegen! Die Joran is sowieso toch ook wel ernstig commercieel uitgekleed. Misschien een programma ideetje om elke maand de levensloop van een TBS-er gedramatiseerd te verbeelden? Het hoeft ook allemaal niet waar te zijn.

  Misschien zijn er overigens ook nog wel beelden van een grafdelvende Maurice de Hondt.

  Eens met 00:10 maar de P.O. heeft de Tros, de nep-wakkeren en het krachtloze Powned (allen uit dezelfde koker als SBS)…kunnen ze toch een beetje naar elkaar toegroeien.


  ⚠️ Meld

 25. Voor mij Peter R. de Vries na die Joran-toestand afgezakt. Dieptepunt vond ik de manier waarop hij zich vastbeet in dat zielige Mosterdverhaal. Alsof hij wederom iets groots had ontdekt.


  ⚠️ Meld

 26. Van RTV Zwolle

  FC Zwolle heeft vrijdag een zware bevochten zege geboekt op bezoek bij RBC. De ploeg uit de provinciehoofstad zegevierde door een doelpunt van Sjoerd Ars in de absolute slotseconde, 0-1. Door de overwinning neemt FC Zwolle de koppositie over van Eindhoven, dat bleef steken op 1-1 tegen Helmond Sport.

  Ars had al drie kansen onbenut gelaten, maar de aanvaller wist in extremis alsnog het net te vinden met een klassieke frommelgoal. De zege van Zwolle was wel verdiend, maar goed was het spel allerminst. Daarbij kreeg de ploeg van trainer Art Langeler bijval van Cuco Martina, die tien minuten voor tijd met rood moest inrukken. De middenvelder van RBC ging onbesuisd door op invaller Frank Olijve.

  Voor dat moment speelde FC Zwolle niet groots. In het eerste bedrijf vielen er slechts twee kansen te noteren voor FC Zwolle. Alleen Sjoerd Ars werd twee keer gevaarlijk, maar zijn kopbal (over) en schot (doelman Christianen) troffen geen doel. RBC werd twee keer gevaarlijk via Ralf Seuntjes, maar beide pogingen misten overtuiging.

  Na rust werd FC Zwolle iets beter. De ploeg van trainer Art Langeler kreeg ook mogelijkheid via Sjoerd Ars, maar de aanvaller die de vorige twee seizoenen nog tot 33 treffers kwam bij de club uit Roosendaal, ontbeerde wat geluk in de afronding. Verder werd de ploeg uit de provinciehoofdstad nog gevaarlijk met een aantal vrije trappen van Arne Slot. Zwolle leek genoegen te moeten nemen met de puntendeling, maar in de slotfase kwam nog de productieve ingeving van Sjoerd Ars, die zijn oude werkgever een enorme kater bezorgde met zijn doelpunt.

  RBC Roosendaal – FC Zwolle 0-1

  0-1 Ars (95)

  Geel: Van Driel, Christianen (RBC), Van den Berg, Schreurs (FC Zwolle)

  Rood: Martina (RBC) 85ste minuut.

  RBC Roosendaal: Christianen, Pollemans, Toet, Van Driel, Brock, Zuidam, Ripson (Jardim/70), Martina, De Leeuw, Van der Sloot (Veerman/76), Seuntjes (De Graaff/90).

  FC Zwolle: Boer, Bakkati, Botteghin, Reijnen, Tissingh, Van Polen (Bakker/76), Slot, Van der Haar, Van den Berg (Olijve/80), Schreurs (Wildschut/88), Ars.  ⚠️ Meld

 27. Erik bij de opening werd er verteld dat ze niets met TV deden.Om nou Harm Wolters en zijn twee maten denigrerend neer te zetten als drie Hollandse boeren vind ik onzin.Alhoewel Hollandse boeren daar is niets mis mee.Ik heb toch de indruk, alhoewel ik je niet ken, dat je iets dwars zit.Het komt over alsof je iets niet bereikt hebt wat je graag had gedaan.Ik kan het helemaal verkeerd hebben hhoor,maar dat is mijn gevoel.


  ⚠️ Meld

 28. @Dame, Vanity fair heb ik ook gezien, met Reese Whitersppon gisteren. Inderdaad loont het niet een film te kijken op de C.O.
  Mijn all time favoriete film is “The Shawshank Redemption”. Die was laatst op de C.O., dacht rtl 7. In ieder geval, veel reclame en dan het einde, de laatste scene werd niet eens geheel getoond, onmiddelijjk bruut afgebroken door de reclame terwijl de film bovendien ook nog een prachtige klasieke eindtune van ruim 4 minuten van Thomas Newman kent, die kwam dus helemaal niet meer door. Heb ik dus gewqoon de dvd maar weer ’s opgezet.!>:(>:(


  ⚠️ Meld

 29. hallo wichert. wat een flauw reactie van jou om te zeggen dat weinig bereikt zou hebben in m,n leven. als men kritiek levert dan heeft men ineens ergens gebrek aan? dit forum is toch bedoeld om dit soort dingen te plaatsen? Dit bewijst overgens dat jij totaal geen verstand hebt hoe je echt goed radio moet maken anders zou je mij in veel dingen gelijk hebben gegeven. Bovendien was een van die imitatie zangers patrick en die komt uit steenwijk. maar het zag er gewoon niet uit met hun clows jasjes aan en dan die belabberde camera mensne. leek echt alsof ze allemaal dronken waren.
  Ben enkel teleurgesteld dat na 20 jaar omroep zwolle eindelijk een nieuwe organistatie hebben weer de zelfde amateur bende terug hebben gekregen met mensen die het goed bedoelen maar ook nu weer mensen zijn die uit verveling denken te weten ineens verstand van radio hebben laat staan van technick want dat heeft ook nog steeds een omroep zwolle gehalte.

  jammer van onze gemeenschap geld en ik heb te doen voor de mensen die zich zo inzetten en het wordt toch niks.
  Kijk maar eens naar lokale omroepen in de grote steden. Nou een menig piraten zender heeft het nog beter voor elkaar en zeker qua geluid. oke meer zeg ik er niet meer over want ga weekend vieren.:D:D


  ⚠️ Meld

 30. Erik sorry ik heb niet gesuggereerd dat jij niets hebt bereikt in je leven .Ik ken je niet eens.Ik had alleen de gedachte dat jij iets op gebied van radio en/of tv wou doen wat je misschien niet bereikt hebt.Dit komt enkel en alleen door het commentaar wat je geeft.Dat Harm en vrienden misschien niet zo goed over kwamen vind ik logisch.In de eerste plaats was het bedoeld om de mensen die aanwezig waren te vermaken.Jammer dat er opnames van zijn gemaakt want het regende en alles was buiten gepland.Nogmaals wil ik benadrukken dat hier een heleboel vrijwilligers iets moois van het pand hebben gemaakt.Helaas heb ik geen verstand van techniek etc dus heb ik daar geen oordel over.


  ⚠️ Meld

 31. Kijk en dat bedoel ik nou. Het heet RTVZOO maar is het zelfde als voorheen Omroep Zwolle. Die zond KIZ ook (op deze belachelijke tijdstip) op zaterdag ochtend dit kerk programma. Dit getuigd weer dat er weer mensen aan het roer zitten die er weer geen verstand van hebben. Je gaat toch geen kerk programma op de zaterdag ochtend uitzenden? veel mensen zijn vrij of ze zitten in de auto. willen lekker stukje muziek en zwols nieuws. dan ga je toch geen kerk programma uitzenden????? Dan kun je dat beter doen op de vroege zondag ochtend want dan kunnen de mensen naar kerk muziek luisteren die niet in staat zijn om zelf naar de kerk te gaan. Maar goed, Het zal wel aan mij liggen maar Een zeer gemiste kans voor ZOO (waardeloos weer)


  ⚠️ Meld

 32. Is er een radioprogamma overzicht beschikbaar? Goud van Oud en Gospel liggen mij nl niet ZOO.

  Doen ze ook aan live sport verslaggeving bijvoorbeeld?


  ⚠️ Meld

 33. Erik nu kom je met commentaar wat ergens op lijkt.Die mening kun je en mag je ook best ventileren.Zou het dan niet mogelijk zijn om daar de mensen die het aan gaan erop te wijzen .De zondagmorgen was vroeger het best beluisterde dagdeel van de omroep.Lekkere rustige muziek van goodold Rens Pols,met leuke korte rubrieken.Op de zondag zijn er al veel kerkprogrammas .Ik ben ook benieuwd wat ze morgenochtend gaan doen.Vanmiddag hoop ik veel sport,daar is behoefte aan bij ouderen en zieken die aan huis gekluisterd zijn en graag willen bijhouden hoe hun club het maakt.Leuke muziek met afwisselend sport uit ZWOLLE


  ⚠️ Meld

 34. Jongens, ie kunt beter via internet naar Radio Rijnmond luusteren. Dör h?-j Johan Derksen met alleen moar fijne muziek van 9 tot 12, Blues, soul, americana, tex-mex, country en diverse fijne ballads. En geen populistisch gelul er tusendoor.


  ⚠️ Meld

 35. Hier de playlist van Johan Derksen:
  1 Oh to be loved Thad Cockrell
  2 Born a woman Sandy Posey
  3 One more night in Brooklyn Justin Townes Earle
  4 Single girl Sandy Posey
  5 His latest flame James Reyne
  6 What a woman in love won’t do Sandy Posey
  7 I got a woman Al Kooper
  8 Hey Mister Sandy Posey
  9 I have heard words JT and the Clouds
  10 Love of the common people Sandy Posey
  11 If I could only fly Blaze Foley
  12 I take it back Sandy Posey
  13 Misty roses Colin Blunstone
  14 Standing in the rain Sandy Posey
  15 Gotta leave Davy Knowles
  16 Are you never coming home Sandy Posey
  17 Devil in disguise James Reyne
  18 Why don’t we go somewhere and love Sandy Posey
  19 I said too much John Nemeth
  20 Love is sometimes easy Sandy Posey
  21 Swallows of San Juan Alejandro Escovedo
  22 Can’t get used to sleeping without you Sandy Posey
  23 Wine and blood Gov’t Mule
  24 I’m your puppet Sandy Posey
  25 Broke down Rod Picott
  26 The boy I love Sandy Posey
  27 The flying Wallendas Drive By Truckers
  28 Come softly to me Sandy Posey
  29 Return to sender James Reyne
  30 Take me with you baby Sandy Posey
  31 There’s no more cor non the brasos The Walkers
  32 Something I’ll remember Sandy Posey
  33 The sky is crying George Thorogood
  34 Will you love me tomorrow Sandy Posey
  35 Sunny Road blues Magic Slim
  36 Hold me with both hands Matt Andersen
  37 Story of the blues Gary Moore
  38 The blues medley Hank William jr.
  39 Candyman Grateful Dead  ⚠️ Meld

 36. @ Joppuh, goeiemorgen. Wist niet dat Johan-3 dat ook kon: Zonder populistisch gelul iets zeggen. Toch niet ook zonder reclame voor zijn voetbal-Donald Duck voor mannen 😮 Geloof wel dat ie gek is van blues en smeuïg kan presenteren idd.


  ⚠️ Meld

 37. @

  Dick, kun je s vertellen wie of wat je nou precies bedoelt met “TeleTroepToeTerT-Tv”

  Ook goeiemorgen. Bedoel r&tv zenders die een (meer dan) sterke band met die krant hebben. Sommigen voor de schijn niet meer hebben, maar natuurlijk op de achtergrond nog steeds:
  -SBS
  -Wakker NL
  -Powned
  -Tros…je weet wel die de VerTrossing van NL introduceerden.


  ⚠️ Meld

 38. Dankzij Johan ben ik bv aan Aynsley Lister gekomen, een spetterende uitvoering van purple rain, google die maar ’s en bekijk ut via youtube.
  PS.: Aan jou de eer om Youp te plaatsen, nij zal je zeker aanspreken Dick!


  ⚠️ Meld

 39. Van RTV Zwolle

  De oude Statenzaal in Zwolle is zaterdagochtend heropend.

  De zaal in de Diezerstraat waar Provinciale Staten van Overijssel tot 1971 vergaderden was anderhalf jaar lang dicht vanwege groot onderhoud aan de buitenkant van het pand. De restauratie kostte ruim 1 miljoen euro. In 1991 is het interieur van de Statenzaal al hersteld. De zaal wordt nu gebruikt voor lezingen en trouwerijen. De zaal stamt uit de negentiende eeuw. De heropening valt samen met de Open Monumentendag die als thema ‘de smaak van de negentiende eeuw’ heeft.  ⚠️ Meld

 40. Vraag je mijn hulp voor die T? Ik denk dat je gelijk hebT en dat Dick bedoelT dat de TV teletroep toeterT. Overigens heb ik zelf een hekel aan die verbasterde namen.


  ⚠️ Meld

 41. @ Verdieping; die “t” heb ik irgentwo gejat op het www. Heb nooit uitgelegd gekregen waar ie voor diende, vond het wel gaaf. Denk dat ie voor mij dient om ergens de nadruk op te leggen. Grappig is dat ie bijna overal achter kan. Maar, zul je net zien…..niet achter

  Verdieping
  dick

  >:(>:(>:(


  ⚠️ Meld

 42. Nu ik erover nadenk…misschien heb ik het wel eerder “gehoord in spreektaal” dan gelezen op “www”….grappig, die zoektocht naar de oorsprong. Naar de wortels.


  ⚠️ Meld

 43. Gaap, ze moet weer…

  Heleen van Royen doet weer eens van zich spreken. De oversekste schrijfster poseerde naakt in bed voor haar man Ton. Hij liet dit niet onbenut en nam snel een kiekje, die hij op twitter deelde met de rest van wereld.

  Op waarde geschat door de stijllozen

  oversekste schrijfster

  Ach en die kwalificatie van voor die sul…zonde van de tijd.


  ⚠️ Meld

 44. Van RTV Zwolle

  De Oude Ambachtschool in Zwolle is zaterdag heropend.

  De afgelopen anderhalf jaar zijn 35 appartementen in het pand gebouwd. De eigenaar, woningstichting SWZ, heeft vrijwel alle woningen inmiddels verhuurd. In het gebouw zat tot 1985 een school. Daarna hebben kunstenaars het pand gekraakt. Ook nu zijn er weer ateliers voor de kunstenaars. De Oude Ambachtschool is een monumentaal pand. Geïnteresseerden kunnen zaterdag tijdens Open Monumentendag een kijkje nemen. Volgende maand krijgen de bewoners en de kunstenaars de sleutels.  ⚠️ Meld

 45. We wonen toch aan de goed kant van de provincie:

  Ondernemers in Oost-Nederland zijn uiterst pessimistisch over het derde kwartaal.

  Ze verwachten een daling van 15 procent van de omzet, export en werkgelegenheid. In de rest van het land zijn de ondernemers positiever. Dat blijkt uit onderzoek van het CBS, de Kamer van Koophandel en verschillende werkgeversorganisaties. Ze constateren een licht herstel van de economie maar toch een sombere stemming. Vooral de vervoersbranche, de bouw en de groothandel zijn uiterst somber. In de regio zijn er wel grote verschillen. Ondernemers in Twente zijn het meest pessimistisch over de toekomst, in de regio Zwolle verwachten ondernemers dat het allemaal nog wel meevalt.  ⚠️ Meld

 46. En Joppuh, wat dacht ja van dit boek van Rainer Hunold “Ich bin nun mal dick”.
  “Viele Dicke glauben, sich f?r ihr Dicksein entschuldigen zu m?ssen. Spaþ scheint es nur f?r Ranke und Schlanke zu geben, ansonsten heiþt es »Hau ab, Dicker, wir wollen unter uns sein in unserer schönen schlanken Welt!« Das bringt so manche Schramme auf die Seele, dabei ist Dicksein völlig okay.”:D:D:D


  ⚠️ Meld

 47. Nederland 3 50 jaar Nederpop. Nu Sandy coast, true love is a wonder. Vanavond Louis Theroux, Koefnoen en Zembla gezien. Straks nog een mooie film (Sounds of sand) opnemen. Mijn jaarlijkse ?? 50 belastinggeld voor de publieke omroep haal ik er ruimschoots uit!
  En geen ergernis over reclame zoals gisteren bij Vanity fair op RTL8.


  ⚠️ Meld

 48. @Dame. Wij keken naar een herhaling van Rebus (Belg). Daarvoor naar Koefnoen. Genoten van de vergelijking van 1,5 meloen laaggeletterden met die andere 1,5 meloen, die op GW gestemd hadden.Blijft natuurlijk “raar”, dat je ?? 50,= per jaar bij moet bijdragen om geen tussendoor-reclame te hoeven zien. Straks Hockeyfinale.


  ⚠️ Meld

 49. en goede programma’s, drama, daar doe ik het voor. Eigenlijk vind ik het allerbelangrijkste dat er onafhankelijke journalistiek blijft bestaan in Nederland. Dat is een beetje zorgelijk met de neergang van de kranten en de grote bezuinigingen die de publieke omroep boven het hoofd hangen.


  ⚠️ Meld

 50. @ Dick, al weer thuis hoe was het bij thorbeckefestival.
  @ Drama, wil eigenlijk ook wel naar de hockeyfinale kijken, maar of ik het vol houd….


  ⚠️ Meld

 51. Wilde ook heen maar de jongste bedacht dat hij vanavond met een schoolmaat hun verjaardagen wel eens konden gaan vieren, in de uin van de vriend. Werd tenslotte mooi weer. Dus dat werd vandaag boodschappen doen BBQ verzorgen stoelen en tafel verslepen enz.

  Hij moest zelf om 16.15 nog even voetballen, toen daar heen gebracht, even mee geholpen met alles klaar zetten enz.

  Zal zo wel thuis komen en hebben inderdaad mooi weer gehad:)


  ⚠️ Meld

 52. Zo ging het dus vandaag, met heerlijk weer, tussen de gekalkte lijnen:

  Week 32 33 34 35 36 37 38 39 40 | Deze week

  ASV Dronten 2 – 2 Be Quick ??28

  CSV ??28 2 – 1 WZC Wapenveld

  Swift ’64 6 – 1 Edon

  Wilsum 3 – 2 VSW

  SV Zalk 4 – 1 Storica

  HTC 5 – 0 Wijthmen

  Berkum 2 – 0 Nunspeet

  WVF 3 – 0 FC Zutphen

  AZSV 4 – 3 Zwolsche Boys

  SVI 0 – 3 Enter Vooruit

  —————————————

  Robur et Velocitas 14:00 UUR Zwolle

  Dieze West 14:00 UUR KCVO

  Sallandia 14:00 UUR Ulu Spor
  =======

  Netjes en duidelijk WVF!!!!


  ⚠️ Meld

 53. Ja Dick, dat wel 3-0 gewonnen. Hoop niet dat deze wedstrijd toonaangevend was voor het niveau in deze klasse IJVV B2D. Stelde niet veel voor, ze hebben de kansen behoorlijk laten liggen in de 1 helft stond met rust nog 0-0. Gelukkig goed door gezet in de 2e helft.
  Hun vaste keeper was er vandaag niet dus heeft mijn zoon in het doel gestaan, en hij heeft nog nooit gekeept. Dat zegt genoeg denk ik.


  ⚠️ Meld

 54. 😀

  FC Zutphen wisselde 3x in één minuut om het tij te keren, maar doelman Michel van der Aa werd terecht man van de wedstrijd, want hij hield het doel schoon vanmiddag. Timon Beimers werd, op zijn tandvlees lopend, vervangen door René Dorgelo.
  Aan aanvallen kwam WVF niet meer toe, en de wedstrijd zakte naar een bedenkelijk peil.
  Even sloeg de vlam nog in de pan, toen Dion Reijnen zijn tweede gele, en dus rood kreeg, en Mark Sloots een robbertje uitvocht met Hakim Ezafzafi, maar de toen wat warrig leidende scheidsrechter bedekte het met de mantel der liefde.
  De blessuretijd was al ruim aan de gang toen ?zhan Kardag de bal net voor de middellijn oppikte en richting Zutphens doel ging. Met weer net dat beetje geluk, dat Zutphen vandaag zo miste, wist hij de eindstand van 3-0 op het scorebord te krijgen

  Mag ik hier verondestellen dat Mark, Mark kennende, net niet over de scheef ging en zo gek was om zelf rood te krijgen? Mooi! Trotse groet van een mede-Stadshagenees 😉 En Gefeliciteerd Michel!, 1e beste keer een skuimert van mij; heb sowieso nog wat (Pleintje) goed te maken 😮


  ⚠️ Meld

 55. Hoi mensen!

  Even een kort berichtje vanuit Canada. Ik hoop dat jullie het een beetje leuk hebben.

  Hier is het in ieder geval geweldig! Toronto en Ottawa gezien en zijn nu aan de tweede dag Algonquin Park bezig.

  Groetjes van de Plantman!


  ⚠️ Meld

 56. :D:D:D Plantman! Mooi dat je de moeite voor een post hebt genomen. En super dat jullie het daar zo geweldig naar de zin hebben.

  Geniet d’r maar van.

  Dan werken wij van de week wel ff extra hard voor je.


  ⚠️ Meld

 57. Hé QM, ja ik plukte de column eerst van http://www.nrc.nl en ben later naar http://www.youp.nl gegaan. Had gistermiddag idd moeten linken. Maar ik vind ze vaak te goed voor een simpel, nietszeggend, vooral makkelijk te negeren linkje……Als ie goed is moet ie integraal vind ik. Vond em nu super en ja, helaas moet het dan maar iets van 2 Zwolse kwartiertjes duren. Te laat op de verjaardag….ach, heb ut ruimschoots gecompenseerd (23:30 thuis) 😀


  ⚠️ Meld

 58. :):):) Derk,

  Euh dick sorry maar ik ga er niet harder om werken hoor

  Dan doe ik ut alleen wel. Door het niet werken van deze hardwerkende Nederlander, gaat het NL-hardwerk-gemiddelde natuurlijk deftig omlaag. Dat in tijden dat het rechtse Kabinet in de steigers wordt gezet.

  Met nep-hardwerkende Nederlander Geert….van zijn werkzame leven enkel elitair in de Kamer gezeten.

  Ook Marky Mark heeft volgens mij nog nooit écht hard gewerkt. Onze vermarkter en Neo-liberaal, lult wel over het bedrijfsleven, maar heeft er nog geen seconde gewerkt.

  Over het hardwerken van heer Verhagen kan ik wel een A4 voltypen. Maar dan ga ik me ergeren en dat is ie niet waard. Zijn hardwerken heeft zich volgens mij enkel beperkt tot gluiperig en hard-TEGENwerken….

  Nu nog een positief slot….

  ’t is droog mensen :D:D:D


  ⚠️ Meld

 59. Gezellig, maar ik pas. ‘T zou 16:15 zijn als ik er zou zijn en vrouw-dick wil op tijd eten. (ondertussen toch idd een regenbuitje gehad)…verheug met op Studio Sport en ik wil zo nog ff zoeken want we zouden (als lokkertje, gratis buitenlandsvoetbal live kunnen ontvangen. Wil nog wat lezen en ff telebankieren….dan is ’t zo 19:00. Komende week maar eens dag voor dag bekijken…keertje om 16:30 wat mij betreft. Maar di en wo gaat um niet worden. We mailen wel. Eet ze en de groeten aan Harold en zijn dame 😀 En aan Erica vanzelfsprekend :-*


  ⚠️ Meld

 60. dick, met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid regent het in didam, hummelo ect ook!

  ik dacht niet dat het kon maar youps columns in de nrc zijn nog slechter dan zijn optredens van het laatste jaar…

  Lees wél met plezier Giphart uit de vk…steeds weer herkenbaar.


  ⚠️ Meld

 61. dick, nou moet je ‘scharreleitoerisme’ eens lezen…niet om het een of ander maar dan staat er “niet via de spermabank maar gewoon heel ouwerwets zelfstandig uitdeeld”…

  denk je toch meteen , jahaaa…daar weet youp alles van!
  Langzamerhand is youp nog irritanter aan het worden dan wilders…


  ⚠️ Meld

 62. Tentfeest: benieuwd naar ’t verslag….zag verdeurie net dat ut em ook in oktober en november niet wordt wat mij betreft. Maakt 12/12 extra aantrekkelijk:

  Esther Groenenberg :D:D:D Staat tenminste genoteerd 😉  ⚠️ Meld

 63. @ Joppuh, druk uwest vanmorg’n:

  Zondagmorgen, pokkeweer buiten, geen reet op tv, kortom….een uitgelezen moment om de volgende aflevering van Wallander op dvd (zweedse versie) te bekijken!

  ——

  Spijt van ’t kiek’n?


  ⚠️ Meld

 64. Ik ben razend benieuwd naar de foto’s van de ligfietsrace van vandaag. Hopen dat de admins tijd hebben om vrij vlot de boel online te zetten.


  ⚠️ Meld

 65. @ Derk, als ik tijd over heb (door extra hard te werken) zal ik eens op de site kijken. In elk geval ff bewaren…Bedankt en geniet ze in ’t mooie Stadshagen 8)


  ⚠️ Meld

 66. 😮 QM 16:15—ernstig! Straks ga je ook nog schrijven dat je weer op Henk B.’s draadje bent geweest om te melden dat je alle teksten over de “2 egotrippende voor eigengewin de VVD-verlatende dissidenten”
  terugneemt. Nixxx zo veranderlijk als een Question Master?


  ⚠️ Meld

 67. @ QM, hier ook nog even, opdat je het niet mist!!

  ***ATTENTIE VOOR QM****Zo: Rayman (N1, 23:05)
  – Henk Bres vertelt over het hoe en het waarom van zijn tatoeages
  +++++MAG JE NIET MISSEN QM: DE PLAATJES VAN OME HENK+++++
  – Echtscheidingsadvocaat Emma Kostense
  – Tante Es ontvangt Lange Frans

  Eetze mensen.


  ⚠️ Meld

 68. Za. 18-09-2010 ‘Dag van de Dijk’

  Dit:
  *11.00 ?? 16.00 uur De dijk bij Westenholte (ter hoogte van rioolwaterzuivering Zwolle, Spoolderenkweg 1). Deze dijk wordt 300 meter landinwaarts verplaatst, om zo de IJssel meer ruimte te geven. Waterschappers vertellen je graag hoever de plannen ervoor staan.

  en/of

  dit
  *11.00 ?? 16.00 uur Weidse uitzichten over de IJssel, een vogelrijk gebied, bijzondere planten en bloemen. Dat is de Vreugderijkerwaard. Stap gerust van je fiets af en maak een wandeling door de uiterwaard of neem een kijkje in de vogelhut.

  Zouden goed te combineren zijn met een thuiswedstrijd op De Weide Steen 8)


  ⚠️ Meld

 69. Oh krijgen we het nog druk, ik las nl net dit:

  Komende zondag, 19 september, heeft de Egelbescherming uitgeroepen tot het Nationale Egelweekend.

  :D:D:D


  ⚠️ Meld

 70. Ruiuiuiuiuuig die tattoos, henkieieieieie…jemoetmaardurven…ik ben benieuwd naar die vredesduif met die verschrikkelijke punttandjes en die ‘i l***ve geert’ stickerd, eronder dick…ga meteen kijken!
  waaaaaaaaa

  Ik weet niet precies hoever van hummelo of didam maar grofweg een uur rijden (toch wel)…zoveel km’s dus, o, ja hummelo is drie kwartier.


  ⚠️ Meld

 71. Vergeten Joppuh, of een beetje teleurgesteld? Hierbij geef ik toe, dat Feyenoord in de samenvatting zeker niet slecht voetballend overkwam. Maar goed, het spelletje gaat om “doelpunten maken”.

  Owwwww wat een heeeeeeeerlijke omhaal vandaag he!

  Schemaatje “Doelpunt van het jaar”

  :D:D:D


  ⚠️ Meld

 72. Nou heb ik me heel zwolle-log- vriendelijk door die NRCcolumns van youp gewerkt (een mens moet wat) maar
  OMG wat is die vent toch een uitgerangeerde vogelverschrikker zonder kop …en dan zeg ik het nog netjes.Nu ben ik er echt klaar mee.


  ⚠️ Meld

 73. @ QM, als ik verliefd op een man zou worden….werd ik ut op Youp 😀

  Al eens verteld van de WEKELIJKS voor mij uitgeknipte Youp-columns bij WGS (instantie in Zwolle) ongeveer vanaf 1990? Mag ik je de ordner toesturen? 8)


  ⚠️ Meld

 74. Nee dick daar wacht ik niet op. Was gezellig en druk (zoals altijd op zondag) Ik heb nog om me heen gekeken voor een telescoop vanuit een huis maar niet gevonden. Paar hapjes en wat drinken gehad, je krijgt de groeten terug en dat schippersmeisje was ook weer :D:D:D


  ⚠️ Meld

 75. Heel lang was youp scherp, vond ik ‘m wel goed, maar sinds enkele jaren zakt hij dieper en dieper. Echt, die column over eiceldonatie is maar één dieptepunt, je gaat me toch niet wijsmaken dat je die gaat ophangen zeg, wat een niveau.  ⚠️ Meld

 76. @ QM, receptioniste knipte ze wekelijks voor me uit. Vele jaren lang. Heb ze gebundeld in een ordner…nog ver voor hij zelf op het idee kwam op ze te bundelen 😉 Alleen hele bijzondere spreuken, teksten een hele enkele column en foto’s verdienen het opgehangen te worden………….Maar het hangt verdeurie niet lang meer: over een maand of 3 gaan we verhuizen. Weet niet of ik écht alles meeneem. Kijk QM dat zijn nu de zorgen waar ik écht mee zit 8)


  ⚠️ Meld

 77. Ok Assie, je hebt een punt. Maar liever gaan we een gesprek aan met mooie vrouwen, in de ogen kijkend….veel en veel liever. Soms zijn er echter zoveel mooie vrouwen tegelijk, dat je maar met 1 dame tegelijk kunt babbelen. Ja, dan moet je uit nood natuurlijk de anderen toch wel (al is’t maar even) observeren.


  ⚠️ Meld

 78. Oh dick kijk even op uitzending gemist naar Bij ons in de PC, hoe die vrouwen zijn, heerlijk lachwekkend! Wie geeft er nou een hond een halsband van 6000 euro? Ze zien er dan wel weer lekerrrr uit dat dan wel weer.


  ⚠️ Meld

Reageer