Veel doelpunten bij competitiewedstrijd Dames 1 ZAC

Zwolle – Het 1e damesteam van ZAC heeft op zaterdag 11 september haar eerste competitiewedstrijd van het seizoen 2010 – 2011 gespeeld. Ze gingen uit naar ASC’62 in Dalfsen.

Bij het team van ZAC waren drie speelsters geblesseerd en konden daardoor niet meespelen. In de eerste helft was ZAC de betere ploeg. Nadat in de elfde minuut ASC’62 de stand op 1-0 had gebracht, kwam ZAC goed terug met in de 19e minuut een treffer van Ellen Verbiesen, stand 1-1. In de 40e minuut wederom een treffer van Ellen Verbiesen. Dit maal vanuit een penalty. Stand 1-2. Charlotte Klein scoorde in de 42e minuut de 1-3. Dat was ook de ruststand.
Direct na rust trof Nadia Bouwhuis vanaf een afstand van 35 meter loeihard doel. Stand 1-4. ASC’62 bracht de stand binnen tien minuten weer in evenwicht tot 4-4. Daarna werd er door beide teams nog tweemaal gescoord, waar door de einduitslag uit kwam op een gelijkspel 6-6. Voor ZAC werden de twee laatste doelpunten gescoord door Nicole van der Kolk uit een vrije trap en door Daphne Noordman in de 86e minuut.

Artikel delen:

Reageer