Zwollenaar in auto beroofd aan Moerbeistraat

Zwolle – Een 24-jarige man uit Zwolle is zaterdagmorgen 11 september rond 6.15 uur beroofd in de Moerbeistraat. De man had een kennis afgezet en in zijn auto een sigaret opgestoken. Hij had het raam van zijn auto naar beneden gedraaid. Vervolgens werd hij opeens door een gemaskerde man bedreigd met een vuurwapen.

De man wilde dat de Zwollenaar zijn waardevolle spullen zou afgeven en trok het portier open. Het lukte hem een sieraad buit te maken en ging er vervolgens vandoor. De politie heeft een onderzoek ingesteld. Mensen die meer weten over deze beroving worden verzocht contact op te nemen met de recherche van het team Zwolle-Oost via 0900-8844. Anoniem een tip doorgeven kan via 0800-7000.

Artikel delen:
Reacties 17
  1. Als het niet te vertrouwen is dit verhaal zal de politie er ongetwijfeld wel achterkomen met het onderzoek.Want veelal worden de aanmelders zelf ook wel eerst verhoort oftewel uitgehoord.    ⚠️ Meld

  2. Lawaaiierig, idd zou je denken. Maar uh, die vele keren dat we daar bijna bovenop die kruising zaten eigenlijk nooit wat van gemerkt. Zal hem morgenavond eens vragen.


    ⚠️ Meld

Reageer