KIZ organiseert workshop en netwerk café

Zwolle – Op vrijdag 24 september organiseert KIZ haar maandelijkse Kreatief Café van 16.00 tot 18.00 uur. Met deze keer als gastsprekers vertegenwoordigers van het Zwols Illustratoren Netwerk (ZIN). Bij het woord illustraties gaan de eerste gedachten vaak uit naar illustraties in boeken. Maar het werk van illustratoren reikt veel verder.

 Illustratoren werken ook nauw samen met het bedrijfsleven. In een korte presentatie wordt ingegaan op het netwerk van ZIN, de veelzijdige toepassingen van illustraties en zullen een aantal werken worden gepresenteerd. Aansluiten gelegenheid tot het stellen van vragen en een netwerkborrel. Het bedrijfsleven, kunstenaars en overige belangstellenden worden van harte uitgenodigd het Kreatief Café KIZ bij te wonen.

Deze maand wordt voorafgaand aan het Kreatief Café van 14.00 tot 16.00 uur in samenwerking met ArtEZ de workshop ‘Contracteren voor kunstenaars’ georganiseerd. De workshop wordt gegeven door mr. Ton Lamers. Hij is gespecialiseerd in de juridische aspecten van het kunstenaarschap en publiceert regelmatig over juridische en economische thema’s die kunstenaars aangaan. Voor meer informatie aan aanmelding voor de workshop en/of het Kreatief Café, zie de site van KIZ: www.kiz-zwolle.nl . De workshop en het Café vinden plaats in de Bovenzaal Harmonie, Grote Markt 13 te Zwolle.

Artikel delen:

Reageer